Merhaba arkadaşlar bu geçen cuma günü türkcell bayiden gm discovery 16gb modelini aldım sorunum yok telefon ile ilgili fakat ekran karadığında yada siyaha yakın gölgeli videolar izlediğimde ekran da 4 adet farklı renklerde noktacıklar var ve internetten ölü piksel programı indirdim siyah dışındaki renklerde görülmesi imkansız gibi belirgin yinede ama siyah renkte göze rahatça çarpıyor iade olabileceğini düşünmüyorum fakat 4 adet nokta için ve siyah renkte sadece garantiye gönderip değişim talebinde bulunmak istiyorum acaba 4 piksel için değişim olurmu olmazmı sadece bu yüzden aldığımı pişman kaldım
nefret_1984N
kullanıcısına yanıt
6 pixel diyorlar garanti için. vatan hepsiburada gibi biryerden aldıysanız gidin gösterin iade edin 7 gün içinde
eğer bir mağazadan aldıysan ve yeterince çıngar çıkarırsan değiştirirler merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: asterisk*
eğer bir mağazadan aldıysan ve yeterince çıngar çıkarırsan değiştirirler merak etme.
Türkcell mağazasından aldım aradım mağazayı bilişim uzmanımız c.tesi gelecekmiş dediler c.tesi getir baksın yazılım ile ilgili olabilir dedi eğer sorun düzelmez ise servise yönlendiririz 1 haftalık süre geçmemesine rağmen değişim olmuyormuş dedikleri bu yönde ne kadar doğru anlamsız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme