Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimden geldiğince yorum yapmaya ve yardımcı olmaya çalışacağım, sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• General Mobile 4G, Android Nougat Aldı!

General Mobile 4G için Android Nougat güncellemesi yayınlandı. Android 7.0 güncellemesi Türkiye'de ilk kez General Mobile 4G için dağıtıma sunuldu. Android 7.0 hangi yenilikleri getiriyor?

Google’ın ilk olarak Nexus cihazlar için dağıtıma sunduğu Android 7.0 Nougat güncellemesi saatler sonra General Mobile GM 4G modeli için yayınlandı. Android 7.0 güncellemesi kapsamında yer alan yenilikleri ve diğer gelişmeleri Türkiye’de kullanan ilk şanslı tüketiciler General Mobile GM 4G kullanıcıları oldu.

General Mobile GM 4G için Android 7.0 Yayında

Android One programı kapsamında yer alan GM 4G için Android 7.0 güncellemesi OTA (şebeke) üzerinden dağıtıma sunuldu. Uygun fiyatlı akıllı telefon böylece birçok amiral gemi modelden önce en güncel Android sürümüne sahip oldu.
    ★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

General Mobile GM 5 Plus için güncelleme çok yakında

General Mobile, 1 Eylül tarihine kadar GM 4G cihazlar için Android 7.0 Nougat güncellemesini tamamlayacak. Şirket cephesinden gelen açıklamada GM 5 Plus için henüz net bir tarih yer almıyor, ancak güncellemenin eylül ayının sonuna doğru çıkacağı konusuluyor.

Android 7.0 Nougat ile gelen yenilikler

Güncelleme, Google’ın Android 7.0 güncellemesine dahil ettiği tüm yenilikleri General Mobile GM 4G modeline getiriyor. İşte yenilikler;

1-) Çoklu Pencere

Tek ekranda 2 uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz.

2-) Acil Durum Bilgileri

Acil durumlarda ilgili kişiler sizin güvenliğiniz ve sağlığınız için sizin kan grubunuz, kullandığınız ilaçlar ve acil durumda aranabilecek kişileri gösterebilmektedir.

Telefonunuz kilitli dahi olsa kaybettiğinizde bulan kişi acil durum çağrısı bölümüne girip Kişiler’e tıklayıp sizin yakınınıza bilgi verebilir.

3-) Ekran Boyutu Ayarlama

Ekranı boyutlandırarak isterseniz küçük, isterseniz de büyüterek kendinize göre şekillendirebilirsiniz. İlgili ayara; Menü> Ayarlar> Ekran> Görüntü boyutu bölümünden ulaşabilirsiniz.

4-) Hızlı Cevap

Kulllandığınız uygulamadan çıkmadan gelen iletilere anında cevap verebilirsiniz.

5-) Bildirim uyarı ayarları

Bildirim panelinde görünmesini istemediğiniz uygulamaların ayarını hızlıca yapabilirsiniz.

Bildirimleri sessizce göster: Bildirim geldiğinde bildirim sesi çıkartmaz.

Tüm bildirimleri engelle: Bildirimleri asla bildirim panelinde göstermez.

Sessiz moda alma veya engelleme: Bildirimleri gösterir ve bildirim sesi çıkartır.

6-) Tüm bildirimleri uygulamaya girmeden görüntüleme

Gelen bildirimlerin kimlerden geldiğini ve ne yazdığı konusunda detayı uygulama içerisine girmeden bildirim panelinde görüntüleyebilirsiniz.

7-) Daha fazla kısayol

Bildirim panelinde Wifi, Bluetooth, konum ve daha birçok özelliği kontrol edebilirsiniz.

8-) Yeni ayarlar menüsü

Ayarlar menüsündeyken farklı bir ayar menüsüne geçiş yapmak için geri dönmeye gerek kalmadan, sol menüden ilgili ayara geçiş yapabilirsiniz.

9-) 109 adet yeni dil eklendi

Android Nougat ile birlikte bütün dünya dilleri eklendi. İstediğiniz dilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Android Nougat 7.0 sürümünde 188 adet dil yer alıyor.

