Bildirim
GM Discovery 1 SD kart SORUNU ACİL YARDIIIMM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
GM discovery 4 gb modeller için dahili telefon hafızasını arttırma yöntemi var. İnternette araştırıp bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum dahili hafizada yer yok. Dahili hafizadan sd carda tasi bi kac uygulamayi sorunun cozulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorunu bende yaşıyorum ben sorunu şekilde çözüyorum telefon 4gb lık + 16 lık hafıza kartı takılı ve 4.4.2 yüklü telefonda sistem yöneticisi diye program var programın temizlik kısmına gelip temizle diyorsun sorun çözülüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhalo -- 25 Ocak 2017; 9:34:20 > -
Google'ı falan tasıma yolunu biliyor musun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerDogu01 -- 25 Ocak 2017; 11:42:42 > -
Hepsi SD kartta zaten -
-
Telefonum rootlu değil ne yapabilirim ama root atmam
quote:
Orijinalden alıntı: PlayerDogu01
Telefonum rootlu değil ne yapabilirim ama root atmam
Rootsuz hiçbir çözümü yok, hafiza arttirmak için root atmaniz gereklidir. Korkmayin bir sorun çıkmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bir sorun çıkmayacağından eminim ama root atmak istemiyorum.başka bir çözüm varsa söylermisin?
uygulamaları devre dışı bırak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X