Şimdi Ara

GM Discovery aldım. Uygulama tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Oyun tavsiyesi Iron Man 3

Oyun acilmadi.Google playdeki yorumları oku sen birde sadece discovery de mi varmis bak.

Hocam yeter artık kendinizi avutmayın. Bu telefonu kötülemiyorum ama mtk6589 Turbodan bi cacık olmuyor ki 6589dan mı olcak :) Ayrıca gpu suda s3'ten kötü. Bu telefonu alacak olanlar zaten ucuz diye alıyorlar. Performansı s3 ten nasıl iyi olabilir millet şaşırmış. Dediğim gibi avutmaca. 5 ay sonra görücez

Youtube daki s3 ile karşılaştırma videolarını izle

Hocam merak etmeyin ben bu telefonu hazirandan beri takip ediyorum ayrıca en ince detayına kadar elimde s3 ile kıyasladım. Ben donanım olarak hangi parçanın neyi açacağını da zaten biliyorum. Mtk6592 anca nefes aldırır bu tarz Çin telefonlarına. Ayrıca Iron Man 3 oyununu deneyin isterseniz.

Hazirandan beri takip ediyorsun ama daha nerenin malı olduğunu bilmiyorsun nasıl olacak şimdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Oyun acilmadi.Google playdeki yorumları oku sen birde sadece discovery de mi varmis bak.

Hocam yeter artık kendinizi avutmayın. Bu telefonu kötülemiyorum ama mtk6589 Turbodan bi cacık olmuyor ki 6589dan mı olcak :) Ayrıca gpu suda s3'ten kötü. Bu telefonu alacak olanlar zaten ucuz diye alıyorlar. Performansı s3 ten nasıl iyi olabilir millet şaşırmış. Dediğim gibi avutmaca. 5 ay sonra görücez

Tek oyun üzerinden oyunu acmadigi için işlemciyi kotuleyeceksen devam et.Yorumları oku diyorum adam s3 le açamamış yok bakmıyor yorumlara.Bu avutmak değil ki.Arkadasimin note 2 si dead trigger 2 de HIGH kasiyordu,ama ben demiyorumki gmd note 2 den performansli.Fazla bir fark olmadigini söylüyorum her zaman.Tek sorunlu oyunlar üzerinden gideceksek minion rush oyunu s4 de bile kasiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 15 Kasım 2013; 13:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merak etmeyin ben bu telefonu hazirandan beri takip ediyorum ayrıca en ince detayına kadar elimde s3 ile kıyasladım. Ben donanım olarak hangi parçanın neyi açacağını da zaten biliyorum. Mtk6592 anca nefes aldırır bu tarz Çin telefonlarına. Ayrıca Iron Man 3 oyununu deneyin isterseniz.

Hazirandan beri takip ediyorsun ama daha nerenin malı olduğunu bilmiyorsun nasıl olacak şimdi :)

Blue kendi mi 0'dan tasarlayıp telefonun iskeletini oluşturdu sanıyorsun.

• Bu arada discovery i kurulmadıgını bir arkadaşından gördün sanıyorum. v1.0 ı apk olarak kurun şu an açıldı bende.Güzel zevkli oyunmuş.
  • Kardeşim ben sana diyorum ki işlemcinin ve gpunun açabileceği sınırı zaten biliyorum. Sen gelmişsin yorum oku diyorsun. Ben nereden bileyim testi yapan adamın telinn sağlam olduğunu belki virüs var telefonunda. Ben kendi elime alıp test ettim diyorum. Ayrıca benim android telefonumda yok yani hiçbir firmanın fanboyu değilim. Ben işlemci ve gpunun yetersiz olduğunu söylüyorum. Sadece GMd için konuşmuyorum. Bu tarz telefonları araştırırsanız zaten görürsünüz. Çin malı telefonların %90 ı hep aynı donanım iskeletine sahip. GMd de onlardan biri. Dahada alıntılamayın cevap yazmıcam NOKTA
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Blue kendi mi 0'dan tasarlayıp telefonun iskeletini oluşturdu sanıyorsun.

