Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tasarımı o telefona gore cok cok ıyı agır oyunlar oynamıyorsan tavsıye ederım ama bugun 2 sorun yasadım ıkısıde bu sayfada var bırı hoparlor kapatıp acınca duzeldı dıgerıde acıkken pıl yuzdesını yanlıs gostermesı o da kapalı sarj edıyorum normalde kapatınca telefonu normalde gostermesı gereken degerı gosterdı bunlar harınce hafıf ısınması var o pek sorun degıl bence tavsıye ederım yıne zaten amıral gemısı telefonlar harıcınden orta sevıye telefonlar hep sorunlu telefon ararken 1500 tl altı telefonların kulucu kulüplerini baktım hep bir sorun var
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    bende %11 deyken takmıstım en ıyısı kapalı takmak :D
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    ben 1. sinde anlam veremedim. 2. sinde diğer kabloyu 2. telefonun şarj aletini vs denedim. 3. sünde öğrenmiştim artık baktım 1-2 dakika içinde yüzde yükselmemiş hemen kapatıp açtım normale döndü :) sık sık yapmıyor dediğimgibi 3 ayda 3 kere birkaç kez üstüste yapsa servise gönderecektim.
    en güzeli kapalı şarj haklısınız...

Peki greenify yada shutapp gibi birprogram kullanıyormusunuz ?
    hayır şarj konusunda bır sıkıntım yok o yüzden hiç bulaşmayyayım dedım zaten greenify rootlu telefonda calısıyor dıye bılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

tasarımı o telefona gore cok cok ıyı agır oyunlar oynamıyorsan tavsıye ederım ama bugun 2 sorun yasadım ıkısıde bu sayfada var bırı hoparlor kapatıp acınca duzeldı dıgerıde acıkken pıl yuzdesını yanlıs gostermesı o da kapalı sarj edıyorum normalde kapatınca telefonu normalde gostermesı gereken degerı gosterdı bunlar harınce hafıf ısınması var o pek sorun degıl bence tavsıye ederım yıne zaten amıral gemısı telefonlar harıcınden orta sevıye telefonlar hep sorunlu telefon ararken 1500 tl altı telefonların kulucu kulüplerini baktım hep bir sorun var

Abi bide öle sorun var telefonda bide ben cam koruyucu ve slikon kılıfla kullanıyom telefonun çerçevesi kalın olduğu için ekra ı komple kaplıyor cam koruyucu ondan dolayı cebime ne koydumu hava kabarcığı kalıyor ve bazen kırılıyor çerçevesi kalın olmayan telefonlarda ekranı komple kaplamıyo baktım gördüm general mobilede 2 türlü var biri emranı komple kaplıyor biri komple kaplamıyor siz dersiniz ama cam bpşlukta kalıyo dersiniz gördüğüm kadarıyla cam boşlukta kalmayıp yeterince boşluk olup kaplayanı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    tam demek ıstedıgını anlamadım ama kılıf ve jelatın kullanıyorum jelatın ekranı tam kaplamayanlardan ekranın kufur bır kısmı ve sıyah cerceveler bosta kalıyor bu jelatınle ama sılıkon kılız ve jelatın o aralında kalan bosluguda koruyor yere ekranı ustu dustugunu var sayarsak bosta kalan yerlerın zemıne deymesı ımkansız oluyor
    Abi fotoğrafta dediğim gibi telefonun çerçevesi kalın olduğu için cam ekran koruyucu ekranı komple kaplıyor oyüzdende cebime koyunca hava kabarcığı kalıyor ve bazen kırılıyor general mobile öle değil o yandan güzel bide tasarımı kötü telefonun bide ekranı titriyor garantiye vermiştim gelmişti dokunmatik panelini değiştirişler hala titriyor arada bu forumda kullananlardan duyduğuma göre onlarda göndermiş gelmiş gine titreme sorunu devam ediyomuş
    ★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

anladım hocam gm 5 plus 2.5d ekran oldugu ıcın bu taz jelatın kırılmaları veya ekran kırılamalarının olacagını sanmıyorum gerçekten rahatsız edıyorsa bu telefona gecmenı tavsıye ederım
    Ayn rahatsız ediyo fotoğraftaki gibi ekranı komple kapladığı için hava kabarcığı oluyo bide ben bu telefonu satsam kaça satarım bi çiziği kırığı yok çatlağı zaten çok temiz nazik kullandım düşürmedimde pek bide general mobile 5 e baktım sahibinde . com a ne ordan 2. el almayacamda baktım orda bi telefonda cam film var ekranı komple kaplamıyor tam ideal çerçeveleri sadece dışarda kalıyor bitane telefon var ondada camın birazcığıda dışarda kalıyor internetten alcam da öle olup olmadığını nasıl anlayacam
    rrootsuz telefonlarda greenify ya da shutapp çalışıyor, sıkıntı yok
    jelatının ekranın ne kadarı kapladıgını nasıl anlarsın bılmıyorum ama olculerı felan vardır herhalde temız cıhazsa 1500-1300 tl gıbı bır seydı herhlde 600-800 arası satarsın herhalde telefon borsasından hıc anlamam
    Abi telefonu 1250 ye almıştım hiç çiziği kırığı yok valla zaten pek düşürmedim dışarda gezerken elimde oynayan biri değildim oyüzden pek düşmedi biri 600 eder diyodu doğrumu yoksa ondan daha mı fazla eder internette 800 950 arası koymuşlar
    hocam sahibinden.com dan araştır 600 az olur bence çünk temiz cıhazmıs ama 950 tl de cok fazla olur ıphone la karıstırmıs bırı 5s ın sıfırı 1,300 tl ıkıncı elı 800, 1000 tl arası
  • Yeni konu hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Abi hemen satabilirmiyim internetten kızılayda telefoncuya satsam ödün fiyatın alır ya 600 tl ye anca alır
    kardeş, burası GM 5 plus kullanıcı kulübü, asus kaça gider piyasası nedir gidip oraya sorsan?
  • telefon 42 saattir acıktı wifi - mobil internet süreli acık, senkronlar acık, 4.32 ekran süresi daha ne olsun ...

(detaylı grafiğin görüntüsünü almayı unutmusum şarja taktıktan hemen sonra aldımdiğeriyle arasında 5-10 dakika var)

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

42 saat mi çok iyi performans göstermiş telefonun, benim sorunum telefon uykuda şarjın düşüyor olması
  • mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Evet beklee süresinde zaten sıkıntı yok telefon bekleme boyunca cok iyi performans veriyor. telefonu 2,5 gün şarj etmeden kullandıgımda oldu. siz telefonu hiç formatladınız mı hocam
    2 Sefer telefondan 2 seferde tuşlar üzerinden format attım.

android 7 yi bekliyorum inşallah düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.