Şimdi Ara

GM Discovery 2 Hakkında edindiğiniz deneyimleri paylaşırmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM Discovery 2 Hakkında edindiğiniz deneyimleri paylaşırmısınız? alıcak olan arkadaşlara bilgi vermiş olursunuz olumlu yada olumsuz

• Ben kullanıyorum memnunum bir sıkıntım olmuyor. Asfalt da bile sıkıntı yaşamıyorum. Tek sıkıntı bildirim ışığı konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunal

Ben kullanıyorum memnunum bir sıkıntım olmuyor. Asfalt da bile sıkıntı yaşamıyorum. Tek sıkıntı bildirim ışığı konusu.

Bildirim ışığı sorununuz nedir acaba?
  • Sacma sapan yorumundan sonra linki kaldırdım. Bir zahmet istediğin bilgiyi ara bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 19 Ekim 2014; 17:56:18 >
  • Dün AVM'de inceleme fırsatım oldu. Biraz baktım, tip olarak hafifliği felan çok hoşuma gitti, telefon kapalıydı açtım biraz geç açıldı gibi dokunmatiği pek beğenmedim. Ekran'da jelatini olduğu için diye düşünüyorum onun dışında arayüz vs. Gerçekten güzel olmuş bende Almayi düşünüyorum, LG G2 niyetlendim bütçeyi biraz aştı malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Hocam başlık açmadan önce bir zahmet birkaç sayfa araştırın keyfi başlık acmayin.

İstediğiniz her bilgi için aşağıdaki başlık yeterli olur sanırım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98166523

banane kardeşim senin incelemenden ben siteginin geneline sordum şahsi fikrini değil birde atar yapıyor araştır falan sende sorun yoktur başksaında vardır anlatabiliyormuyum hani
  • Snapdragon 800 performansı vermesede yeterli güce sahip bir cihaz antutudan 33000 alıyor. Asfalt 8de takılma yok. Şarjı iphone 5'imle aynı gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle discovery de büyük sim kart sorun çıkarıyor. Micro kart takın ısınma falan kalmaz. Avea kartta test edildi.
  • punch20 P kullanıcısına yanıt
    Açtığın başlığı arama kısmına yazsan forum genelinden farkli kisilere ait onlarca başlık ve yorum görür başlığına cevap bekleyip zaman kaybetmezsin diye yorum yazdım. Linki de yardımı dokunur diye ekledim ama lafı tersinden anlamissin. Zaten iyilik yaramaz batar bizim insanımıza. Neyse uzatmaya gerek yok koca 6 gunde konunun altina aldığın yardım da ortada zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 19 Ekim 2014; 17:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Açtığın başlığı arama kısmına yazsan forum genelinden farkli kisilere ait onlarca başlık ve yorum görür başlığına cevap bekleyip zaman kaybetmezsin diye yorum yazdım. Linki de yardımı dokunur diye ekledim ama lafı tersinden anlamissin. Zaten iyilik yaramaz batar bizim insanımıza. Neyse uzatmaya gerek yok koca 6 gunde konunun altina aldığın yardım da ortada zaten.

forumu kullanmayı senden öğrenicek değilim. gerekli olan kafama takılanları araştırdım buldum. farklı bilgiler sorunlar vardır belki diye konu açtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.