Merhaba arkadaşlar Masa üstü bilgisayarımdaki görüntüyü televizyonumda görmek istiyorum Normalde firefox kullanıyorum fakat bir arkadaşım google crome da bu özellik kendiliğinde var dedi ve google crome yükledim aynen dediği gibi istediğim özellik var (ekranda sağ klik yapınca açılan pencerede yayınla var fakat yayınla'ya tıkladığımda Şuraya yayınla diye bir pencere çıkıyor ve arama yapıyor ve malesef hiç bir şey bulamıyor şu hatayı veriyor "Hiç Yayınlama hedefi bulunamadı. Yardıma ihtiyacınız var mı?"
sıkıntı nedir ne eksik var ne yapmalıyım çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ederim.
TV'de de o yayını alma özelliği var mı? Google Chrome muhtemelen Chromecast gibi bir cihaz arıyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: Pablo Vader
TV'de de o yayını alma özelliği var mı? Google Chrome muhtemelen Chromecast gibi bir cihaz arıyordur.
Televizyonumda internet bağlantısı var fakat Chromecast varmı bilmiyorum bakındım görmedim yoksa nasıl yüklüyebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: LockMan
Televizyonumda internet bağlantısı var fakat Chromecast varmı bilmiyorum bakındım görmedim yoksa nasıl yüklüyebilirim ?
Alıntıları Göster
O bir donanım, yazılım değil.
n11.com 'da falan GOOGLE CHROMECAST diye aratın göreceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Pablo Vader
O bir donanım, yazılım değil.
n11.com 'da falan GOOGLE CHROMECAST diye aratın göreceksiniz.
Alıntıları Göster
Bilgi için çok teşekkür ederim N11're baktım 70 TL den 1375 TL ye kadar değişen fiyatlarla mevcut
Benim televizyonumda ekte resimde koyduğum aparat var bu işimi görmezmi yorum yaparsanız sevinirim Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockMan -- 10 Ağustos 2018; 0:52:35 >
LockManL
kullanıcısına yanıt
bence bi hdmi kablosu ile işi bitir
quote:
Orijinalden alıntı: ONY86
bence bi hdmi kablosu ile işi bitir
Kablodan nefret ediyorum :) varsa başka bir imkan ondan faydalanmak istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme