Şimdi Ara

GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2 tane aldım ikimizde menunuz kullanıyoruz telefonları ...

Memnun oldugum içinde tavsiye ediyorum.

saf androidoldugu için biraz uğraşman lazım. Telefonlarda alıştıgınız menülerdeki araçların birçoğu yok. Kendinize göre özellştirip yüklemeniz lazım.

Telefonda herşey manuel öyle düşünün. bu hem iyi hem kötü. YAni telefon uygulama acısından yetersiz geliyor gibi görünsede diğer telefonlarda bulunan birçok gereksizve yer kaplayan performansı düşüren şişiren uygulama yok. zamanla telefonu optimize ediyorsunuz. biraz uğraşmak lazım başta bunu belirteyim.

ama her haliyle o bahsettiğiniz telefonlardan iyi emin olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 22 Temmuz 2016; 22:17:44 >
  • Telefonun bataryasinin sisip telfonla konuşulduğu ve oyun oynandigi zaman patlayacagini saniyorum diyenler var sizin bu tur isinma ve sisme durumunuz ar midir telefonlarınizda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Gm 5 in mi bataryası şişmiş ?? aylardır gm5 forumundayım batarya şişti diyen kimseyi görmedim.

2 cihazda aşırı ısınma hiç olmadı. 2. cihazı 1 temmuzda aldık. Akşam kurcalarken baya bir ısındı ilk gün. dedim herhalde milletin dediğigibi sorunlu cihaz falan aldık böyleyse işimiz var bu cihazla dedim ama bir daha öyle ısınmadı ilk gün güncelleme yükleme kurulum vs diye sanırım genelde böyle bir durum var .
    Oyunlardada millet ne oynuyor bilmiyorum örnek clans of royal oynuyorum rahatsız edecek kadar ısınmıyor. mesela bir s4 çok daha fazla ısınıyor. temmuz güncellemesi geldikten sonra oyunda bile ılık telefon... Hocam ısınmayan telefon yok hepsi ısınıyor ne kadar ısınıp ne yaptıgı önemliel değmiyorsacihaz kapanıyorsa ayarları kısıyorsauyarı veriyorsa vs sorun var demektir. BEn bu cihazda bunları hiç yaşamadım...

Diğer yandan cihazda hızlı şarj var hızlı şarj olan her cihaz ısınır. o şarjdayken birdeoyun oynarsan ozaman belki dediği gibi olmuş olabilir. yada ilk cıkan telefonlardan dır ellerindeki. İLk mayıs ayında falan telefonu olanlarda bu tür sorunlar vardı. zaten sonra 2. seri cıktı şuan 1. seri piyasada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 22 Temmuz 2016; 22:36:57 >

• G2'yi silin direkt olarak. G3 ise 2 seneyi geçkin bir cihaz. Bence onu da boşverin.

• Peki hocam uzun cevaplar verdiğiniz için teşekkürler... Peki GM5 PLUS dışında onerdiginiz baska telefonlar var mıdır?

yok malesef. bu fiyat aralıgında yok. HA dersenizki s7 mi alayım gm5 mi s7 alın derim :)
  • gm 5 plus daha güncel ve daha iyi ama g4 aynı fiyatlarda o bin basar
  • GM 5 PLUS tabiki

Hocam GM 4G sahibiyim, 600 liralık telefon bile bu kadar güzelse bin tl'lik GM 5 PLUS çok daha güzeldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Ben de g3 ve 5+ arasında kaldım ama 5+ güncel kalacak bi cihaz. G3 için 6.0 final olur gibi.

gm nin güncellemeri çok iyi verdiği söylenemez. O yüzden güncel kalır mı bilmiyorum belki bi kaç güncelleme alır sonra biter.

Konuya pek hakim değilsiniz bu kadar takip etmenize rağmen.5+, 4g gibi modellerin güncellemelerini google veriyor.

Babamda 5+, bende g2 var.Pek beğenmediği için bana telefonları değiştirmeyi teklif etti.Kötü telefon değil ama g2den sonra fazla yavan ve çirkin geldi bana.Ön kamerası g2ye göre iyi baya.G2nin ön kamerası çöp desek yeridir.Arka kamerası da iyi denemez ama idare ediyor.Batarya 2,5 senelik telefon olmasına rağmen hala iyi gidiyor.Teklifi kabul etmedim sonuç olarak.Ama şu saatten sonra da g2 alınmaz.Aynısı g3 için de geçerli.5+ ı beğendiyseniz alın güzel telefon.Ben kişisel olarak sevemediğim için g2 kullanmaya devam ediyorum.

• Peki babanızın telefonun tek sevmediği yanı görünüşü mü? Başka sebepleri var mı?
    Saf androidi fazla yavan ve kullanışsız buldu.Tamam kasmıyor olabilir ama lgnin ara yüzü de kasmıyor.Yine de bu pek olumsuz bir yön değil bana göre, alışılabilir.

