Şimdi Ara

GM Discovery Avea 3g Problemi(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g 5555 yazdım abone oldum buraya kadar sorun yok. Mobil veriyi açtım internete girdim Edge ile bağlanıyor! Ayarlardan 3G yi açtık ama yine de Edge. Kapsama alanı deseniz onda da problem yok.Ağ operatörünü manuel olarak seç dedim. 2G bağlantılar çıkıyor. 3G cihaz sorgulama yaptım cihazınız 3Gyi desteklememektedir dedi. Apn ayarları yaptım Hala Edge ile bağlanıyor. Yardımınızı bekliyorum...
     GM Discovery Avea 3g Problemi(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nurKavak -- 23 Mart 2014; 20:26:26 >

• up
  • Ayarlar-mobil ağlar-3g hizmetini aktifleştirmen gerekiyor. Yine aynı sekmede bağlantı şeklini otomatik yap. Gsm/wcdma olacak. Ayrıca gmd de 3g yazmaz H+ şeklinde simge çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Dostum acaba okudun mu yazdıkları mı ? Hspda'nın ne olduğunu biliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nurKavak

Dostum acaba okudun mu yazdıkları mı ? Hspda'nın ne olduğunu biliyoruz.

Hattın sim2ye takılıysa ondan oluyordur. Sim1de H+ var, sim2 yalnızca 2g.
  • Sim 2 den H+ ile bağlanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Haklısın DH'ye bakacağıma

Yazısında GM'nin sitesine baktığımda sim2'de 3g yok diyen mustafasonmez.com adlı site http://tr.generalmobile.com/Discovery.html sitesinin teknik kısmında böyle bir şey bulunmadığını gördüm

Özellik kısmında 3G Bant CDMA 900/2100 MHz – SIM1 / 2G Bant GSM 850/900/1800/1900 MHz – SIM1 & SIM2 diye gösteren ceptown.com adlı sitede yine GM'nin sitesine Teknik özellik kısmından, bağlantı bölümüne baktığım zaman GSM Bant:4 Bant (QuadBand) 850-900-1800-1900 MHz ifadesini gördüm.

Şimdi söyle bakalım bunları gördükten sonra sana böyle şeyler yazan birine ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nurKavak -- 20 Mart 2014; 10:54:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 4G Şebeke Sorunu?
    7 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin ayni sorunun bendede var yalniz bendeki pttcell sanirim sim karttan kaynaklanan bi sorun

• Sim'den kaynaklansaydı anakartı değiştirmezlerdi ;) Ayrıca sim'de sorun yok. Başka bir discovery'de sim2'de hiçbir sorun yaşanmadı.
  • Bende Pttcell kullanıyorum. SIM2 den gayet düzgün 3G kullanma imkanı veriyor.
  • kapatıp açmayı denedin mi?

• AVEA - SİM 2'ye takılı SİM kartı ve 3G kullanıyorum.Avea'yaya gidip ayar yaptırın.Sİm 2 de 3G yok diyenlere bakma.Onlar MÜNASİP yerinden uyduruyorlar.
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın ?
  • quote:

Sim'den kaynaklansaydı anakartı değiştirmezlerdi ;) Ayrıca sim'de sorun yok. Başka bir discovery'de sim2'de hiçbir sorun yaşanmadı.

:)) valla bende 3 cihazda denedim sorun aynı
  • Discovery modellerde denediysen sorun mobil veri ayarlarrında. Operatörün hangisi ise ara müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır.
  • Arkadaşlar mobil veri daha önce pek kullanmamıştım şimdi paket aldım kullanayım dedim ancak hızlı olması gerekirken çok yavaş :-( internet hızı yukarıda H görünüyor ancak face nin açılıp kendine gelmesi fotoların yüklenmesi yirmi otuz saniyeyi buluyor :-( (3g ayarlarda açık tek hat kestirilmiş olarak birinci hatta kullanıyorum ve Avea operatörüm) daha önce kullandığım telefonda gayet iyiydi bunu anlamadım ya :-( bir fikri olan var mı bu konuda?

• Hocam sorun cozuldu demissin konu basliginda daaa hani ortaya bi cozum sunanı goremiyorum. Nasil cozdunuz

• Sorunu nasil çözdüğünü anlatirmisin

• Telefonu servise götürdüm, ana kartı değiştirdiler.
  • quote:

Telefonu servise götürdüm, ana kartı değiştirdiler.

Benim baglantida yavaş bugunlerde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.