Sen önce ne malı olduğunu öğren kardeş boşver onu bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de sana diyorum ki oyunun açılmamasının telefonun donanımı ile bir alakası yok.Güncellemelerle bozulan kaç tane oyun olmuştur.Cpu ve gpu yetersiz diyorsun o kadar oyun incelemesi var inceledim diyorsun bakmışsındır mutlaka donanımhaber incelemelerini,teknoseyir incelemelerini hala nasıl yetersiz olduğunu söyleyebiliyorsun editörler oyunlarda yüksek performans sergiliyor derken? İron man 3 ün v.1.0 ını başka yerden kurdum oynuyorum şu an ki çok da iyi olan bir grafiği yok.Kimden açılmadıgını gördüysen kur bakalım ona da 1.0 versiyonunu.Bunun üstüne cevap yazma zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 15 Kasım 2013; 15:08:46 >
  • Konu dağıld birkaç tane ben yazayım.
    -Apex launcher,next launcher 3d.
    -mx player
    -superbeam scanner(arkadaşına büyük boyutlu bir dosya atarken çok daha hızlı aktarım yaparsın.)
    -akinator the genie (çok güzel vakit geçirtiyor ve eğlenceli)
    -clash of clans(online strateji oyunu bağımlılık yapar)
    -SwissArmyKnife (güzel aletler programı)
  • HarunErenay kullanıcısına yanıt
    B1 Free Archiver
    Tüm Gazeteler
    Ustream
    WhatsApp
    Zedge
    Dolphin Browser
    Mx Player
    Facebook
    TuneIn Radio
    TeamViewer
    Dice Player
    Başarsoft iGo Primo
    Tapatalk 4
    Flash Player
    AndroVid Pro
    TubeMate
    Smart Tools
    LINE
    Viral Floating Youtube Popup
    DiziTV HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

Arkadaş önce ihtiyaçların neler.
    Öyle her söyleneni yüklenen gerekmez.
    Mesleğin ve zevklerine alakalı ne arıyorsun.
    Her şeyden önce unutmaki bu bir cep bilgisayarı.
    Ofismi arıyorsun eğitimi kitapmı oyunmu?
    İnternetmi chatmi?
    Olmazsa olmazlar zaten sistemle gelir.
    Antivirüs, batarya ,performans, bildirim v.s. gibi uygulamalar tamamen gereksiz ram ve hafıza dusmanidir.
    Hayırlı olsun.

Hocam ben üniversite ögrencisiyim ve bi fabrikada çalisiyorum. O yüzden telefonu aksamlari yada yatmadan önce anca kullanabiliyorum. Fabrikada akilli telefon pekte kullanişli olmuyor. İlk defa boyle telefon aldigim için hem oyun hem de uygulama yönünden zengin olsun istiyorum. Kullanisli ve bi akilli telefon için gerekli dediğiniz birsey varsa yardiminizi bekliyorum

• HOŞGELDİN dostum anlaşılan o ki sadece discoverye değil akıllı telefon dünyasına yeni giriyorsun o yüzden hoşgeldin umarım pişman olmazsın ve yeni bir sürü yeni şey öğrenirsin, bu dünyada derinlemesine birşeyler kapmak istiyorsan bu forum başta olmak üzere bu konuyla ilgili okumak okuma okumak ilk başta anlaşılmıyor gelsse bile kısa sürede çok şey kapacaksı
    DİSCOVERY elindeki telefona uygun diye birşey yok discoverynin şuan piyasada çalıştıramayacağı uygulama çok azdır( benim kullandıklarımdan çalışmayan hiç olmadı) UYGULAMA gelelim uygulama konusuna uygulama şöyle bişeydir kendi tecrübene ve beklentilerine bağlıdır başkasının çok sevdiği şey seni hiç sarmayabilir(mesela hava durumu uygulama ve widgetlarını hiç kullanmadım) , yapacağın tavsiyesini duyduğun uygulamaları denemek denemek denemek ama belli başlı uygulamar vardır ki herkesin işine yarar. kendi tecrübemden sana aktaracaklarım

clean master yükle ve bunu hızlandırıcı özelliğini kullan
    apex launcher yükle diğer launcherlara göre daha az kasar daha az şarj yer oldukça kullanışlıdır (karıştıtrınca anlarsın iyiyce)
    bluetooth gps wifi bunları kullanmadığın sürece kapat yoksa şarjın çabucak biter
    ekran parlaklığını rahat görebildiğin en az parlaklığa ayarla( otomatik yapma ÇOK sapıtıyor)ençok şarj harcayanlardan birisi
    gün ışı dışında kapalı alan akşam vs vs de en az parlaklık yeterlidir rom mom olaylarına yeni kullanıcıysan çok heveslenme altından kalkamaya bilirsin (şimdilik bi kenarda dursun ) facebookundu twitterında whatsapındı youtube bunları yükle foursquare instagram vine bunlarada bi bak ilgini çekerse durur yoksa silersin
    OYUN TAVSİYE EDECEKLERİM real racing 3 subway surfers dolmuş driver top eleven bu oknuda sorularını daha yakından sormak istersem pm lernin beklerim
    HAYIRLI OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgrklc

HOŞGELDİN dostum anlaşılan o ki sadece discoverye değil akıllı telefon dünyasına yeni giriyorsun o yüzden hoşgeldin umarım pişman olmazsın ve yeni bir sürü yeni şey öğrenirsin, bu dünyada derinlemesine birşeyler kapmak istiyorsan bu forum başta olmak üzere bu konuyla ilgili okumak okuma okumak ilk başta anlaşılmıyor gelsse bile kısa sürede çok şey kapacaksı
    DİSCOVERY elindeki telefona uygun diye birşey yok discoverynin şuan piyasada çalıştıramayacağı uygulama çok azdır( benim kullandıklarımdan çalışmayan hiç olmadı) UYGULAMA gelelim uygulama konusuna uygulama şöyle bişeydir kendi tecrübene ve beklentilerine bağlıdır başkasının çok sevdiği şey seni hiç sarmayabilir(mesela hava durumu uygulama ve widgetlarını hiç kullanmadım) , yapacağın tavsiyesini duyduğun uygulamaları denemek denemek denemek ama belli başlı uygulamar vardır ki herkesin işine yarar. kendi tecrübemden sana aktaracaklarım

clean master yükle ve bunu hızlandırıcı özelliğini kullan
    apex launcher yükle diğer launcherlara göre daha az kasar daha az şarj yer oldukça kullanışlıdır (karıştıtrınca anlarsın iyiyce)
    bluetooth gps wifi bunları kullanmadığın sürece kapat yoksa şarjın çabucak biter
    ekran parlaklığını rahat görebildiğin en az parlaklığa ayarla( otomatik yapma ÇOK sapıtıyor)ençok şarj harcayanlardan birisi
    gün ışı dışında kapalı alan akşam vs vs de en az parlaklık yeterlidir rom mom olaylarına yeni kullanıcıysan çok heveslenme altından kalkamaya bilirsin (şimdilik bi kenarda dursun ) facebookundu twitterında whatsapındı youtube bunları yükle foursquare instagram vine bunlarada bi bak ilgini çekerse durur yoksa silersin
    OYUN TAVSİYE EDECEKLERİM real racing 3 subway surfers dolmuş driver top eleven bu oknuda sorularını daha yakından sormak istersem pm lernin beklerim
    HAYIRLI OLSUN

Hocam öncelikle liginden dolayı çok teşekkür ederim. Clean master ı yükledim. YouTube FB twit onlar yüklüydü zaten. Oyunlarında yavaş yavaş hallediyorum. Aklıma takılan birkaç birşey var PM atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

B1 Free Archiver
    Tüm Gazeteler
    Ustream
    WhatsApp
    Zedge
    Dolphin Browser
    Mx Player
    Facebook
    TuneIn Radio
    TeamViewer
    Dice Player
    Başarsoft iGo Primo
    Tapatalk 4
    Flash Player
    AndroVid Pro
    TubeMate
    Smart Tools
    LINE
    Viral Floating Youtube Popup
    DiziTV HD

Hocam tavsiyeler için teşekkürler. Peki film izlemek/indirmek için onerebilecegin bi uyg. Var mi ?

• rootluysan greenify kesinlikle. arka plannda açık kalmasını istemediğin programları sen açana kadar uyutuyor ( facebook,whatsapp gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

rootluysan greenify kesinlikle. arka plannda açık kalmasını istemediğin programları sen açana kadar uyutuyor ( facebook,whatsapp gibi)

Yok hocam orijinal kullaniyorum

• quote:

quote:

quote:

Sen s3 de HIGHda dead trigger 2 oyna bakiyiyim hangisi daha çok kasıyor internete gir hangisi daha hızlı giriyor bir bak

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

quote:

quote:

Sen s3 de HIGHda dead trigger 2 oyna bakiyiyim hangisi daha çok kasıyor internete gir hangisi daha hızlı giriyor bir bak

İnternete bağlanma yönünden gmd ikiye katliyor hocam o bi kesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HarunErenay

quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

quote:

quote:

İnternete bağlanma yönünden gmd ikiye katliyor hocam o bi kesin :)

İki cihazda bende var donanımhaberin sitesini aynı anda açtığımda daha hızlı açılan discovery oluyor

• Buradaki Cevapları Nexus 4 Vs... telefondada kullana bilirmiyiz ?
  • samsung galaxy wonderı (benim eski emektar) hala 600 tl ye satıyor s3 mini s4 minileri 1000 tl ye iteliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.