Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantibposubhocam ayni sizdekingibi yaziyor benim sleptede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

telefonu alırken dikkat edin ve ekranı kontrol edin arkadaşlar.
    metrodan yarım saat önce aldık geldik ekranda 3 adet ölü piksel hemen geri götürdük değiştirelim dediler.sıfır kutu açtık baktık ondada 2 adet var üçüncüde ancak sorunsuzu bulup aldık.o esnada orada olan bir çift bizde alacağız siz anlıyorsunuz bakar mısınız dediler yine sıfır kutu açtık ondada 1 adet ölü piksel vardı, ikinciyi açtık sorunsuz çıktı aldılar.
    sonuç olarak 5 adet sıfır kutu açtık ve ancak 2 tanesi sorunsuz çıktı.telefonu alırken ekrana mutlaka bakın tamamen siyah ve beyaz şekilde.

iyi size kontrol ettirmişler, hatta bayağı bir musamaha göstermişler.. ama kontrol ettirmeyebiliyorlar.. şimdi o açılmış kutuları başkalarına satacaklar.

Bende dün Metro'dan aldım aynı özgür kontrolü bizde yaşadık. (bilmiyorum aynı MEtro mağazaları mı, biz Konya Metro'dan aldık.)

Biz gittiğimizde bir kişi derdini anlatmaya çalışıyordu, 1 saat önce telefonu alıp çıkmış mağazadan açmış bakmış ölü piksel var. Metro çalışanı yeni ürünle biz değiştiremeyiz Telpa'ya gider değişim gelirse onlar yenisini verir dedi.. Adam avukatla görüştüm, yasal hakkım şu bu vs. dedi. Bayağı dil döktü üstte çıktı, kendini haklı göstermeyi başardı telefonu yeni bir cihazla değiştirmişler.. O kutuyu açıp bakmadı, artık varsada böyle kullanırım vs. dedi.. O sırada bende ödemeyi yaptıktan sonra kontrol edecektim. O abi seslendi ödemeden aç bak dedi, bana orada "dank" etti, şifremi girmedim, kartı aldım. Kutu açıldı yüzeysel kontrol ettim, ölü piksel göremedim aldım telefonu. Ödemeyi yaptım. Gerçi kulaklığı vs. kontrol etmedim daha. Kamerayı da.. Telefonun Türkçeleştirilmesinde sorun yok. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım. Orada bana telefonu açma imkanını tanıyan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Gerçi benimle ilgilenen kız başka reyondan geldi sanırım ondan açabilir miyiz dememe "Hayır" diyemedi açtı.. Erkek reyon görevlisi hata yaptın vs. dedi ama iş işten geçmişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Garantibposubhocam ayni sizdekingibi yaziyor benim sleptede

Acaba niye kampanyaya dahil edilmemişsiniz öğrendiniz mi?

Bende pos cihazından 649,9 lira ödemeyi yapmadan 10 dk önce mesajı gönderdim, ve onay mesajını aldım. Mesajdan en az 10 dk sonra ödemeyi yaptım. Pos cihazı da Garanti'nin belki güncel ekran görünmüyordur. 117 liranın üzerine yatmasalar bari.

Ek: Ben Garanti "Bonus Genç" kullanarak aldım. Katılım sms'i yollandığında 9,99 tl karta kampanya ücreti yansıyor. Ben alışverişi yaptıktan sonra eve geldim kontrol ettim, 9,99 lira ücret yansımış.

Kampanya sms'i yollandıktan sonra gelen onay mesajında şöyle diyordu, katılım talebi iptali için iptal yaz yolla, iptal olsun katılım diye.. Yani demek ki 9,99 liralık ücret alışi yapıp kampanyaya dahil olunduğunda düşüyor. Bende bu 9,99 liralık ücret düştüğüne göre kampanyaya katılmış olmam gerekiyor. Yanılıyor muyum? 9,99 liralık ücreti niye alsın o zaman?

