Bildirim
★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlarda "aggresive doze" Enable olacak, "automated hibernation" da seçili olacak.
"Long press action on nav bar"ı seçerseniz ana ekrana dönme tuşuna (yuvarlak olan) basılı tuttuğunuzda ekranı kapatır ve açık uygulamaları otomatik olarak uyutur. @kursadyagmur
Kronik sorunu geçtim bende hiç bir sorun yok (şimdilik), bence rose gold alın :) @Motorcu Adam
N ile ilgili ayrıntılı bilgiler için teşekkürler @oskurrr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PewPewGG -- 26 Ağustos 2016; 23:49:46 > -
facebook gm 5 plus gurubuna katıldım orada 1 eylülden önce gelmez diyorlar daha doğrusu öyle haber almışlar arkadasın bırı buraya 4.5 g den dolayı gecc gelecegını yazmıs ıyıde gm 4g de 4.g5 yok mu ? ben var dıye bılıyorum -
Volte gibi teknolojileri destekliyo onu kastetmişler sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilit ekranı arkaplanını farklı yapamıyor muyuz ayarlarda bulamadım da -
Sanmıyorum bende oyle bisey gormedim ama onun icin baska bi programla halledilebilirde geregi oldugunu sanmiyorum sarj problemi falan olur heralde ama istiyosaniz bi arastiriyim.
. merhabalar bu telefonda goruntulu arama yok mu ?
Teşekkürler hocam, uyguladım. -
Bu arada telefonumda çekim sıkıntısı devam ediyor, greenify-shutapp tarzı programlar yüklü olmadığı halde masaya bıraktığım telefonu alıp ekranı açtığımda şebeke yok olarak görünüyor, 5-10 sn sonra geliyor. 4.5G'de de, 3g'de de, 2g'de de denedim. Gelen aramadan çok arayanıbil mesajı alıyorum :) Servis yolu gözükecek herhalde... -
Hocambu orta tuşa uzun basınca uyutmayı kullanıyordum. Sonra bir gün telefon reset atı durduk yere ve tekrar google yardım geldi oraya bende birdaha değiştirmedim bi fikrin varmı ? zaten 7 gelsin alayını kaldırıcam bunların açıkcası artık biişe yaradıklarınıda dşünmüyorum onlarlada onlarsızdaaynı şarj sürelerim..
greenify de hızlı eylem bildirimi acık , bildirimleri kaldırmaacık , otomatik uyuymaacık,
Troublshooting kısmında auto - hibernation - service guardian açık... FAzla eksik bişey varmı ben verim alamadım bundan bi detaylı anlatırsan ayarları tekrar denerim yoksa kaldırıcam:) @PewPewGG
volte, Vilte yani 4,5 g üzerinden veri ve ses aktarı mı muhabbeti için operatörleri bekliyorlarmıs android7 ile birlikte oda gelcekmiş diyorlar. eylülün sonunda verilecek gm 5 diyor yetkililer.. @celotpl
skype , messenger, google duo vs gibi internet üzerinden var. 3gile görüntülü arama sadece samsunglarda var. @ismail58000
senin telefon onuda mı uyutuyor hocam anlamadım bende :) Format atmayı denedin mi ? @kursadyagmur @kursadyagmur
-
-
Hocam benide ekle 2 haftadır uzay grisi kullanıyorum fakat bende imza kısmı çıkmıyor -
Ekledim sizide -
Bende imzayı yapabildim hocam arkadaşlara konuyu editleyin imza chorme dan olamayabiliyor farklı tarayıcılardan yapsınlar .... -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 27 Ağustos 2016; 9:50:21 > -
-
-
zedgeden oluyor -
Google play den lock screen adinda aratirsan birkaci haric hepsi degistiriyor.go launcherde deistiriyormus.launcher kirmak istersen ikisi bir arada olur.
Ek bir galeri uygulaması ile (QuickPic vs) ya da bir Launcher ile (Nova vs) yapabilirsiniz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X