SONY DAV- DZ840K 5.1
Arkadaşlar merhaba
Ses sistemim SONY DAV- DZ840K 5.1
Öncelikle ses kartım yok ana kart ses çıkışını kullanıyordum, tam anlamıyla düzgün ses alamıyordum derken ses tamamen gitti :(
MOLİX USB-SES KARTI 7.1 KANAL SURROUND MX-2180 aldım USB ye taktım fakat ne yaptıysam arka kabinlerden ses alamadım
Youtube den Surround test yaptığım zaman arkalardan ses gelmiyor onlar yerine yine ön sol ve ön sağ hoparlörden ses geliyor ( Chrome + Microsoft Adge denedim )
Bilgisayarımın genel özelliklerinide yazıyorum
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Windows 11 Pro 64-bit
Kasa - VK-C12B
Anakart - ASUS Tuf B360 - Plus Gaming
İşlemci - Intel Core i7-9700K 3.6 GHz Kutu 12 MB Akıllı Önbellek
Ekran Kartı: 2 ad. Radeon RX 570 4GB
Hard Disk: NVMe KINGSTON SKC2000 250MB
Power Supply: Corsair CX750
Ram 2 adet : kingston HX421C14FB2/8
Televizyonu PC'ye bağlayınca "Sinyal yok" diyor
Merhaba arkadaşlar,
Bilgisayarımdan hdmi ile televizyonumdan görüntü alabiliyordum sıkıntım yoktu fakat bir gün televizyondan görüntü alamaz oldum sinyal yok demeye başladı.
Ekran kartım bozuldu diye düşünerek ucuzundan bir ekran kartı aldım fakat televizyonumdan görüntü alamadım sinyal yok demeye devam etti, ekran kartının hdmi çıkışı arızalıdır diye iade ettim yenisini aldım fakat yine televizyona görüntü gelmedi, tekrardan ekran kartını değiştirdim Amd Radeon R5 220 aldım ondanda görüntü alamadım (bu arada bilgisayarda görüntü sıkıntısı yok) driver tanıttım monitörümün ayarlarını yaptım çok net görüntü var.
Sıkıntım televizyonda olduğunu düşündüm ve televizyon tamircisine verdim. HDMI çıkışının olduğu yerdeki kart arızalı dediler kartı değiştirttim, teslim almaya gittiğimde uydu alıcısı bağlı televizyonum çalışıyordu.
Televizyonumu aldım geldim bilgisayara taktım yine sinyal yok yazısı geliyor, televizyon tamircisine geri gittim, durumumu izah ettim, uydu alıcısını taktı çalışıyor, benim yapabileceğim bir şey yok dedi yolladı beni.
Uydu alıcısını televizyona taktığımda görüntü alabiliyorum fakat bilgisayarımdan hdmi ile televizyona bağlandığımda sinyal yok diyor.
Ekran ayarlarının çözünürlüğünü düşürdüm yine yok, 3 farklı HDMI kablosu denedim yine yok, Televizyonda 2 hdmi çıkışını denedim yine sinyal yok diyor.
Sizce sorun ve çözümü ne olabilir?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
MSI GeForce GTX1050 Ti
|
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti x
|
Kişilerin bağlantısını kesme
|
Reklamlı usb flash bellek biçimlendirme
|
Exel sütun içerinde tarih sorunu
|
|
GM Discovery çektiğim foto üzerinde tarih ve saat
|
Meslek: Oto Kilit Tamiri
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.414 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware