Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu arada beni de eklediniz mi ?
  • bende artık aranıza katıldım telefon gelmiş akşam eve gidince bakıcam ekleyebilirsin hocam üyeliğe
  • Android 7 de şarj konusunda özellikle bekleme modunda iyileştirmeler var. Eylül ayının sonunda gelecek deniliyor. BEnce ozamana kadar beklemek yerine servise gönderebilirsiiz. beklem modunda şarj harcaması normal değilçünkü.
    listeye ekledim 11. sıradasınız sanırım.. @mirzahi

Ekliyorum sizide @youxell35
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    hocam eklediğiniz için teşekkurler.

bu gece yatmadan şarjı fulleyip ss alırım sabahta şarjın son halini ss alır burdan paylaşırım.

arkadaşın birine güncelleme gelmiş 5 plus'dan mı bahsediyor yoksa 4g den mi anlayamadım yazdığını.

(GM 5 Plus var hocam bende, 4G var sanırım tam bilmiyorum neyden bahsettiğinizi. Bu sabah güncelleme mesajı geldi ekrana tıkladım sonra uyuya kalmışım geri uyandığımda güncelleme başarılı felan diyordu orada Android 7.0 yazısını gördüm ilk başta inanmadım sonradan emin oldum sorayım dedim. Pek aktif kullanmıyorum tek kullanma amacım arama yapmak, mesaj atmak /whatsapp felan arada bir internette surf felan)

Eğer güncellemeler başladıysa bir kaç gün bekleyebilirim. şayet dediğiniz gibi eylül ayının sonun başlayacaksa mecidiyeköy'e gitmek gerekecek.
  • mirzahi M kullanıcısına yanıt
    Gmyetkililerinin söylediğie göre eylül ayı sonunda gelecek. Resmi facebook hesabı da eylül ayının 2. veya 3. haftasında diyor. Şİmdi gelmesi imkansız. ya 4g sahibi yada trolüyor ortamı başka msj atmamış bende gördüm

İstanbul'da iseniz beklediğiniz hata götürün yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 26 Ağustos 2016; 17:56:46 >

• ★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

Gm5 için Android 7 NOUGAT Ne Zaman Gelecek ?

Bir General Mobile yetkilisi ile yaptığımız görüşmede Android 7 NOUGAT 'ın GM5 için bir aksilik olmaz ise Eylül sonunda geleceğini belirtti.
    Neden bu kadar geç olduğu sorulduğunda ise "4,5g den dolayı olduguğunu ve diğer modeller le kıyasladığımızda sürenin ÇOK İYİ" oldugundan bahsetti ...
    4,5 g nin duruma nasıl bir etkisi olduğu sorusuna ise " VOLTE, Vowifi, ViLTE network ayarlarının MBN ayarlarının yeniden girilerek tüm operatörlerin testlerini tamamlamasını beklediklerini söyledi... "

NOT: Benim anladığım Android 7 ile 4,5g üzerinden görüntülü ve sesli arama özelliklerini de kullanabileceğimiz anlamına geliyor. Acaba gerçekten böylemi yoksa güncelleştirmenin gecikmesini meşrulaştırmak için bir bahane mi bekleyip göreceğiz ....

Kesinlikle bahane...

Ayrıca biz bu telefonu diğer telefonlarla karşılaştırma yapma ihtiyacı olmasın diye aldık. Güncelleme tüm dünya ile aynı anda diye aldık. Ona bakacak olursak samsung, lg vs diğer telefonlar kendi aralarında biri diğerine nispeten erken güncelleme veriyor diye kıyaslama yapabilir zira adamların aylar sürebilecek uyumluluk düzenlemeleri var.

Son olarak gm5 çıktığında kendi ceo'ları en geç 15 gün içinde tüm güncellemeler (nougat dahil) yayınlanacak demişti.

Eğer eylül sonu vereceklerse kimse kusura bakmasın sınıfta kaldılar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bile en son sürümü en yeni çıkardığı telefondan başlayıp aşağı doğru veriyor.

Gm'nin bir sene önce çıkmış telefonuna SAF ANDROİD verirken yeni çıkardığı telefonuna bir buçuk ay gibi gecikmeli vermesi saçma ve komik oldu.

Not: Diğer hiçbir telefonu bu şekilde eleştirmem, bu telefonun en büyük kampanya sloganı güncelleme ve android sürümleri olunca babam olsa tanımam. Yaptıkları tam Türk işi...

• Yktrnslv kullanıcısına yanıt
    Açıkcası Eylül başı sonu Umrumda değil... Gerçekten 4,5g üzerinden görüntülü arama gelecekse hiç sıkıntı değil. BETA ya dahil olmayan bir modelin zaten güncellemeyi hemen alması beklenemezdi. Burada önemli olan tamam eylül sonu olsun ama geldiğinde sorun olmasın gerçekten istediğim şey bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 26 Ağustos 2016; 16:49:02 >
    Olacak güzel kardeşim olacak, gelecek ve sorun olacak, hatta bir iki hafta da "sorun olmasın diye uğraşıyoruz"'larla geçirirler...

Bu telefonlar SAF android kullanıyor. Adı üzerinde, hiçbir optimizasyon vs gerektirmez. Eğer gerekiyorsa da, şirket bir telefonunu beta programına dahil ediyorsa yazılım aylar önce elinde demektir. Oturacak çalışacak denemelerini yapacak ve bana vaadi neyse onu verecek. Ama yapamıyorlar...

• Yktrnslv kullanıcısına yanıt
    Amacım tartışma ortamı yaratmak değil lakin telefonu beta programına dahil eden yada cihaz için güncellemeyi verecek olan gm değil google dolayısıyla budurum aslında gm den çok google ile alakalı.

Elbetteki 4g ile aynı anda güncelleme almayı bizde isterdik lakin artık bekliyoruz. MSj tamamen bilgilendirme amaçlı idi. Burda birbirimizle yada olay üzerinde tartışmanın bir anlamı yok. İnstagram dan , twitterdan Gm resmi sayfalarına ve yetkililerine tepklieri iletmek bence daha etkili olacaktır.
    Kesinlikle tartışma amaçlı ya da size yönelik bir yorum değil yazdıklarım. Sizi alıntıladım çünkü sizinle konuşuyorduk.

Yazılım mevzuna gelince; işte tam da istediğim yerden yakaladınız. Ben de bunu Google'ın yaptığını biliyorum zaten sinirlenmem de bu nedenle.

Gm bu telefonun dünyayla aynı anda güncelleme almayacağını biliyordu çünkü listeye eklenmemişti ama kalkıp utanmadan anında alacak diye reklam yaptı.

Bu yapılmaz, bunu yaparsa burada tabii ki trolden geçilmez. Ben, ki telefonu birçok konuda savunuyorum, doğru olmayan bir durumda da yererim. Gm babamın oğlu değil.

Size verdikleri cevap da "bir aksilik çıkmazsa..." neden? Çünkü kendilerine bağlı değil, plan program diye birşey yok.

İyi güzel bir şey yapıyorlar sonra batırıyorlar.

Velhasıl gm "benim için" sınıfta kaldı, tabii ki bu kimseyi bağlamaz, yalnızca şahsi fikrimdir.

• arkadaşlar

geçen sene ekim ayında 4g kullanıcıları olarak bizde 30-40 gün gecikmeli aldık lâkin bu gm ile alâkalı değil. dünya üzerinde olan Nexus telefonlar önce alıyor daha sonra Android One cihazları alıyor. Zaten GM Türkiye de ilk siz alacaksınız diyor çıkar çıkmaz alacaksınız demiyor. GM ile yapacağınız gorusmeler sadece boş konuşmak olur. İşin yazılım tarafında Google var. O nedenle Google ne zaman güncellemeyi gönderir ise o zaman alırız. Aksini GM dahil kimse gerçekleştiremez.

• General Mobile 4G, Android Nougat Aldı!