Ek2: Gelişmeden haberdar edersen sevinirim. Yarın arayıp öğreneceksin sanırım sonucu. Bende hafta içi arayıp sorayım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 13 Eylül 2013; 22:30:14 >

• bende arkadaşıma alacağım zaman 3340 a 3 kere mesaj attım ama herhangibir onay mesajı almadım müşteri hizmetlerini aradım onay mesajı gelmeyeceğini söyledi bende metro marketten telefonu aldım ama aklımda hep soru işaretleri vardı bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım mesaj gelmediğini söyledim bana söylediği telefonumun turkcell olduğu sonradan numara değiştirmiştim şuan vodafone kullanıyorum bu yüzden mesaj alamadığımı söyledi ve sistemdeki kayıtlı telefonu operatörünü vodafona çevirdi ve telefonada operatörünüz vodafona güncellenmiştir mesajı geldi şimdi 3340 deneme amacıyla tekrar mesaj attım ama herhangibir onay mesajı alamadım garanti bankasına mail atıp şikayette bulundum artık ne zaman dönerler allah bilir
  • Gelismeleri yazicam hocam ins. olumlu olurda ugrasmam

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Şükür ki ölü piksel yok...
    Telpayla görüşünce hallederler.
    Sonuçta ithalatçı firma reklam falan, kötü yorum için 100 tlf nu yakarlar.
    Bizede görevli ödeme yapmadan dokundurmadı bile.
    Alacaklar yorumları dikkate alıp ölü piksel olayını söylesinler incelesinler.
    Donanım kardeşliği başkaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

ADANA 2. gün ve sadece siyah var.
    Başka renkler hiç gelmedi sanırım gelir mi dediğimde cevap şu: Firma elindekileri yolluyor :)
    Beyaz yok mu arkadaşlar bu kampanyada hep siyah mı satılıyor...

Yav ben de siyah istiyordum bitmisti beyaz aldim. Bir de sunu soyliyeyim kutudan cikan telin onundeki koruyucuyu cikarinca ekranda fabrikasyon film var,kutudaki yedek

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

ADANA 2. gün ve sadece siyah var.
    Başka renkler hiç gelmedi sanırım gelir mi dediğimde cevap şu: Firma elindekileri yolluyor :)
    Beyaz yok mu arkadaşlar bu kampanyada hep siyah mı satılıyor...

Yav ben de siyah istiyordum bitmisti beyaz aldim. Bir de sunu soyliyeyim kutudan cikan telin onundeki koruyucuyu cikarinca ekranda fabrikasyon film var,kutudaki yedek

Bunu ilk defa duyuyorum, nasıl yani, bir foto çekip paylaşır mısın ?
  • Nasil ya
    O kadar inceleme izledim hic gormedim kendi telefonum dahil

• Bugun telefona kutusundan cikan filmi takarken mevcut filmin ucu kalkti,cektim, bildigimiz koruyucu film takmislar. Tekrar ustune biraktim kabarcik yapmadan yapisti.

• quote:

Bugun telefona kutusundan cikan filmi takarken mevcut filmin ucu kalkti,cektim, bildigimiz koruyucu film takmislar. Tekrar ustune biraktim kabarcik yapmadan yapisti.

10 dk dır inceliyorum var mı yok mu yarın tlfcuya taktırsam mı bilemedim :)
    Varsa direk çıakrtim reklam kokan jelatini :)

3-4 kişi daha teyit etmeli ama :)
    Ben bi türlü anlıyamadım...
  • quote:

Bugun telefona kutusundan cikan filmi takarken mevcut filmin ucu kalkti,cektim, bildigimiz koruyucu film takmislar. Tekrar ustune biraktim kabarcik yapmadan yapisti.

İlk defa duyuyorum.

