Şimdi Ara

GM Discovery alacağım ama sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar :) ben Gm Discovery almak istiyorum. Gayet ucuz ve kullanışlı bir telefon gibi geldi bana :) Ama birkaç sorum olacak. Android 4.4.2 KitKat güncellemesi yapınca telefonda sıkıntı oluyor mu ? Bide kendi kutusunun içinden çıkan USB sorunluymuş bende LG Optimus G şarj aleti var. Taksam şarj soketine birşey yapmaz değilmi ?

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaminen -- 12 Temmuz 2014; 18:30:39 >

• Kesinlikle önermem telefon sorunlu artık satmıyorlar bile yazılım sorulu,garantisi yok say ilgisizler,malzeme kalitesi yok düştümü gider.Motorola Moto G al çok çok daha iyi bir cihaz şurdan bakabilirsin herşeyi anlatmış zaten.Fiyat olarakda çok iyi.
    Saf android olduğu için uzun ömürlü ve hızlı çalışıyor.Google-Motorola ortak üretimi olduğundan güncellemeleride hızlı bir şekilde alıyor.Performans olarak 1000 Tl'nin üstündeki Htc One Mini ile aynı işlemci ve ram var.En baba oyunlarda kasma yok.Tavsiye ederim Discovery'e para kaptırma.Turkcell T50'de alternatif.

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946#Yorumlar
     GM Discovery alacağım ama sorum var

• Alternatifleri olan bir telefon. Kitkat sürümü beta olarak verildi bazı özellikler çalışmıyor hd video seyrederken donuyor arada vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    hocam gmd den soğudum artık moto g hoşuma gitti ama ondada sorun yoktur inşallah :)

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    hocam moto g aklımdan geçti onuda bir yere yazalım

Edit gmd yi inceledim harbi kötüymüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaminen -- 12 Temmuz 2014; 19:10:18 >
  • Bende de gmd var. ''ALMA'' Moto g al. 10 numara.
  • aynen hocam gmd çok sorunluymuş moto g ye göz atacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaminen

aynen hocam gmd çok sorunluymuş moto g ye göz atacağım :)

Kesinlikle öneririm Moto G harikadır :)
  • Gmdnin alternatifi çok. Normal discovery gerçekten kalitesiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.