Bildirim
GM DİSCOVERY DURUM ÇUBUĞU ŞEFFAFLAŞTIRMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
rootlayarak xposed framework'ten gravity box ile yapılabiliyor, rootsuz olacağını sanmıyorum... -
peki hocam evo p60 da 4.2.1 di benim discovery de. Onun da stock romunda panel siyahtı. Ama ona next launcheri yükleyince tam oldu discovery de neden olmadı bununla ilgili bi fikrin var mı çözemedim de ben tecrübelilere sorayım dedim. -
aslinda launcherlar sistemin kendisinde seffaf olmadigi surece seffaflik veremez bildigim kadariyla, o isi pek anladim diyemem yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam ilginiz için. -
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87846861&p=1#87846861
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sırf bu özelliği yapmak için root atacaksanız bekleyin derim. Çünkü tarihi belli olmayan ama söylentisi sürekli dolaşan, hatta genel müdürün pek yakında gelecek dediği kitkat sürümü ile kendiliğinden şeffaf oluyor zaten.
@cmk10 -
quote:
Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87846861&p=1#87846861
Hocam rootsuz demiştim ama @tolga1461 in dediği gibi gelmesi muhtemel kitkat güncellemesini beklicez heralde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X