Şimdi Ara

GM 5 PLUS ŞUAN ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık çoğu kullanıcıya ulaşmış bir cihaz sonuçta ve herkes +'larını -'lerini az çok biliyor. Sorum daha çok kullanıcılara yönelik, tecrübe bakımından.

Sorum çok basit. Şuan bu cihazı almak mantıklı olur mu? Bütçem 2bin'e kadar çıkar fakat GM 5 pPlus beklentilerimi karşılayacaksa neden Bin TL yerine 2bin TL vereyim diye düşünüyorum. En ufak darbede elimde kalmasın, Kamerası kaliteli çeksin, görüntü kalitesi iyi olsun, e iki üç'de oyun oynatsın yeterli benim için.

• Aynı düşünüyoruz benimde aklımda Gm 5 var ama bi yandanda zenfone 3 gelecek onumu beklesem karar veremiyorum
  • Kesinlikle cihazı elinize almanızı ve kendinizin incelemenizi isterim muhakkak çok beğeneceksiniz...işin içine birde o makul fiyat eklenince insan şaşırmıyor değil kesinlikle tavsiye ederim..
  • Huawei p9 lite derim çekilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ios stabilitesini saf android cidden aratmıyor aldığına pişman olmazsın benim tek sıkıntım şarj süresi oldu yüksek grafikli oyunlar tercihinse başka telefonlara yönebilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Huawei p9 lite derim çekilirim.

bende karasız kaldım p9 litte biraz daha küçük...ne yapacagımı şaşırdım ama saf android tide merak ediyorum...
  • Dusun dusun b.tur isin vallah kendimden biliyorum aldım kafam rahat pc ye oturmaz oldum cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

bende karasız kaldım p9 litte biraz daha küçük...ne yapacagımı şaşırdım ama saf android tide merak ediyorum...

P9 lite'ın işlemcisi daha güçlü.İşlemcisi 16nm teknolojili.Manası pil süresi artar cihaz daha az ısınır. Parmak izi okuyucusu var. Pil süresi iyi. Buna karşılık gmde 1gb ram 16gb depolama artısı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 1 Eylül 2016; 23:25:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

P9 lite'ın işlemcisi daha güçlü.İşlemcisi 16nm teknolojili.Manası pil süresi artar cihaz daha az ısınır. Parmak izi okuyucusu var. Pil süresi iyi. Buna karşılık gmde 1gb ram 16gb depolama artısı var...

alayım ozaman 1 yıl idare etsin yeter.....tşk ler....

• aviregal kullanıcısına yanıt
    2gb ram16 gb hafıza adı üstünde lite... samsung miniler gibi gerek yok fantaziye aberedeyse aynı paraya 3gb ram35 gb hafızalı güncel android sürümlü telefon almak varken bunu almak tamamen mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Eylül 2016; 0:27:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

2gb ram16 gb hafıza adı üstünde lite... samsung miniler gibi gerek yok fantaziye aberedeyse aynı paraya 3gb ram35 gb hafızalı güncel android sürümlü telefon almak varken bunu almak tamamen mantıksız

dostum inanın bu konuda cahilim ...sizin tavsiyeniz nedir? benim için önemli yarın gidip alıcam ... bu bilgisizlikle android diye Xiaomi Mi 4 4.5G alıcaktım ama oda cok ucuz fiyatı niye bukadar ucuzladı onuda anlamadım...

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-4g-ithalatci-garantili-p-TELCEPXIAOMI4I-B

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Sıkıntılı telefon hocam. Sürekli room root uğraşmanız lazım. Türkiye garantisi zaten yok. 4,5g de band desteği yüzünden sıkıntı cıkartıyor

Şöyle diyeyim aynı paraları vereceksiniz madem gm5 bu fiyat aralıgında en mantıklı cihaz. HEm tr garantili, 32 gb dahili hafıza 3 gb ram , 5,5" ekran ...

P9lite yi alıp kullanan bile forumda dogru düzgün adam yok. 3 tane kullanıcı ben aldım telefonu işte bunlar kamera performansı işte bunlar şarj performansı sorun var yada yok hiçbirşey yok... HEm tombala cekeceksiniz hemde daha düşük özellikler...
    Vatandaş diyor daha az ısınır neye göre kagıt üstünde yazana göre... Burda tek gerçek şarjı gm 5ten fazla gider çünkü daha küük ekrana sahip... Diğer hiçbir konuda bilgi yok. kagıt üzerinde bakınca Hemhafıza hem ram hemgüncelleme desteeği ile gm5 orda bariz üstün.

