Şimdi Ara

GM DİSCOVERY ELİTE MAİL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. GM Discovery Elite telefonum var. Şirket mail hesabımı telefonuma da kurmuştum ve sıkıntısız uzun zamandır kullanıyordum. Fakat şirket maillerimizin sunucusu değişti. Yandex üzerinden mail alıyoruz artık. Bilgisayarımdaki outlook hesabımda sıkıntı yok ama cep telefonuma kurduğumda gerekli ayarları yaptım ve mailler teker teker telefonuma düşmeye başladı. Ama yeni mailler gelmiyor. Ayarlara baktım herhangi bir sıkıntı göremedim. Hesabı kaldırıp tekrar kuruyorum mailler geliyor bu sefer ama yine sonraki yeni mailler düşmüyor telefonuma. Dün öğleden sonra gelen mailler yine düşmedi telefona. Yine hesabı kaldırıp yeniden kurdum ama yeni mailler gelmiyor. Çıkamadım işin içinden. Ne yapmam lazım acaba? Her zaman ofiste olamıyorum dışarılarda da işlere koşturuyorum. Dolayısıyla da gelen mailleri kontrol edebilmem lazım. Hani ayarları yapamamış olsam ilk seferde mailler gelmez ama ilkinde geliyor sonrasında gelmiyor. Anlamadım. Sizden yardım rica ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

• E-posta uygulamasının bakış açımıniza gore sağ üste bulunan uç nokta var alt alta ordan ayarlara girin genel ayarlar altında hesabinizı göreceksiniz basın alt alta özellikler gelecek adı imza vs. Orda veri kullanımı adı altında seçenekler var senkronizasyon sıklığını otomatik kullanıyorsanız işinizin yoğunluğuna göre 1 saat 5dk vs. Yapabilirsiniz e posta yi senkr. Et gibi bi seçenek var o tikli olsun bunlar zaten standart otomatik tiklidir yüksek ihtimal mobil verideyken e-posta alamıyorsaniz e posta ların boyutu yüzünden olabilir configure sync size Per mail kısmındaki tiki kaldırabilirsiniz direk yada paket internet kullanıyorsanız choose sync size dan kb miktarını yukseltebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Öncelikle cevap için teşekkürler. Ama senkronizasyon 5 dk ya ayarlı ve boyut da en yüksek seçili. Sorunu çözemeyince ben de yandex mail uygulanmasını indirdim. Sorun çözüldü böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.