Şimdi Ara

GM 5 PLUS ŞUAN ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deminde söylediğim gibi telefonu öneriyor vatandaş görmemiş dokunmamışkullanmamış ... diğerini kötülüyor hatta baya baya karalıyor yine görmemiş dokunmamış kullanmamış. daha önce başka bir konuda daha yaptı aynı şeyi oturdugu yerdemuhtemelen gm ye düşman olmus...

Şİmdi herkesgirsin şikayetim var.com a istediği hangi marka hangi model telefon olursa olsun ismiyleyazssın aratsın bundan farklı bir tabloile karsılasılacakmı acaba :) ....

Bunlar en dikkat edilmesi gereken bölüm kagıt profesörleri ... Bunlar kagtüzerinde yazanlardan veya onadan bundan duyduklarıyla br telefona düşman yada bir telefonun fan ı olabiliyorlar...

YA hiç börmediği bir telefonu öneriyor adam ısrarla mesela nekadar enteresan değilmi ...
  • https://www.sikayetvar.com/general-mobile-5-plus

General Mobile 5 plus cihaz aldım şarj olurken aşırı ısınıyor dahası 30 dk şarj ediliyor diye reklamları var ama 2 saatte anca şarj oluyor, video çekerken devamlı olarak netlik ayarı yapmaya çalışıyor, videolar hiç net değil. netten araştırdım herkes aynı dertlerden muzdarip ve Sahibinden.com'dan daha bütün renkleri gelmeden alıp sorunlardan dolayı satmak isteyenlerle dolu 700 TL'ye bile satan var sanırım benimde çözümüm bu olacak çünkü garanti ile servise yollanan cihazların dahada bozuk halde geri geldiği daha sonraki yollamada ise tüketici hatası denip para istendiği diğer okuyup duyduğum şikayetler arasında.

Sosyal medya, donanım haber, ekşi sözlük, şikayet var gm5 e demediğini bırakmayan mesajlarla dolu. Bu telefonu alıp kullanmak mı marifet yoksa kullanmamak mı marifet acaba. Telefonun yakınlık sensörü için surata konma şeklini asla simüle etmeyen alakasız eli telefona yaklaştırma videosu yapılmış. Göz var nizam var sağda oluyormuş solda olmuyormuş. Bunu anlamak için telefonu kullanıp obsesif bir aşkla bağlı olmamak gerekiyor. Telefonun yakınlık sensörü so-run-lu. Bunu inanıp inanmamak için bu telefona obsesif bağ üreten tek kişiye mi inanmalı yoksa halkın yorumlarını mı derlemeli karar yine halkındır. Seviyorsan koynuna al uyu ama bizim takoz profesörlüğü yapmaya niyetimiz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2016; 16:57:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Bende 2tane gm5 var ve 2 side sorunsuz... Aktif kullanıcıyım.sen istediğin yerden istediğini al kopyala. bu tarzşikayetleri s7dede bulursun ıphone 6 da da şikayetleriçin aynı siteden baka bilirisin :)

hiç kullanmadıgın görmediğin bir telefonu hiçbilmediğin sorunlarından dolayı ne yer nede öv... ha kagıt üztündeki lerle karşılaştırırsın eyvallah ama su yaptıgın dedikodudan daha fazlası değil emin ol ...

Telefonu kullanıyorsun dur yazarsın arkadaşım bak bendeşu sorun cıktı böyle oldu servise gittim bana sunu yaptılar vs eyvallah. Ama kalkıp internetten sorun yaşayan adamları bulup paylaşmanın mantıgı nedir ? Buraya yazan adam zaten buraya yazmayı biliyorsa google a yazıp aramayı da biliyordur devlet sırrı değil bu... Vatandaş özellikle GM bölümüne yazmışki kullanıcılar cevaplasın telefonu hayatında görmemiş kagıt üzeri forumprofesörleri değil ;) yorma kendini bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Eylül 2016; 18:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Bende 2tane gm5 var ve 2 side sorunsuz... Aktif kullanıcıyım.sen istediğin yerden istediğini al kopyala. bu tarzşikayetleri s7dede bulursun ıphone 6 da da şikayetleriçin aynı siteden baka bilirisin :)

hiç kullanmadıgın görmediğin bir telefonu hiçbilmediğin sorunlarından dolayı ne yer nede öv... ha kagıt üztündeki lerle karşılaştırırsın eyvallah ama su yaptıgın dedikodudan daha fazlası değil emin ol ...

Telefonu kullanıyorsun dur yazarsın arkadaşım bak bendeşu sorun cıktı böyle oldu servise gittim bana sunu yaptılar vs eyvallah. Ama kalkıp internetten sorun yaşayan adamları bulup paylaşmanın mantıgı nedir ? Buraya yazan adam zaten buraya yazmayı biliyorsa google a yazıp aramayı da biliyordur devlet sırrı değil bu... Vatandaş özellikle GM bölümüne yazmışki kullanıcılar cevaplasın telefonu hayatında görmemiş kagıt üzeri forumprofesörleri değil ;) yorma kendini bukadar

Merak edenler için yukarda gerekli dökümanlar var isteyen sana inanır isteyen bana inanır. Her gün pek çok insan internette hiçbir ciddi arama yapmadan hangi telefonu alsam diye donanım habere başlık açıyor. Zaten internet üzerinde kullanıcıların yorumları hazır olarak var konu sahibi onları okumuş olsa burda işi ne olacak. Toplamda iphone firmasının satışları gm den kat kat fazla ve cihazlar pahalı olduğu için elbette şikayet vardaki veryansın miktarı ciddi olacaktır. Ben konuyu kişiselleştirmeyi başlatmadan internetteki bulguları masaya vurdum isteyen sana inanır isteyen bana. Donanım haberde elektronik cihaza sahip olmayan o cihaza yorum yapmasın diye bir kaide kural yok. Ha internet olmasaydı köyde yaşasaydık telefon bi tek sende olsaydı ozaman otorite olurdun. Gsmarena testleri önemli değildir milletin sosyal medyadaki yorumları forumlarda yazanlar kullanım yorumları önemli dedin. O yorumları bulduk derledik bu seferde appleda s7 nin kötü yorumu var diyorsun.

Dananın kuyruğu nerde kopacak söyliyeyim mi bakalım başlık sahibi telefonu alıp buraya fotolarını atacak mı. Ozaman göreceğiz el mi yaman bey mi yaman. Kim takoz profesörü öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2016; 19:33:10 >

:) kendini tamtim etiysen ne mutlu sana yazdıkların içinde elle tutulur hiçbir şey yok. KAgıttan okuyup dedi kodu yorumlarla telefon tavsiyesi vermeye calısyorsun. Önce bi kullan sonra olumlu yada olumsuz tavsiyede bulun yoksa KAgıt üzerinden fun yada anti funboyolma:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Eylül 2016; 23:06:13 >
  • Mesaj da belirtmiştim özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyordum. Kullanan kullanmayan yorum atan herkese teşekkür ediyorum.
    Olumsuz çok fazla yorum var evet. Ama bu konuya cihazı kullanan arkadaşlar da olumlu yorumlarda bulunmuş. Sanırım ben bu riske giricem ve cihazı alıcam.
    Tekrar teşekkür ederim.
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cihazı alır kende durum böyle idi. Forumda da birçok olumsuz yorum vardı. Hatta sırfbu yüzden biraz daha bekledim sonra gittim aldım ve gayet memnun kaldım umarımsizde memnun kalırsınız
  • quote:

Hocam ben cihazı alır kende durum böyle idi. Forumda da birçok olumsuz yorum vardı. Hatta sırfbu yüzden biraz daha bekledim sonra gittim aldım ve gayet memnun kaldım umarımsizde memnun kalırsınız

İnşallah hocam sağolun.
  • Bugün gm5 ana forum kanalından alıntı. ( Hiç bir kullanıcı bu arkadaşlara birşey demedi )

Kişi A) Arkadaşlar bir sorum olacak
    "Konuşurken kendi kendine kapanıyor ve uçak moduna alıyor
    Sensor bozuk mu hocam"

Kişi B)
    "Yok büyük ihtimalle yeni kronik sorunumuz sensör,
    Arama yaparken çalma sesi gelince soldan güç tuşu ile ekranı kapatın, ben öyle yapıyorum"