Bende2 tane var gayet memnunum sizde memnun kalırsınız bence.

İlk sayfayıda inceleyin mutlaka..

https://forum.donanimhaber.com/m_119784624/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Sıkıntılı telefon hocam. Sürekli room root uğraşmanız lazım. Türkiye garantisi zaten yok. 4,5g de band desteği yüzünden sıkıntı cıkartıyor

Şöyle diyeyim aynı paraları vereceksiniz madem gm5 bu fiyat aralıgında en mantıklı cihaz. HEm tr garantili, 32 gb dahili hafıza 3 gb ram , 5,5" ekran ...

P9lite yi alıp kullanan bile forumda dogru düzgün adam yok. 3 tane kullanıcı ben aldım telefonu işte bunlar kamera performansı işte bunlar şarj performansı sorun var yada yok hiçbirşey yok... HEm tombala cekeceksiniz hemde daha düşük özellikler...
    Vatandaş diyor daha az ısınır neye göre kagıt üstünde yazana göre... Burda tek gerçek şarjı gm 5ten fazla gider çünkü daha küük ekrana sahip... Diğer hiçbir konuda bilgi yok. kagıt üzerinde bakınca Hemhafıza hem ram hemgüncelleme desteeği ile gm5 orda bariz üstün.

Bende2 tane var gayet memnunum sizde memnun kalırsınız bence.

İlk sayfayıda inceleyin mutlaka..

https://forum.donanimhaber.com/m_119784624/tm.htm

haklısınız...şimdi sayfayı inceliyorum..çok tşk ler...

• Dünya üzerinde otorite gsmarena sitesinin p9 lite reviewi burda bulunmaktadır.

Sarz süresinden kamerasına ekranın gündüz görünebilirliğine ses kalitesine bir tomar cihazla denenerek kıyaslanmıştır. Pil süreleri "şukadar ekran süresi aldım huhuhuhu" şeklinde değerlendirilmez. Beklemede nekadar dayandığı 3g de nekadar dayandığı wifi web gezinme ve video oynatım gibi denenir.

http://www.gsmarena.com/hauwei_p9_lite-review-1461.php

Burdada 72 sayfa yorum var. Biraz ingilizce varsa sorun anlamak için yeterli. En ufak seri arızasında yerden yere vuruyorlar.

http://www.gsmarena.com/huawei_p9_lite-reviews-7983.php

Ek olarak P9 lite ın yakınlık sensörü telefonda merkezi bir noktadadır kulak boyu yada yönüne göre süpriz yapmaz.

Düşük nanometre teknolojisi ile üretilen işlemciler güç tüketim ve ısınma yönünden diğerlerinden üstündür.( işlemciler birbirine yakınsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2016; 2:25:28 >

• kagıt üzerinde k sonuclar tester larile yapılan sonuclar ile kullanıcı deneyimleri arasında daglar kadar fark vardır. Telefonla uğraşan yada en kötüsünden bir akıllı telefon almış ve öncesinde 3-5 video izlemiş herkes bunu bilir...

o 72 sayfalık kısma girdiğimde direk benim sözümü doğrulayan bir durumla karsılastım mesela... direk ilk yorum diyorki

"I have battery problems with this device battery drain so fast with lowest screen brightness and it takes 3 hours for a full charge" kagıt üzerindeki haline ve test sonclarına baktıgımızda bundan daaha fazlasını alması gerekirken yorumda tam tersi bir durumsöz konusu... diğer yandan yutdısında 3gb ramli modelide varken burda sadece 2gb ramli model var.

