Şimdi Ara

GM Discovery Elite Lite & Discovery 2 Çıkış Tarihleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dklık beklemeden sonra telpa müşteri hizmetlerine ulaşabildim. Çıkış tarihleri şu şekilde:

Discovery Elite Lite bu yaz çıkacakmış.(Haziran temmuz ağustos hangisi bilemeyiz, anlaşılan elite satışlarının etkilenmesini istemiyorlar)
    Discovery 2 ise teeee eylülde.

Bekleyecek arkadaşlara Allahtan sabır, vazgeçen arkadaşlara iyi arayışlar dilerim

Edit: 1 nisan şakası değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 1 Nisan 2014; 15:54:38 >

• Elite zaten çıktı
  • Düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

Düzelttim
    nece telefonlar çıkar o zamana kim bekler ki ben beklemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanÇ

nece telefonlar çıkar o zamana kim bekler ki ben beklemem

Alıntıları Göster
    Çok yanlış bir strateji oldu bu. Gel birde burdan yak arkadaş
  • Hayir ya Lite telpanin sitesindr satisa cikmadi mi 999 a, yakinda telpa servislerine de dagitilir bence Hazirandan once baslar satisi
  • Ben de o yüzden aradım sordum zaten hocam. Müşteri temsilcisi yaza düşünülüyor dedi.
  • quote:

Ben de o yüzden aradım sordum zaten hocam. Müşteri temsilcisi yaza düşünülüyor dedi.
    Disco 2 eylüldemi ? Naptı bunlarya geçen sene tanıttıkları telefonu bu yılın eylülünde çıkarmak nasıl bir kafa yapısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Disco 2 eylüldemi ? Naptı bunlarya geçen sene tanıttıkları telefonu bu yılın eylülünde çıkarmak nasıl bir kafa yapısıdır

Alıntıları Göster
    Şaka falan herhalde Telefon almadık discovery 2 çıkacak diye başlarım bunların politikalarına. Gidip zopo alacağım yeter artık bunların sallamalarıyla uğraşılmaz!

Kardeş cidden şaka yaptığını umuyorum şubatta örnek d2 incelemesi yapıyorlar nasıl seneye çıksın

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    Tamamen satış politikası bence. Arasında 2,5 ay 2,5 ay bırakıp diğer telefonların satışını kırmamak için yapıyorlar.
  • quote:

Tamamen satış politikası bence. Arasında 2,5 ay 2,5 ay bırakıp diğer telefonların satışını kırmamak için yapıyorlar.
    patlar o iş. o arada bi tane çinli firma girse güzel çözümlerle piyasaya, o zaman görürüm ben o satış politikasını. paşa gönülleri bilir. gmd alayım diye kenara para ata ata, para note 3 edicek neredeyse hala telefon alamadım. oldu o zaman diyip sineyi g pro'ya çeviriyorum. bilgilendirme için teşekkürler arkadaş.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Ben de çok şaşırdım öyle dediklerinde malesef şaka değil usta. Bilerek bu konuyu açtım ki belki tepkiyi görüp öne çekerler süreyi.
  • Nedense ayni sorulari ben sorunca resmi bir aciklama yapilana kadar bilgi veremiyoruz.Bizi takip etmeye devam edin cevabını aldım.
  • telefon güzele benziyo
  • muzaffer golcu hemen sonra lite olanı çıkacak demedi mi
  • Neyse beyler Zopo onsiparis acilmis, 2 haftaya da normal satis baslamis ben onu alacagim heralde. Elite, elite lite ugrasamicam. Kimse yanlis anlamasin telefonlari kotuledigim falan yok.
  • Tarihlerin bu kadar geç olacağını sanmıyorum elite lite telpanin sitesinde açıklandığına gore en geç mayis ayında dağıtılır zaten elite lite, elite den hemen sonra cikacak denmedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 1 Nisan 2014; 22:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Tarihlerin bu kadar geç olacağını sanmıyorum elite lite telpanin sitesinde açıklandığına gore en geç mayis ayında dağıtılır zaten elite lite, elite den hemen sonra cikacak denmedi mi ?
    Ya şimdi 1000 tl civarı bi telefon lazım bana Elite lite bekleyemem
  • Yani sakaysa konuyu acan arkadasa gecmis olsun. Gercekse de allah razi olsun bizi bosuna bekletmeyecek.
  • mehmetakfklnc M kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettim ve özellike belirttim şaka değil diye çünkü hakkaten şaka gibi bi durum
    Arkadaşım ben de 1000 lira bütçeyle bir telefon alacaktım ve beklemekten de sıkıldım bu gün dayanamadım aradım. Allah hepimizden razı olsun ben müşteri temsilcisinin yalancısıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.