Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdageyik yaptıgınızı anlayamayacak insanlar ve bunu kullanmak isteyen troller dolu lütfen ciddi yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüskurşun

Bu bir sorun değil.Marshmelowda böyle.

Ben Z2 kullanıyorum onda böyle bir şey yok sürümler aynı ikisindede 6.0.1 neyse önemli bişey değil zaten o kadar merak etmiştim.
  • Z2 kendi özelleştirdiği arayüzü kullanıyor gm5 saf android kullanıyor. Bu farklılık ondan kaynaklanıyor
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bu şekilde düşünmedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    İki konudan da mesajı sildim üstat haklısın yanlış anlaşılmaya sebep olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Z2 kendi özelleştirdiği arayüzü kullanıyor gm5 saf android kullanıyor. Bu farklılık ondan kaynaklanıyor

Evet ikisininde ara yüzü farklı biliyorumda o % şeyine kadar düşünememiştim, teşekkürler.
  • CaLdeRoNTR C kullanıcısına yanıt
    tamamdır
  • Sizce s5 mi 5 plus mı
  • Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    minacık bir ekran mı istiyorsun yoksa büyük birekran mı ?
    İos mu kullanmak istiyorsun yoksa androidmi ..

Hiçbiri farketmezsse Ipgone un sondan bir önceki modelini almak yerine androidin en güncel telefonunu almak daha iyidir.

Bir sonraki güncellemeden sonra muhtemelen 5sde kasmalar cogalacaktır
  • Hocam yanlış anladınız yada benim hatam :) samsung galaxy s5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levitasyon123 -- 31 Ağustos 2016; 12:53:22 >
  • Hiç öyle birşey bekle mediğim için ipho a yürüdüm direkt. Bildim kadarıyla 4g desteklemiyor. Diğer hiçbir özelliğine bakmadan bu bile yeterli almamak için. Artık miadını doldurmuş bir telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Levitasyon123

Sizce s5 mi 5 plus mı

İOS ile android bir değil. Bir yaşam tarzı.

ben telefonu elleyeceğim deleceğim bozacağım kurlayacam. Android bu.
    İOS ise daha sınırlı ama fizibilitesi çok daha iyi.

Fakat demişin ki 5s mi 5 plus mı ?

Bu kıstas değil. Iphone 6 mı 5plus mı desen , sana andorid mi İOS mu derdim.

5s eylülden sonra artık düşük bir telefon olacak. Son 20 günü falan kaldı. IP7 çıktıktan sonra 5 ve 5s desteği gidecektir. 6 6s 6plus 7 7plus bunlar ile yola devam.

Bütçen 1000 sanırım. GM5plus al derim. Tabi android kullandı isen.
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung galaXY s5

• quote:

Orijinalden alıntı: Levitasyon123

Hocam samsung galaXY s5

Edit yapacaktım yazdın.

S5 de 4g teknolojisi va tabi ki.

İşlemcisi iyi rami 1gb az. Parmak okuyucusu var arka kamerası iyi ama ön kamerası kötü
    4g var dedik ama cat 4 yada 5. Yani 150mbt daha düşük. Önemli mi ? Değil gibi.
    Hızlı şarj yok.

Genel olarak telefon 10 puansa , GM 8.5 puan alır.

Fakat ortada bir koz var. Saf android. Samsung 2gb rami ile kendi romunu veriyor. GM ise saf ve 3gb. Hız ve şarj konusunda çok daha iyi.
    s5 7.0 alır mı muamma gözüküyor. Dışarıdan atılır o ayrı.

Bence eşit gibiler. Fakat GMplus 2018 e kadar en güncel telefon olarak kalacak. Özellikleri yeterek hemde.
    Belki parmak okuyucu ve arka kamera 21mp konusunda bir adım geride kalır okadar

• teşekkürler
  • Bugün bu telefondan almaya gittim. Siyah almak istiyorum space gray yani. Fakat tek simli bulamadım bu renkte. Tek simli mi almalıyım yoksa çift simli alayım mı? Bir de çift simlide ikinci sim yerine hafıza kartı takılıyor dedi yetkili doğru mudur? Tek simlide hafıza kartı desteği olmuyor mu yani? Yardımcı olursanız sevinirim
  • mstf_mstf M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla tek simli ile çift simli arasında fark yok. Çift simli de ikinci sim yerine hafıza kartı takılabiliyor. Tek simlide de takılır heralde o konuda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsLockTR -- 31 Ağustos 2016; 19:53:21 >
  • mstf_mstf M kullanıcısına yanıt
    Hocamtürkcell harici tek sim pek bulunmaz bulsanızda almanızı tavsiye etmem onlar ilk cıkanlar sonradan cıkanlar çift simliler.

Çift simlide tek fark 2. slota simkart veya hafıza kartı takılması tek simlide 2. slota sadece hafızakartı takabliyorsunuz
  • @oskurrr

hocam GM5 Plus Dual Siyah renk

benide ekleyebilirsin listeye :)
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum hayırlı olsun bu arada tekrardan güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.