General Mobile 4G için Android Nougat güncellemesi yayınlandı. Android 7.0 güncellemesi Türkiye'de ilk kez General Mobile 4G için dağıtıma sunuldu. Android 7.0 hangi yenilikleri getiriyor?

Google’ın ilk olarak Nexus cihazlar için dağıtıma sunduğu Android 7.0 Nougat güncellemesi saatler sonra General Mobile GM 4G modeli için yayınlandı. Android 7.0 güncellemesi kapsamında yer alan yenilikleri ve diğer gelişmeleri Türkiye’de kullanan ilk şanslı tüketiciler General Mobile GM 4G kullanıcıları oldu.

General Mobile GM 4G için Android 7.0 Yayında

Android One programı kapsamında yer alan GM 4G için Android 7.0 güncellemesi OTA (şebeke) üzerinden dağıtıma sunuldu. Uygun fiyatlı akıllı telefon böylece birçok amiral gemi modelden önce en güncel Android sürümüne sahip oldu.
    ★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

General Mobile GM 5 Plus için güncelleme çok yakında

General Mobile, 1 Eylül tarihine kadar GM 4G cihazlar için Android 7.0 Nougat güncellemesini tamamlayacak. Şirket cephesinden gelen açıklamada GM 5 Plus için henüz net bir tarih yer almıyor, ancak güncellemenin eylül ayının sonuna doğru çıkacağı konusuluyor.

Android 7.0 Nougat ile gelen yenilikler

Güncelleme, Google’ın Android 7.0 güncellemesine dahil ettiği tüm yenilikleri General Mobile GM 4G modeline getiriyor. İşte yenilikler;

1-) Çoklu Pencere

Tek ekranda 2 uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz.

2-) Acil Durum Bilgileri

Acil durumlarda ilgili kişiler sizin güvenliğiniz ve sağlığınız için sizin kan grubunuz, kullandığınız ilaçlar ve acil durumda aranabilecek kişileri gösterebilmektedir.

Telefonunuz kilitli dahi olsa kaybettiğinizde bulan kişi acil durum çağrısı bölümüne girip Kişiler’e tıklayıp sizin yakınınıza bilgi verebilir.

3-) Ekran Boyutu Ayarlama

Ekranı boyutlandırarak isterseniz küçük, isterseniz de büyüterek kendinize göre şekillendirebilirsiniz. İlgili ayara; Menü> Ayarlar> Ekran> Görüntü boyutu bölümünden ulaşabilirsiniz.

4-) Hızlı Cevap

Kulllandığınız uygulamadan çıkmadan gelen iletilere anında cevap verebilirsiniz.

5-) Bildirim uyarı ayarları

Bildirim panelinde görünmesini istemediğiniz uygulamaların ayarını hızlıca yapabilirsiniz.

Bildirimleri sessizce göster: Bildirim geldiğinde bildirim sesi çıkartmaz.

Tüm bildirimleri engelle: Bildirimleri asla bildirim panelinde göstermez.

Sessiz moda alma veya engelleme: Bildirimleri gösterir ve bildirim sesi çıkartır.

6-) Tüm bildirimleri uygulamaya girmeden görüntüleme

Gelen bildirimlerin kimlerden geldiğini ve ne yazdığı konusunda detayı uygulama içerisine girmeden bildirim panelinde görüntüleyebilirsiniz.

7-) Daha fazla kısayol

Bildirim panelinde Wifi, Bluetooth, konum ve daha birçok özelliği kontrol edebilirsiniz.

8-) Yeni ayarlar menüsü

Ayarlar menüsündeyken farklı bir ayar menüsüne geçiş yapmak için geri dönmeye gerek kalmadan, sol menüden ilgili ayara geçiş yapabilirsiniz.

9-) 109 adet yeni dil eklendi

Android Nougat ile birlikte bütün dünya dilleri eklendi. İstediğiniz dilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Android Nougat 7.0 sürümünde 188 adet dil yer alıyor.

10-) Android 7.0 Nougat ve Batarya Kullanımında Ekonomi

Her Android kullanıcısının en büyük sıkıntılarından biri olan telefonun kullanılmadığı vakit olması gerekenden fazla güç tüketmesi sorununa çözüm getiren Doze adlı özellik, Android 6.0 Marshmallow’da da vardı. Ancak Nougat ile Doze güç koruma özelliğinde ciddi iyileştirmeler yapıldığı için daha kararlı bir batarya ekonomisi sağlıyor. Android 7.0 Nougat cihaz kullanılmadığı zaman ya da cebinizde veya masanızda öylece atıl dururken, işlemci gücü önemli ölçüde azalacak ve uygulamalar için sürekli internet kullanımı durdurulacak.

11-) Unicode 9 desteği ve multi-lokasyon

Android 7.0 Nougat özellikle zengin emoji kütüphanesine (1.500 üzeri emoji) 72 adet yeni emoji katmış olarak geliyor. Bu işin eğlenceli kısmı, diğer önemli bir özellik ise Android 7.0 Nougat multi-lokasyon seçeneği ile aynı anda iki ya da daha fazla farklı dilde kullanılabiliyor.

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

12-) 'Hepsini Temizle' seçeneği

Birçok arayüzde bulunan ve açık olan tüm pencerelerin kapatılmasını sağlayan 'Hepsini Temizle' seçeneği, Android Nougat ile yeni gelen özelliklerden birisi.

13-) Daydream için tasarlandı

Google Cardboard gibi basit bir VR çözümünden sonra Google, Daydream ile birlikte biraz daha Gear VR tarzında sanal gerçeklik deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sonbaharda kullanıma sunulacak ve ilk ürünlerini göreceğimiz Daydream platformu sayesinde özel olarak üretilmiş donanımlar daha iyi mobil sanal gerçeklik deneyimi sunacak. Daydream desteği Nougat’a doğrudan ekleniyor ve böylelikle Nougat yüklü cihazlar Daydream desteğini kolaylıkla sunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 26 Ağustos 2016; 20:59:19 >

• Arkadaşlar forum için Telegram grubu açtım, telefona sahip olanlar ya da almayı düşünen arkadaşlar için güzel bir ortam olacağı düşüncesindeyim.
    https://telegram.me/gm5plus

Grubu başlığa ekleme şansımız var mı @oskurrr?

Bu arada telegram nedir diyenler için;
    "Telegram, Whatsapp gibi bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Bu programı kullanmadaki başlıca sebebimiz gerçek isminizi ya da numaranızı paylaşmadan başkaları ile mesajlaşmaya olanak tanımasıdır.

Uygulamayı telefonunuza bir kez yükledikten sonra telefondan kaldırıp Telegram desktop ya da Telegram web ile bilgisayardan kullanmaya devam edebilirsiniz."

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger
    iOS:https://itunes.apple.com/app/telegram-messenger/id686449807
    WP:https://www.microsoft.com/en-us/store/p/telegram-messenger/9wzdncrdzhs0
    Desktop (PC/MAC/Linux):https://desktop.telegram.org/
    Web:https://web.telegram.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PewPewGG -- 26 Ağustos 2016; 22:09:22 >

• Gelsin de ne zaman gelirse gelsin aslinda 4g nin daha once alamsini daha mantikli buluyorum daha once cikmis bi cihaz zaten neyin polemigini yapiyoruz anlamadim

• PewPewGG kullanıcısına yanıt
    Ekledim . ..
  • Hocam ben sana şeyi soracaktım, greenify'da kurulum yaptıktan sonra hangi ayarlamaları yapayım ek olarak ?

• Arkadaşlar telefonun kronik sorunu varmı ? Yarın anneme Rose Gold kendime Space Gray renginden almayı düşünüyorum.

Kessinlikle alma diyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motorcu Adam

Arkadaşlar telefonun kronik sorunu varmı ? Yarın anneme Rose Gold kendime Space Gray renginden almayı düşünüyorum.

Kessinlikle alma diyen varmı ?

Hayır sorunu yok.

2.seri (kapadokya temalı) ürünlerde ben sorun okumadım. ilk seri bilgim yok. Piyasada kalmamış sanırım zaten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.