Ama şimdi bunu duyunca aklıma dün kendi telefonumu almaya gittiğimde orada bulunan müşterinin "ölü piksel çıktı benim telefonumda" demesi geldi gözlerimin önüne, telefona bende biraz bakmıştım, satışı yapan görevlide.. Ekranda sanırımki bir ölü piksel vardı ama ekrandaki diğer görüntülerde bir dağılma vardı (belirli noktalarda) ışık kırılması gibi geldi, hatta kendi telefonumu açtığımda bir an ölü piksel gibi bir sorun var sandım ama açıyı değiştirince ve o noktaya hafifçe nazik bir şekilde bastırınca o ışık kırılmasının yok olduğunu sonra öncekine göre azalarak kaldığını fark ettim. Telefonu tekrar kurcaladığımda dikkat etmeye çalışırım. Ama bunca farklı marka telefon satıldı bu güne kadar ancak ilk kez iki koruyucu jelatinin üst üstte yapıştırılarak telefonun satışa sunulduğuna şahit oluyorum (ki emin değiliz bu konuda)

Ek: virgül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Eylül 2013; 0:55:48 >

• Arkadaşlar o kadar inceleöesi yapıldı en azından bir kişi fark etmesi gerekirdi bence

• Bugün sabah yoğun bir telefon trafiğinden sonra cihazı değiştirtmeyi başardım,gidip değişimi yaptık,orada şöyle bir kontrol ettik ölü piksel görünmüyordu.
    Neyse eve gelip piksel testi yaptım ölü piksel çıkmadı,sadece ekranın alt ve sol kısmında ışık sızması var.
    Fakat bu seferde kamerasında hot pixel çıktı.Karanlıkta fotoğraf çekerken kıpkırmızı parlıyor,kamera sensörlerinden birisi arızalı kısaca.
    Ama hiç uğraşmayacağım,1 telefonu değiştirene kadar bile 10 kere telefon etmek zorunda kaldım,2. değişim için 50 kere telefon etmem gerekir,bu paraya bu kadar oluyor malesef,bu cihazdan kalite,sorunsuzluk,sağlamlık beklememek lazım.
    Ayrıca telpa 3 ölü pikselden altını değiştirmeyiz diyormuş,benim cihazımı mağaza kendi insiyatifi dahilinde değiştirdi,bu telpa hakkında söylenecek çok şey var ya neyse...
    İnşallah başka sorun çıkmaz,ben bu arızalı kamera ile kullanmaya razıyım.
    Allah telpa illetine işimizi düşürmesin.

• quote:

Arkadaşlar o kadar inceleöesi yapıldı en azından bir kişi fark etmesi gerekirdi bence

Yav var iste. Tel, metrosan alinma, kapali kutu. Ben de ilk kez sahit oldum ve cok sasirdim. Telpaya sorun

• quote:

Mail attım :)
    GM Discovery in sitesine dedim böyle böyle bi durum var...
    Kutu içeriğindeki yedek ekran korucu mu.
    Bakalım ne cevap gelcek...

Yani ben baktım baktım çözmedim arkadaş ya...
    Halen kararsızım...
  • Yukarda bir arkadaş yazmış, sadece ekranına değil kamera görüntüsünde de ölü pixel olabiliyor.. Benim ekranda değil, kamera da 2 beyaz ölü pixel hatası vardı, hepsburada zorlada olsa, iade almıştı..
    İyice kontrol etmeden piyasaya sürmeleri anlaşılır değil!
    Global markalar, samsung - lg ve sony gibi markalarda ölü pixel hatası çok nadir çıkar..

• beyler bende aranızdayım artık.telefon için uygun,ekonomik kart,kılıf ve batarya almayı düşünüyorum.tavsiyelerinizi varsada link paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar o kadar inceleöesi yapıldı en azından bir kişi fark etmesi gerekirdi bence

Yav var iste. Tel, metrosan alinma, kapali kutu. Ben de ilk kez sahit oldum ve cok sasirdim. Telpaya sorun

Beyaz kutulu kulaklık çıkan telefonlardan mı? İkinci veya üçüncü parti ürünler..

Bendeki beyaz kulaklıklı.. Ayrıca kutunun üzerinde güvenlik jelatini var mıydı.. İlk sen açtın değil mi?
  • Aynen hocam beyaz kutulu guvenlik etiketli urun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.