Kullanıcıların şarj performansı, kullanıcıların fotografları vs vs vs hepsi 99999 test sonucu yada inceleme videosundan çok daha anlamlıdır. o yüzden insanlar buralara gelerek özellikle gerçek kullanıcının neler yaşadgını ve deneyimlerini öğrenmek istiyorlar.
    Neresinden bakarsan bak aynı paraya 2gb ramlı 16 gb hafızalı 3 saat 40 dakikada şarj olan güncelleme nezaman alacagı hatta alıp almayacagı bile belirsiz bir telefonu kullanmak mantıklı değil. Ha tavsiye veren bir kullanıcı olsa burda anlatsa deseki al bu arka kamera al buda ön kamera fotolar, al bu batarya grafiğim ekran sürem vs vs vs elle tutulur biryanı olurdu lakin kagıttan okuyup cihazın fanatiği olmakta ayrı bir durum

BEn kendi kullandıgım ve memnun kaldıgım bir cihazı önerirken burdaçoğu insan kagıt üzerinden tleefon profesörlüğüne soyunuyor. Çoğu bu telefonları ellerinealıp deneyimlemeden tavsiye ediyor bu farkıda gözardı etmemek gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Eylül 2016; 6:43:22 >

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    turkiye garAntili hangisi oluyor? telpa garantilimi almamiz lazim

• gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    İthalatcı garantili yazanlar yurtdısından telefonu getiren şirketler tarafından garanti verilir. Yani lg g4 ithalatçı garanti diyorsa Türkiyede onun garantisini sağlayan LG değil kim getirdiyse odur. Ahmetse ahmet mehmetse mehmet...
    Distrübütör garantili diyorsa firmanın kendi garantisidir. Gm5 te telpa sağlar bu garantiyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 2 Eylül 2016; 7:54:05 >
  • quote:

Bence de cekilmelisin.

• Telefonu alacak her kullanıcı telefona baştan sahip değildir ve araştırır. Bende almak için telefon araştırıyorum.

Aşadağıkiler bir telefon hakkında cımbızla yorum çekip ekleyince ne oluyor onu görmek için. Şu anda tablet kullandığım için donanım haberdeki negatif yorumları yeterince inceleyip sunamıyorum. Bilgisayar başına geçince onuda yapacağım. Ayrıca normal bir telefonun yakınlık sensörü nasıl çalışır videosuda gelecek.

Aşagıdaki yorumlar ekşisözlükten alıntılar. Onlarda kim diyecekler için ayrıntılı donanım haber derlemeside gelecek.

Değerlendirmeler ve Kullanıcıların deneyimleri: (klasik gm5 yorumlarında alışılmış negatif yorumlar)

Başlıyor:
    ---------------------------------------------------------------
    Ekşi sözlükte ilk yorum:

"güzelim android one projesini general mobile gibi bir firmaya neden verir google anlamak zor. herifler piyasaya yeterli sayida telefon suremedigi gibi surdukleri tum cihazlarda sorun var. 4 saat bile ekran suresi vermeyen, ahizeden cizirti gelen telefonu salmislar ortaya. ulkeye nexus gelmiyor saf android isteyenlerde bu acemi, sorunlu firmayla ugrasmak zorunda."

"
    forumlarda cihazı kullanıyor olanların %90 ı hatalı olduğunu ve problemli olduğunu söylerken 1000 lira diye savunmak tam şaklabanlıktır. android one zaten ucuz tutulmak zorunda amacı bu projenin. 15 nisanda satışa sunulan cihaz hiç bir büyük teknoloji mağazasında yok. hiç bir inceleme ortada yok. saf android, 3100 batarya ve o işlemciyle 3 saatlik pil ömrü verebiliyormuş şuanda. o kadar bekledik telefonu ortaya çıkana bak."

general mobile'ın kullanıcıları denek olarak kullandığı telefon. donanımhaber'de çoğu kişide sorunlu cihaz var. cihaz bulunamıyor şuan. hatta bazı kullanıcılar siyah renk diye aldığı kutudan beyaz renk çıkmış vs.

görüldüğü yerde topuklar neticelere vura vura kaçılması gereken telefon.
    bırakın teknolojiyi takip etmeyen, neyin ne olduğunu bilmeyen yada "abi saf android yeaa" kadar bilen insanlar alıp kullansınlar. son bir senedir standart olarak orta/üst segment her telefonda olan parmak izi tarayıcıyı bile bir zahmet koymamışlar buna (eeee ne var bunda diyenler şekil çizmeye pin girmeye devam etsinler)
    ayrıca güncel snapdragon 650 varken 616 gibi orta segmentin en düşük soc'ni koymak nedir?
    komponent ve malzeme kalitesine hiç girmiyorum malzeme kalitesini elinize alınca, komponent kalitesini de satın alıp bir süre kullanıp yine "elinize alınca" görebilirsiniz.

