Şimdi Ara

GM Discovery aldım. Uygulama tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce vatan bilgisayardan aldim telefonu. Su ana kadarda hiç bir sorunla karsilasmadim. Yalniz sizden ricam bi telefonda bulunması gereken uygulamalari soylebilir misiniz ?

Not: İlk akilli telefonum o yüzden boyle bi konu actim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunErenay -- 14 Kasım 2013; 12:17:53 >

• Dr.web (virüs proğramı)
    Clean master (ram ve gereksiz dosyalar için)
    Juice defender plus (şarj iyileştirici)
    DynamicNotifications (led bildirimler için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Dr.web (virüs proğramı)

Eyvallah hocam peki oyun ve photoshop için bi tavsiyen var mi ?
  • Led bildirimi hoşunuza gitmezse knock v2 yi öneririm hocam arama, sms ve tüm uygulamaların bildirimlerini ekranı açıp gösteriyor. Play den videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
  • Tavsiyem ; telefona bilmediğin şeyler kurma ; kendin koru ; virüs programı kurma

Yani resmi uygulamalar kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atat54 -- 14 Kasım 2013; 16:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

Led bildirimi hoşunuza gitmezse knock v2 yi öneririm hocam arama, sms ve tüm uygulamaların bildirimlerini ekranı açıp gösteriyor. Play den videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Peki hocam deneyecegim ikisinide . birde bu telefon real racing 3 u destekliyor diye biliyorum fakat bende acmadi
  • Real Racing 3 son güncellemesi ile haşat oldu, bütün telefonlarda hata veriyor; donuyor, kasıyor, açılmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

Dr.web (virüs proğramı)

Eyvallah hocam peki oyun ve photoshop için bi tavsiyen var mi ?

Oyun pek oynamam photoshoptanda anlamam malesef yukarıdaki çok bilmiş vatandaşada kulak asma ona sormak lazım bilgisayarında virüs proğramı varmı yokmu diye :)))
  • Shazam :) İsmini bilmedigin muzigi 10 saniye dinletiyosun o sana buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

Shazam :) İsmini bilmedigin muzigi 10 saniye dinletiyosun o sana buluyor

Bi müziğin ismini bilmiyorsam nasil dinletirim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

Shazam :) İsmini bilmedigin muzigi 10 saniye dinletiyosun o sana buluyor

Bi müziğin ismini bilmiyorsam nasil dinletirim ki

Ya hayir diyelim bitane cafeye gittin cafede bitane muzik cikti adini bilmiyosun ama cok begendin onu 10 saniyede buluyo
  • HarunErenay kullanıcısına yanıt
    Telefonun destekliyor mu bilmiyorum ama;
    1)Asphalt 8
    2)Fifa14(Haftanin maclari diye bir sey cikarmislar sadece onlari oynayabiliyorsun, bunlarin haricinde mac yapmak istersen ucret odemen gerekiyor)
    3)Modern Combat 4(Ucretli)
    4)Subway Surfers

Oncelikle telefonun hayirli olsun, Google Play uzerinden Oyunlar kismina girerek ucretli, ucretsiz oyunlari kesfetmeni oneririm, gercekten zengin icerikler var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Telefonun destekliyor mu bilmiyorum ama;
    1)Asphalt 8
    2)Fifa14(Haftanin maclari diye bir sey cikarmislar sadece onlari oynayabiliyorsun, bunlarin haricinde mac yapmak istersen ucret odemen gerekiyor)
    3)Modern Combat 4(Ucretli)
    4)Subway Surfers

Oncelikle telefonun hayirli olsun, Google Play uzerinden Oyunlar kismina girerek ucretli, ucretsiz oyunlari kesfetmeni oneririm, gercekten zengin icerikler var :)
    Analytics
    Facebook sayfa yöneticisi
    Firefox
    El feneri
    Dropbox
    Facebook
    Twitter

Benim en çok ihtiyacım olan uygulamalar bunlar. Ama akıllı telefonu kullanma amacımız bize lazım olan şeyleri kullanmak. O yüzden bence sana ne lazımsa o uygulamaları kullan.

He oyun tavsiyesi istersin orası ayrı ama yazılım tavsiyesi bana biraz garip geliyor açıkçası.

• Clash of Clans olmalı mı? Kesinlikle
  • Arkadaş önce ihtiyaçların neler.
    Öyle her söyleneni yüklenen gerekmez.
    Mesleğin ve zevklerine alakalı ne arıyorsun.
    Her şeyden önce unutmaki bu bir cep bilgisayarı.
    Ofismi arıyorsun eğitimi kitapmı oyunmu?
    İnternetmi chatmi?
    Olmazsa olmazlar zaten sistemle gelir.
    Antivirüs, batarya ,performans, bildirim v.s. gibi uygulamalar tamamen gereksiz ram ve hafıza dusmanidir.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Arkadaş önce ihtiyaçların neler.
    Öyle her söyleneni yüklenen gerekmez.
    Mesleğin ve zevklerine alakalı ne arıyorsun.
    Her şeyden önce unutmaki bu bir cep bilgisayarı.
    Ofismi arıyorsun eğitimi kitapmı oyunmu?
    İnternetmi chatmi?
    Olmazsa olmazlar zaten sistemle gelir.
    Antivirüs, batarya ,performans, bildirim v.s. gibi uygulamalar tamamen gereksiz ram ve hafıza dusmanidir.
    Hayırlı olsun.
    Oyun tavsiyesi Iron Man 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Oyun acilmadi.Google playdeki yorumları oku sen birde sadece discovery de mi varmis bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Oyun acilmadi.Google playdeki yorumları oku sen birde sadece discovery de mi varmis bak.

Hocam yeter artık kendinizi avutmayın. Bu telefonu kötülemiyorum ama mtk6589 Turbodan bi cacık olmuyor ki 6589dan mı olcak :) Ayrıca gpu suda s3'ten kötü. Bu telefonu alacak olanlar zaten ucuz diye alıyorlar. Performansı s3 ten nasıl iyi olabilir millet şaşırmış. Dediğim gibi avutmaca. 5 ay sonra görücez

• quote:

quote:

quote:

Hocam yeter artık kendinizi avutmayın. Bu telefonu kötülemiyorum ama mtk6589 Turbodan bi cacık olmuyor ki 6589dan mı olcak :) Ayrıca gpu suda s3'ten kötü. Bu telefonu alacak olanlar zaten ucuz diye alıyorlar. Performansı s3 ten nasıl iyi olabilir millet şaşırmış. Dediğim gibi avutmaca. 5 ay sonra görücez

Youtube daki s3 ile karşılaştırma videolarını izle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Youtube daki s3 ile karşılaştırma videolarını izle

Hocam merak etmeyin ben bu telefonu hazirandan beri takip ediyorum ayrıca en ince detayına kadar elimde s3 ile kıyasladım. Ben donanım olarak hangi parçanın neyi açacağını da zaten biliyorum. Mtk6592 anca nefes aldırır bu tarz Çin telefonlarına. Ayrıca Iron Man 3 oyununu deneyin isterseniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.