Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gm 5 plusa guncelleme eylul ayinin son haftasi dagitilmaya baslancakmis
    kaynak gm instagram sayfasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conti2016 C kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler ama sayfadaki diğer yorumları okumamışssınız anlaşılan :) bunu zaten dünden beri bizde burda söylüyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 27 Ağustos 2016; 15:49:39 >
  • Bazı arkadaşlar isyan etmiş ana konuda Android One aldık ne anlamı kaldı diyorlar tamam ilk güncelleme garantisi ile aldık cihazı ama kardeşim bu ne teknoloji sevdasıdır şimdi olması ile bir kaç hafta sonra olması arasında ki oluşan eksiklik nedir? 3 ay sonra demiyorlar 5 ay sonra demiyorlar sonuçta aylık güvenlik güncellemesi için bile aman önce bana gelsin yok ona geldi bana gelmedi diye farklı yollar deneyip güncelleme almaya çalışan insanlar vardı az sabır herkes alacak güncellemeyi.sanki çok teknolojik bir proje yürütüyor da mutlaka en önce en güncel anında olmalı ...

• CaLdeRoNTR C kullanıcısına yanıt
    Ben böyle olacagını tahmin ediyordum normal. Cuma gelciek deseler1 gün geç kalsa nerde diye yine isyan edecekler var. En azından bugün vericez deyip 6 yeni sürüm cıktıgında bile veremeyenler gibi değil alacagı kesin. Birde bu konu google ile alakalı. muhtemelen yetkililerde bu acıklamaları için pişman olmuslardır.

Diğer konudaçok sayıda trol oldugu için burayı açtık hocam burdan devam edin. isimler değişiyor olaylar değişmiyor diğer konuda ben vazgeçtim artık oraya yazmıyorum.
  • Işık sızmasından rahatsız olan arkadaşlar buyrun linkteki forum sayfasında note7'deki ışık sızmasını paylaşan arkadaşın fotolarını inceleyin;

https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-galaxy-note-7-kullananlar-kulubu.472287/page-17

Not: Kesinlikle Samsung'u kötüleme amacı yoktur durumun normalliğine dikkat çekme amaçlı paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yktrnslv -- 27 Ağustos 2016; 18:53:22 >
  • Bugun turkcellden cihazimi teslim aldim. Turkcell uygulamalari yuklu olmadan geldi cok sevindim. :)

• Telefonu kolay yoldan sessize alma ve yeniden başlatma yok herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa 5.30 saat ekran süresi aldım.Keyfim yerine geldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

• kılıf linki var mı
  • telefonu 2 günür kurcalıyorum çok memnunum herhangi bir sorunum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüskurşun

İlk defa 5.30 saat ekran süresi aldım.Keyfim yerine geldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

Ben bugün uygulama yükleyip kurmakla ve birkaç oyun denemekle vakit geçirdim. Altı buçuk saat ekran süresi vardı. Aslında bu süre daha da uzar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok hocam çarşıdan 10 liraya almıştım.Yine de bakayım bi internette.
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Ya önceden max. 4 saat alırsın.Ustelik ekran parlaklığı konumundayken.Ancak veri bağlantısı sürekli açık olurdu.Şimdi wifi ile otomatik parlaklıkta bu kadar aldim.8 buçuk saat alan bile vardı aramızda.

• Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamalarda farklı titreşim sorunu yaşayan bir ben miyim? Mesela Whatsapp'ta rastgele şekilde kısa orta uzun şekillerde titreşim yapıyor. Bu sorun yazılımsal mıdır yoksa titreşim motorunda mı sorun vardır sizce?
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Ben zaten çok nadir yazıyorum ama emin ol üstat sayfa sayfa kelime kelime takip ediyorum işime yarar bir bilgi edinmek için güncelleme garantisi en büyük sloganı idi cihazın ama işte şimdi söylemeyince olmuyor yahu iki tane oyun beş tane uygulama kullanan insan aman bana gelmedi diye dizini dövünce elde de değil işte susmak ben iki tarafta da takip ediyorum konuları diğer taraf konu dışına çıktı polemik doldu umarım burası da o şekilde olmaz

• Arkadaşlar çok değişik bi şey fark ettim ss alırken ilk ss de ses gelmiyor telefon titreşim veyaa rahatsız etmeyindeyken ikincisinde geliyor. Sebebi nedir bulamadım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Olmuş olmuş @gümüskurşun

yazdım @general4242

ekledim listeye, sıça sorulan sorular kısmı var. @BreaktheCode

Onuda ekleriz @OzhanKbS [

Halbuki ben listenin en başına beni yazmanı beklerdim

Konu hayırlı olsun.
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı maalesef.Bugun dikkatimi çekti benimde.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.