Şimdi Ara

GM 5 Plus vs Lenovo Vibe P1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gördüğüm kadarıyla bu karşılaştırma çokça yapılmış ancak net bilgilere tam olarak ulaşabildiğimi söyleyemem. Benim telefondan beklentim atomu parçalaması değil, sosyal ağlara stabil düzeyde bağlanması, kasılma sorununu en uzun sürede en az şekilde yaşaması ve clash royale, clash of clans gibi grafik yoğun olmayan multiplayer oynanabilen oyunları oynatması. Tabiki bunları yaparken en önemli etken ise sabah 8'de fişten aldığım telefonumun akşam duruma göre 12'de dahi eve girsem şarjının bitmemiş olması. Bu yüzden sizlerden ricam bu iki telefondan hangisini tercih etmem konusunda yardımcı olmanız.

Eğer kullanıcıları var ise GM 5 Plus ve Lenovo Vibe P1'in şarj kullanım durumlarını (ekran açık kalma süreleri) mümkünse screenshot'lu olarak paylaşmaları ve özellikle Clash Of Clans ve Clash Royale oyunlarında yaşadıkları tecrübeleri aktarmalarını rica ediyorum.

Hepinize iyi günler iyi forumlar dilerim

• İkisininde anakonularında mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu aralar telefon almayı düşünenlerin en çok düştüğü ikilem olsa gerek (bende dahil). deneyimli kişilerden objektif kıyaslamalar almak çok faydalı olabilir.

kişisel görüşüm GM 5'in kağıt üzerinde iyi görünse de kendini kanıtlamaya ihtiyacı var. android one ve ram özelliği ile önde duruyor gibi görünsede çabuk ısınan ve bu nedenle fiziksel donanımında yeterince verim alınamadıktan ne işe yarar.

ama yine en iyi kullanıcılar bilir.
  • Isınma olayı son güncelleme ile çözüldü. İsterseniz kullanıcı kulübüne sorun inanmazsaniz eğer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.