Şimdi Ara

GM 5 PLUS mı LG G2 mi LG G3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımdaki telefonlar bunlar. GM 5 PLUS'ta aşırı bir şekilde gönlüm olmasına rağmen diğerleri de çok hoşuma gidiyor. Telefonda çok oyun oynamam kasmam ancak sosyal medyayı bayağı bir kullanırım, arama görüşme yapar, birkaç da canım sıkılınca oynayabileceğiğm oyunlar yüklerim. GM 5 PLUS'un fiyatına göre (999TL) özellikleri çok uygun gibi duruyor 3 GB RAM 13 MP arka ve ön kamera ön kamera flashlı 3100 mAh batarya gibi özellikler ve 2 yıl boyunca güncelleme garantisi Android One olduğundan dolayı. Sizin tercihiniz nedir? Şimdiden teşekkürler...

• soru mu bu tabiki gm5 plus
  • Xiaomi Mi4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Xiaomi Mi4

ona bakarsan xiaomi 5 var
  • malatya6089 M kullanıcısına yanıt
    Yok ya Xiaomi falan işim değil sevmiyorum görünüşünü falan pek hoşuma gitmiyor önerin için teşekkürler.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Türkiye de yok sıkıntı orada

• Ben de g3 ve 5+ arasında kaldım ama 5+ güncel kalacak bi cihaz. G3 için 6.0 final olur gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android One denemeye değer ama GM hakkında çok iyi şeyler söylendiğini duymadım. Belki de yanılıyorumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Ben de g3 ve 5+ arasında kaldım ama 5+ güncel kalacak bi cihaz. G3 için 6.0 final olur gibi.

gm nin güncellemeri çok iyi verdiği söylenemez. O yüzden güncel kalır mı bilmiyorum belki bi kaç güncelleme alır sonra biter.
  • GM gibi markaya 1 kuruş para vermem. İsterse dünyanın en iyi telefonunu yapsın. Bu benim düşüncem.

Geçen sony center da xperia xa gördüm. Deneyim odaklı bir telefon. 1300 tl. Çok fazla performans beklentim olmadığından tercih ederdim. Şık bir cihaz. Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum

• General mobile'a para kaptırılmaz,komponent kalitesi yerlerde uzun süre kullanılamaz,çakma çin telefonları gibi zaman ayarlı

Lg gibi bir marka al uzun süre kullanırsın.
    Ama o paralara meizu lenovo xiaomi gibi kaliteli markaların çok güzel telefonları var.

• emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Ben olsam RUNBO alırdım. Kardeşim Kanada'da bu telefonu kullanıyor. Telefona anten takılarak kapsama alanı genişletilebiliyor.

Bahsettiğim telefonu görmek için şu linke dokunhttp://en.runbo.net/productview.php?id=239
  • Kendim 4g android one kullanıyorum ancak telefondan 1 sene olmasına rağmen biraz sıkıldım LG2'yi alabilirsin.
  • Peki GM 5 PLUS hakkindaki düşüncniz neleedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreucan0660

Peki GM 5 PLUS hakkindaki düşüncniz neleedir?

Telefona biraz baktım 4g ye biraz benzer bir telefon android one, oyuna önem verenler için iyi bir telefon olmayacaktır ama her türlü işinizi görür.
  • Lenovo A7010 u da bir zahmet azicik inceler misiniz? Cevabınız için de teşekkür ederim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: emreucan0660

Lenovo A7010 u da bir zahmet azicik inceler misiniz? Cevabınız için de teşekkür ederim:)

Telefon istediğim gibi ince ama yapısı biraz bana uygun değil ben düz telefonlardan hoşlanıyorum
  • emreucan0660 E kullanıcısına yanıt
    Bu cihazlarla karsıalstırdıgımız da netşekilde gm5 derim...

G2 diyorsun ki bugün g3ten gm5 e gecenler gm5ten memnun. g2 2013 cıkıslı bir cihaz. sunun surasında android 7 cıkacakken türkiyede en öncealabilecek bir cihaz varken g2 alıp sonra root room vs uğraşmaya deymez. Çok net gm5 al veya almaamag2 bu zamandan sonra alınmaz...

A7010 a gelince bu telefonun gm5 ten fazla olarak parmak izi okuyucusunu ve çift hoparlör sayabilirz.
    Ekran parlaklıgı düşük ve ekrana baktıgınızda sarı oldugunu göreceksiniz. telefon komple plastik, kameralarda gm5 arka ve ön kamera olarak daha başarılı. 3gb ram ve yazılım desteği ile uzun süre idareedebilecek birtelefon. A7010 a 6.0 geldi ama 7 gelmeyecek bunu net söylerim ... bu cihazlar genellikte tek güncelleme alabilirlerse ne mutlu onlara...

Bu cihzlarlaGM5 arasında düşünmeye gerek yok acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Ben de g3 ve 5+ arasında kaldım ama 5+ güncel kalacak bi cihaz. G3 için 6.0 final olur gibi.

gm nin güncellemeri çok iyi verdiği söylenemez. O yüzden güncel kalır mı bilmiyorum belki bi kaç güncelleme alır sonra biter.

Güncellemeleri gm degil google veriyor.

• Hocam tekrardan merhabalar. Hatirladiniz herhalde beni :) GM5 PLUS alma ihtimalim yuksek. Size güvenip alacağım eger alirsam
    Son olarak telefonun tavsiye etmediginiz bir yonu var midir? Alayim mi telefonu umarim beni yari yolda birakip pisman etmez. Teşekkürler. @oskurrr

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.