Bildirim
GM Discovery çektiğim foto üzerinde tarih ve saat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konu hakında bilgisi olan yokmu ! -
Bunu ben de istiyorum ya, bu özelliğe sahip kamera uygulaması var mı? -
Kardeşim bir photoshop programı indir örnek pixlr Express sonra girip foto yu seçin ve üstüne yazın. Hiç farkı yok ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f.donanımx5
Kardeşim bir photoshop programı indir örnek pixlr Express sonra girip foto yu seçin ve üstüne yazın. Hiç farkı yok ;)
Hiç farkı yokmu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: LockMan
quote:
Hiç farkı yokmu :(
Fotoğrafin üstüne yazacağın yazı şeklini, boyutunu ve rengini ayarlayabiliyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LockMan
quote:
Hiç farkı yokmu :(
Fotoğrafin üstüne yazacağın yazı şeklini, boyutunu ve rengini ayarlayabiliyorsun
Arkadaş şakamı yapıyorsun ?
Hiçbirşey yapmadan fotorafı çektiğin an tarihli ve saatli olması var
birde çektiğin onlarca fotoyu bilgisayarına indirip herbirinin üzerinde bir programla işlem yaparak tarih saat yazmak var :(
lütfen mantıklı olalım.
-
Takip bende istiyorum
Camera 360 da Var bu özellik Time Stamp diye -
APD TimeStamp diye program var
iş görür bir program sizde deneyin isterseniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X