10-) Android 7.0 Nougat ve Batarya Kullanımında Ekonomi

Her Android kullanıcısının en büyük sıkıntılarından biri olan telefonun kullanılmadığı vakit olması gerekenden fazla güç tüketmesi sorununa çözüm getiren Doze adlı özellik, Android 6.0 Marshmallow’da da vardı. Ancak Nougat ile Doze güç koruma özelliğinde ciddi iyileştirmeler yapıldığı için daha kararlı bir batarya ekonomisi sağlıyor. Android 7.0 Nougat cihaz kullanılmadığı zaman ya da cebinizde veya masanızda öylece atıl dururken, işlemci gücü önemli ölçüde azalacak ve uygulamalar için sürekli internet kullanımı durdurulacak.

11-) Unicode 9 desteği ve multi-lokasyon

Android 7.0 Nougat özellikle zengin emoji kütüphanesine (1.500 üzeri emoji) 72 adet yeni emoji katmış olarak geliyor. Bu işin eğlenceli kısmı, diğer önemli bir özellik ise Android 7.0 Nougat multi-lokasyon seçeneği ile aynı anda iki ya da daha fazla farklı dilde kullanılabiliyor.

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

12-) 'Hepsini Temizle' seçeneği

Birçok arayüzde bulunan ve açık olan tüm pencerelerin kapatılmasını sağlayan 'Hepsini Temizle' seçeneği, Android Nougat ile yeni gelen özelliklerden birisi.

13-) Daydream için tasarlandı

Google Cardboard gibi basit bir VR çözümünden sonra Google, Daydream ile birlikte biraz daha Gear VR tarzında sanal gerçeklik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sonbaharda kullanıma sunulacak ve ilk ürünlerini göreceğimiz Daydream platformu sayesinde özel olarak üretilmiş donanımlar daha iyi mobil sanal gerçeklik deneyimi sunacak. Daydream desteği Nougat’a doğrudan ekleniyor ve böylelikle Nougat yüklü cihazlar Daydream desteğini kolaylıkla sunacak.

• Telefon bekleme modunda çok şarj yiyor 100% bıraktım saat gece 1 den sabah 8 e kadar 83 e inmişti.
  • Ayarlarınızı kontrol ediniz telefonun uyku moduna geçmesini engelleyen uygulamalar çalışıyor olabilir. telefonu şarj ettikten sonra kapatıp acın ve öyle kullanmayı deneyin. Normalde %1 ila %3 şarj harcıyor %5 kabul edilebilir bundan fazlası sorun oldugunu gösterir
  • gümüskurşun G kullanıcısına yanıt
    hayır yok
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    5 ağustos 2016
  • Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    1 güncelleme aldıysanız temmuz güncelleştirmesiyüklü gelmiş cihazın 1 .seri olmasına zaten imkan yok :)
  • Levitasyon123 kullanıcısına yanıt
    Tam karanlıkta baktınız mı?Ekrana doğru.Gunduz ve ekran açıkken görünmüyor.

• BEnde sorunsuz açılıyor. İnternetiniz yada kullandıgınız tarayıcı ile alakalı olbilir. @gümüskurşun @herhangibirii

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    YouTube programını kullanıyorum.Fakat internet hızındaki 128 kbts.3g de 144 ppde video izleyebiliyorum.Ama 4g de maalesef.O yüzden olabilir.

• gümüskurşun G kullanıcısına yanıt
    Gece bakmadım zaten motoma kılıf la kullandığım için gözükeceğini sanmıyorum
  • GM5 de youtube da bulunan 60fps videolar 60 fps olarak izlenemiyor deniliyordu deneyen var mı ? :)

60 fps yazıp ilk çıkan videoyu açıp kalite kısmına girdiğiniz zaman 720p 60 fps şeklinde yazıyor mu ?
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Evet,şimdi denedim.
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Popüler vidyolarda izleyebiliyorum o şekilde. Ama her vidyoda 480p üzeri çıkmıyor
  • Bu ay güncelleme yok mu?

• CaLdeRoNTR C kullanıcısına yanıt
    Şunu unuttunuz;

Telefonun galerisi yok!
  • PewPewGG kullanıcısına yanıt
    Ekledim ekledim onuda ekledim

ya hocam şu mesajı silin allah aşkına trole geldim bir saattir neler yazıyorum cevap olarak

Yarıldım hocam,nougat geldi mi bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

GM5 de youtube da bulunan 60fps videolar 60 fps olarak izlenemiyor deniliyordu deneyen var mı ? :)

60 fps yazıp ilk çıkan videoyu açıp kalite kısmına girdiğiniz zaman 720p 60 fps şeklinde yazıyor mu ?

Durum bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.