Ekranı fazla büyük geldiği için, konuşma yaparken telefon kulağındayken konuşma kapanıp kendi kendine uygulama açıldığı için(aynısını annem de yaşamış o telefonda) sevmedi.Görünüşü de kötü değil de bana 5" üstü telefonlar çirkin geliyor.Iphone 6s güzel gelirken 6s+ çirkin geliyor mesela.Ama bu tamamen kişisel bir şey.Telefonun ben fazla ısındığını gözlemlemedim.Isınıyor evet ama o kadar fazla değil.Bataryası kötü değil ama 3bin mah değil de 2500 mahmış gibi daha çok.Benim telefonum da 3bin mah ama yeni aldığım zamanlar 3 gün gidiyordu neredeyse.Bu günü çıkarıyor ama o rakama göre daha fazlasını verebilirdi.

Bu konuşma yaparken konuşmanın kendi kendine kapanmasını başka yaşayanlar da olmuş konuda okuduğum kadarıyla.Sensörlerinde bir şey varmış sanırım.Hepsinde olmayabilir tabi.Aynı g2lerde çok fazla sarı erkan sorunu çıkmasına rağmen benim 2,5 senelik telefonumda çıkmaması gibi.

• Tüm telefonların avantaj ve dezavantajlarını yazayım ben sana.

General mobile gm5 plus:
    General mobile ve google işbirliği ile çıktığı için 2 sene boyunca ne var ne yok tüm güncellemeleri alacaktır. Donanım olarakta güzel yazılım olarak biraz sıkabilir çünkü google arayüzü çok fazla özelleştirilemiyor. Ama kasma falan yaşamassın arayüzünde. Tabi narkaya da güvenmen lazım. GM'nin pek kaliteli bir marka olduğu söylenmiyor.

LG G2:
    Şuan kullanmakta olduğum telefon. Genel olarak memnunum. Ekran çerçeve oranı olarak lider durumda. Ama eski bir cihaz ve android lolipop aldığı son güncelleme oldu. Sıfırını bulmak zor ama bulursan diğerlerinden daha ucuza gelir. Temiz ikinci eller de mevcut. Dediğim gibi daha ucuz olsun 2 gb ram benim işimi görür rom root işinden de anlarım beni uzun süre idare eder diyorsan ucuz yollu alabilirsin. Hala alınabilecek bir cihaz. Ama 1000 tl verebiliyorsan ne kadar alınabilir bilemiyorum.

LG G3:
    Kaliteli bir telefon. Ama 2k ekran olduğu için diğer cihazlardan ekranı daha iyi olsa da şarj konusunda az da olsa sıkıntı olabilir. Bu cihaz da android 6.0 ile son güncellemesini aldı. Yine rom root ile hallederim veya güncel olması benim için önemli değil diyorsan gm5 plus yerine bunu öneririm.

Tavsiye: genel olarak 3 cihaz da memnun eder seni fakat biraz daha ekleyip galaxy a5 2016 ya da LG G4 öneririm. G4'te kronik sorun var diyorlar fakat çoğunun çözümü mevcutmuş forumda. Tabi teknoloji işi şans meselesi. G4 ve A5 bütçeyi aşıyor diyorsan ve marka takıntın yoksa GM'ye de güveniyorsan gm5 plus al geç fazla karıştırma. :)

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Peki hocam GM5 PLUS'a Nova Launcher yükleyip arayüzünü alışageldiğimiz Android (Örn: TouchWiz) arayüzlere benzer şekilde uygulama menüsünü, sayfa düzenini vb. şekilde ayarlayabiliyor muyuz?
    BEnde suanda novalauncher yüklü. İndirim vardı 50 kuruşa aldım kullanıyorum. Bu uygulamanın özellikerlni tabiki kullana biliyorsunuz. Saf android demek hiçbirdeğişiklik yapılamayan yavan birşey demek değildir. sadece androidin üzerinde değişiklik yapılmadan birşey eklenmeden gelenidir. Siz uygulamalarda çalışan özellikleri ekleyebilirsiniz .
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Arkadaslar başka GM5 PLUS kullanıcıları var mı? Onlarin da görüşünü almak isterim GM5 PLUS hakkindaki. Tesekkurler.

• Kendim hem 4g hem 5 plus aldım ikisinide çok sevdim ben hala bir sorun ile karşılaşmadım şunuda söyleyeyim gm androidone kadar berbat bir firmaydi android one f/p telefonlar

• Herkese cevaplari icin teşekkür ederim. Özellikle oskurrr adlı arkadaşımın bana cok yardiki dokundu.para biriktigi anda dusunmeden gidip alacağım o telefonu. Cevap yazan herkese teşekkürler. ..

• 1 hafta olcak gm5 plus kulanali hic promlem yasamdim onceden iphone5s 5 4s 4 nokia 1320 asus zenfon5 kulandim en cok zevk veren telefon gm5 plus oldu benim icin bide yuksek sesle muzik dinlemek fevkalade acayip hosuma gitti

• Tesekkurler hocam kararimi kildim gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.