GM Discovery telefonum var ve telefonumu severek ve memnuniyetle kullanıyorum.
Bununla birlikte gerek önceki telefonumda olsun gerekse de diğer android telefonlarda olan bazı özelliklerin yeni güncellemeler ile bizim telefonumuzda da olmasını istiyorum.
Forumda çeşitli başlıklar altında birçok kişinin GM Discovery'ide olmasını istediği özellikleri okuyorum. Derli toplu olması açısından, bu başlık altında, yeni güncellemeler ile telefonumuza gelmesini istediğimiz özellikleri yazarak başlıyorum.
Siz değerli forum kullanıcıların katkılarını yapmasını ve GM yetkililerinin bu başlığı göz önüne alması dileğiyle...
1.otomatik parlaklık sorununun giderilmesi 2.uçak modundan çıkarken yeniden sim pin'inin istenmemesi 3.zil sesinin yükselen tonda ayarlanması 4.özellikle samsung telefonlardan ünlü olan s view tarzı pencereli flip kapak ekran özelliğinin getirilmesi, flip cover kullanırken otomatik ekran kilitlenmesi ve ekran açılması 5.Güç tuşuna basmadan ekran açılması 6. telefon çalışırken sd kart takıldığı zaman sd kart içeriğinin okunması, sd kart içeriğinin okunması için cihazın yeniden başlatılmaya ihtiyaç duyulmaması 7. Bazen karşılaştığın telefon kilitlenme sorununun giderilmesi...
2.madde - zırt pırt kart değiştiriyorum ben mesela ayrica kesinlikle güç tuşuna basmadan ekran açma da çok ise yarayacaktir