kısaca general mobile yine itelemeye devam ediyor...

başta pil sıkıntısı var. şarj sonrası açıp kapama gibi bir çözüm bulunmuş. deep sleepe de girmiyor sanırım.
    bunun yanında envai çeşit donanım problemi de cabası.

güzel olabilecek bir cihazdı, yazık oldu. çin'de ürettirip logo basmakla olaydı bu işler...

yine ucuz, f/p canavarı güzel bir ürün gibi duruyor. fakat almak isteyenleri tekrar uyarayım. telefonu kutudan açtıktan sonra tek bir şansınız var. arızalı çıkarsa geçmiş olsun.

güç düğmesinin ortada konumlanması ve hassaslığı ciddi bir tasarım sorunudur. sırf bu nedenle ve solak olmamın da etkisiyle birkaç defa konuşma sırasında telefonu yeniden başlattım.

ancak sırf bunun için de telefonu satıp değiştirmeyi düşünmüyorum. kılıfsız telefon kullanmayan biri olarak şimdilik uygun bir kılıfla en azından konuşma sırasında telefonu yeniden başlatma sorununa önlem aldım diyebilirim.

telefonu 2 gün önce aldım ve alır almaz karşılaştığım sorunlar;

*şebeke bulmakta şiddetli sıkıntı yaşıyor telefon. sık sık sıfır çekiyor, arkadaşlarımın lte gördüğü yerlerde ben edge'de kalıyorum ve en merkezi lokasyonlarda bile gün içinde lte'yi görebildiğim zaman dakikalarla sınırlı.

*telefonla konuşurken sık sık karşımdaki insanlar sesimin gelmediğini, sesimin kesildiğini söylüyor ve bazen görüşmeler kendi kendine kapanıyor. görüşme sırasındaki cızırdamalar da cabası.

*görüşme sırasında ekranı uyku moduna geçiren ve tenimin ekrana değdiğinde alakasız fonksiyonları çalıştırmasını engelleyen sensör rezalet. her 10 görüşmemin 9'unda bir sürü uygulama ve ayar açmış oluyorum görüşme bittiğinde kulağımla.

*telefon web kullanımı ve video izleme sırasında gerçekten aşırı ısınıyor. full plastik kasa telefonlar da kullandım, plastiğe bağlamak doğru değil.

*kapalı alanlarda kameranın odak başarımını rezalete yakın bulduğumu söylemek isterim. zaman zaman selfie kamerası daha iyi iş çıkarıyor bu konuda.

*hoparlörün ses seviyesinin yüksekliğinden mi bilmiyorum, epey kirli, parazitli bir deneyim yaşatabiliyor gürültülü içeriklerde.

*saf android yüzünden mi bilmiyorum ama yüklediğim 3. parti yazılımları varsayılan yapma, kamera vb. çeşitli fonksiyonlarla ilişkilendirme çabalarım sonuçsuz kalıyor bazen. kamera uygulamasından direkt olarak galeri uygulamasına geçiş için bir yol yok mesela kamera penceresinde. bunu ayarlamanın bir yolu da yok. galiba ben bu saf android olayını sevmedim, bana daha custom şeyler lazım belli ki.

bu pazar telpa'ya gidip görüşeceğim; duruma hakim olduklarını ve tek bir yazılım güncellemesiyle bu sorunu halledebileceklerini iddia ederlerse ve bunu başarırlarsa saygılarımı sunup telefonu kullanmaya devam edeceğim. zira bu fiyat seviyesinde bu donanım gerçekten hevesle satın almamın gerekçelerinden biri. sorunların hallolması durumunda keyifle kullanırım. ancak esnaf mantığıyla "durun bi bakalım neymiş sorun" diye başlarlarsa cayma sürem dolmamışken iade etmeyi düşünüyorum. bir süre daha dişimi sıkarım ve daha az baş ağrıtan bir şeyler alırım.

20 gün önce hanıma aldım; aldığım güne lanet olsun.

ilk 1 hafta sonunda şarjı azalınca kendiliğinden kapanıp açılma döngüsüne girmeye başladı. telefon kendiliğinden kapanıyor, kendiliğinden açılıp general mobile yazısı geliyor ve dakikalar sonra tekrar kapanıp sonsuza kadar gidiyor bu böyle. çare olarak her seferinde reboot etmeyi buldum. 1-2 neyse de her seferinde aynı boku yemek sıkmaya, telefon şarj etmedikçe hanım bana şarj etmeye başlamıştı ki dün kapandı ve bir daha açılmadı. yenisi de verseler inanılmaz soğudum. yenisinin de sorunsuz olacağını zannetmiyorum.

"üç kuruş fazla verin, samsung alın" diyene inanmadığım için kafamı ....... gerçi sorunsuz samsung'da kullanmadım ama bu kadar sorunlu, tırt cihaz olmayacağından eminim.

yarın teknosa'ya götüreceğim, teknogaranti dahilinde başka bir ürünle değiştirmeyi isteyeceğim. bakalım ne olacak.

neredeyse 5 aydır kullandığım telefon.

bu telefonu gps, navigasyon vs. için alacak olan varsa hiç düşünmesin bile. kesinlikle konum bulamıyor.

ben araçta navigasyon cihazı kullandığım için sorun etmiyorum. ancak kullanacaklar için büyük sorun olur.

en az telefon kadar sorunlu servis yapmişlar. önceki entride bahsettiğim sorun sebebiyle teknosa'ya tamir icin verdim. 2 hafta sonra yazılım güncellemesi yapıp gönderdiler. 1 hafta içerisinde yine ayni hatayı verdi ve artık açılmamaya başladı.

bu sabah profilo avm'deki servise getirdim, iade talep ettim. iade talebinin ancak parça değişiminde karşılandığını, yazılım kontrol edileceğini, 90 dakika içerisinde alabileceğimi söylediler. şu an 2,5 saat oldu, ekranda 3. defa tamiri yapılıp kalite kontrole geldi ve tekrar işleme gitti. 1 hafta dışında telefon kullanılmadığı gibi gel - bekle - git derken yarim gün işimden gücümden oldum.

x lira koyup yerine başka telefon alin, diyen arkadaşlar ne yazık ki haklı. koyamiyorsaniz bile özellikleri daha düşük ama kronik sorunlu olma olasılığı daha düşük, bilindik bir marka alin arkadaşlar, bunu almayın. 1000 liralik telefin altı ustu ama yaşattığı sinire değmez

Buda google da gm5 plus sensör diye aratınca ilk sayfada gelen:
    "Kendim gm 4g kullanıyorum. iyi telefon sıkıntı yok diye araştırmadan gidip eşime de gm5 plus aldım. .... Telefon la konuşurken ekran sensörü kendi kendine açılıyor başka başka yerlere giriyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2016; 14:17:31 >

• Donanım haberde yakınlık sensörü probleminden bahsediyor. Yeni yazılımla düzeldi mi düzelmedi mi istişare ediyorlar. Ekşi sözlükte yorumları oku aynı muhabbet var. Google da "gm5 plus sensör" arama yap aynı muhabbet ilk sayfada çıkıyor. Bir ara telefonu tutmayı bilmiyorlar diye savunma yapanlar vardı. Tasarım hatası basbaya bunun başka bir olayı yok.

Aklıma şu fıkra geldi. Biri pire zehri satıyormuş. Adam almış zehri pirelere boca etmiş pireler ölmemiş. Müşteri gitmiş satıcıya sormuş zehir işe yaramıyor diye. Satıcıda demişki pirenin ağzını açacaksın zehri atacaksın. Telefonu tutmayı bilmiyorlar da o hesap.

Şikayet var com da "general mobile ısınma şikayetleri" diye bir bölüm gördüm. 103 tane şkayet vardı önemli bir kısmı gm5 ten bahsediyordu. Fazla araştırmadan şu dikkatimi çekti yok artık dedim.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-gm-5-plus-d-skandali

"Bundan ortalama iki hafta önce bayii den General Mobile Gm 5 Plus D satın aldım. Telefonun kullanımı çok güzeldi fakat bir haftanın sonunda, yaklaşık 30-45 dk internet kullanımı sonucu, telefon aşırı derecede ısındı ve soğuduğunda kasada hafif bir yamulma vardı. Telefonum her ısındığında (her kullanımda ısınıyordu ki SMS yazarken bile) bu yamukluk arttı. Bayiye götürdüğümde telefonu garantiye gönderdiler (Telpa). "Garanti telefonun baskı sonucu eğildiğini, tamir için 300 TL ödeme yapmam gerektiğini" söyledi. Ödemeyi kabul etmediğimde bana cihazı iade ettiler."

Buda şikayetler. İsteyen incelesin baksın hangi telefondan bahsediyorlar gözüyle görsün.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile/cep-telefon-kategori/cep-telefonlari/isinma?page=2

Çok fazla yorum var tek tek copy paste yapsam buralar yıkılır.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-asiri-isiniyor-1

"General Mobile 5 Plus daha dün aldım. Bu kadar ısınan bir telefon görmedim. Aşırı şekilde ısınıyor. Soba gibi bu nedir ya hu? Verdiğim parayı helal etmiyorum olmaz olsun sizin gibi firma! İlk ve son General Mobile bir daha asla!"

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-telefondaki-isinma-hoparlordeki-cizirti-vs-5-plus

Telefonu alalı 2 hafta oldu telefon şarj olurken neredeyse koltuk yanacak bu nasıl bir cihazdır çözemedin. General Mobile 4G 'den memnunum ama 5 plus olmamış iade veya değişim istiyorum.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-gm-plus-5

Yeni çıkan bu telefonu satın aldım. Cihazın özelliklerini okuduğunuzda fiyatına göre gerçekten güzel. Fakat kullanmaya başladığınızda ucuz etin yahnisi sözünün ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız. Cihazı sadece 5 dakika kullanınca üzerinde yumurta pişecek kadar ısınıyor (hem ekranı hem arka kısmı) , oyun, müzik ve film izlemeseniz bile tam şarjı en fazla 10 saat civarında kullandıktan sonra bitiyor. Destek hattı açmışlar, online destek zaten çalışmıyor, bu sorunları destek ekiplerine yazdım, bu 2.gün henüz cevap yok. Bir gün daha bekleyip tüketici hakkımı kullanacağım. Sonuç olarak tavsiye etmiyorum. Bir çözümü yoksa bu sorunların, ilk fırsatta bu telefondan kurtulacağım.

Hep aynı muhabbetler:
    https://www.sikayetvar.com/general-mobile-5-plus-bildirim-isigi-sizmasi-isinma-ve-vizirti

499051635*** form numarası olan telefonumu, bildirim ışığındaki sızma, hoparlörün de ki cızırtı, aşırı ısınması ve düşük batarya performansından dolayı Telpa'ya gönderdiğimde hiçbir işlem yapılmadı, sadece yazılım güncellemesi yapıp yolladılar, iade etmek istiyorum.

Nasıl bir şirkettir ki, kendi hatasını kabul etmiyor? En başında o CEO müdürünüz sözünde dursun. Hani bu telefona çok güveniyordunuz ve garantiye hiç gelmeyecekti? Tüketici Hakları'na dilekçenizi veriyorum. Telpa servis elamanları da çok kötü.

General Mobile pişmanlık. Android One 4G 'deki başarısına güvenip General Mobile 5 plus aldım pişmanım! Ne zaman ki iademi kabul edersiniz o zaman kaldırırım bu yorumu.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-5-plus-isinma-sorunu
    Cihazı alalı 1 gün oldu kutusundan çıkartıp şarja koydum telefonda hiçbir işlem yapılmazken aşırı bir Isınma oldu. Play stora girdim yanmaya başladı, bu nedir abi bir de öve öve bitiremiyorlardı.

https://www.sikayetvar.com/general-mobile-5-plus-d-modeldeki-sorunlar

1 hafta önce Teknosa' dan aldığım gm 5 Plus D model cep telefonu ısınma ahize de cızırtı şarj tutmama ve Facebook, Youtube.com gibi yerlerden video izlemek istediğimde videoyu açmama takılma ve 3.deneyişimde açılma gibi şikayetlerim var.

Ürünün değişimini ya da para iadesini istiyorum, araştırmalarım sonucu bir çok kişide bu şikayetler var. Gereğini yapılmasını arz ederim
    ---------------------------------
    Merak edenler için şikayet varda sadece general mobile ısınma kısmında bundan çok sayıda gm5 mesajı var. Copy pasttan yoruldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2016; 15:55:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.