Sadece bir gün gm5 başlığını takip ettiğimde karşılaştığım durum.

f/p ürünü aynen katılıyorum fiyat / problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 3 Eylül 2016; 20:30:57 >
    Sen kendini bu cihazı karalamaya adadın sanırım :) vatandaş almaya karar vermiş işte neyi hazmedemiyorsun anlamadım :)

Sensör falan bozuk değil sensöracıkta kalırsa cihazın ekranı acılıyor olay bu ttuştan kaynaklı birşey elinde telefon olsaydı deneyip görebilirdin ama malesef işte ordan burdan bişiler bulayımdiye debeleniyorsun...

YAlnız o sıcaktan telefon yamulmuş muhabbetini hiç unutmıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 3 Eylül 2016; 21:58:23 >
  • quote:

Sen kendini bu cihazı karalamaya adadın sanırım :) vatandaş almaya karar vermiş işte neyi hazmedemiyorsun anlamadım :)

Sensör falan bozuk değil sensöracıkta kalırsa cihazın ekranı acılıyor olay bu ttuştan kaynaklı birşey elinde telefon olsaydı deneyip görebilirdin ama malesef işte ordan burdan bişiler bulayımdiye debeleniyorsun...

YAlnız o sıcaktan telefon yamulmuş muhabbetini hiç unutmıcam :)

Vatandaş dediğin bugün " çekim videolarını izledim video odaklamasında bir sorun gördüm" gibi bir soru sordu kimse cevap veremedi. Ondan telefonu aldı diye bir durum yok halen araştırıyor.

Yamulan telefon konusuna traji komik diye yazmıştım zaten.

İşin garibi millet ana başlıkta sorunları patır patır yazıp geçiyor. Kimse bişi demiyor. Biz aynısını kopyala yapıştır bundan beğenmiyorum diyince sorun oluyor. Yani telefon sahipleriyle dalaşmaktan kaçıyorsun bize laf etmeye çalışıyorsun. Madem cihazın sensörlerinde sorun yok kendi açtığın başlıkta bu muhabbeti yapanları alıntılasana.

Diğer telefonlarda sensör o şekilde tasarlanıyorki açıkta kalıp bu şekilde bir sorun çıkarmıyor. O sensörü öyle ayarlarki mühendis açıkta kalma ihtimalini minumuma indirir normalde.

Ya bana şu sensör açıkta kalmaya neden olan bir tane telefon bul. 6.8" e kadar telefon var en az 6" telefon türkiyede mevcut. Şu sensör açıkta kalmadan en az 4-5 yerde bahsedilen bir tane telefon bul.

Debelenmem için gm5 i kullanmam lazım. Çok şükür öyle bir sorunum yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 3 Eylül 2016; 22:29:46 >

o konuya artık yazmamaya özen gösteriyorum. Nadiren msj yazıyorumdiğer konuyu açtığımiçin. Dalaşmak gibi bir durumu ben kendime zaten yakıştıramıyorum tartışırım da dalaşmam :)

O soruya insanlar cevap vermediler çünkü bu sorunu yaşayan yok. <Video özelliğini sıklıkla kullanan az sayıda insan oldugunu düşünüyorum dolayısıyla böyle bir sorundan konuda bahseden olmadı.

Diğer yandan telefon sahipleri yazıyor aynı şeylere aynı cevapları yazmaktan sıkılmış durumda insanlar... biraz önceki sayfaları araştırsalar zaten bulacaklar aradıklarını.

sürekli bir yerlerden bişeyler bulup kötüleme çabasındasın gurur meselesi yaptın sanırımbu konuyu senin gibi niceleri geldi geçti. Alacak olan zaten alıyor. sen iyi vakit geçiriyorsan sorun yok :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 4 Eylül 2016; 3:22:56 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 4 Eylül 2016; 3:23:35 >
  • Ben eşime almıştım. Valla tek problem sesin gidip gelmesiydi. Onu da güncellemeyle hallettiler. Ben bile şu an kendime alsam mı diye düşünuyorum. Çok hoşuma gidiyor telefon. Tavsiye ederim haftalık 3 bilemedin 4 adet telefon incelemesi izleyen biri olarak al ve arkana bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.