Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Kardeş sen Metro marketi anlamamışsın. Orası zaten toptancı marketi. Esnaf toptan alıp satabilsin düşüncesiyle kurulmuş bir market. Sen oradakı kasalar gibi büyüğünü başka markette gördün mü? Ortada forklift, transpalet dolaşan başka market gördün mü? Hepsi toptan satış için. Pek çok ürünü zaten tek tek alamazsın orada. Boşuna çıkışmışsın adama

Genel olarak söylediğiniz doğru ama, elektronik bölümü için geçerli değil bence.

Hele ki böyle bir kampanya yapıldığı zaman amaç mümkün olduğunca fazla tekil müşterinin istifade etmesi olmalıdır. Zaten kampanya yapılan kart da daha çok şirketler tarafından değil, bireysel müşteriler tarafından kullanılıyor. Burada Metro'nun müşteri çıkarına hareket etmesi ve kişi başına ürün sınırı uygulaması gerekirdi.

10 kusur yıldır metro kartım var kardesim neyin ne oldugunuda biliyorum.. Senin dedigin sey tekel ve marketler icin gecerli bu konu bambaska bir konu cola alırken 24 lu halde alırsın oyleyse telefonlarıda 24lu paket yapıp satsınlar elektronik isi bambaska konu ayrıca toptancı marketi olmaktanda cıktı iyice metro %85i perakende urun + kartı olmayanın dahi artık girebildigi ve alısveris yapabildigi bir yere toptancı marketi demek pekte dogru olmaz metro bundan 5 10 yıl once iyiydi artık pek cazip yanı kalmadı.. Oradaki insanın amacı belli ki tüm niyeti stogu tuketip karaborsacılık yapmak siz ne diye savundunuz anlamadım herhalde alan kisi sensin..

• Dun aldim
    Fena degil s2 den iyi ama kamera vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

ürünü aldıktan ne kadar sonra bonus geliyor.

bugün telefonu alıp 400km lik yola cıkacağım da, benzin lazım :)

1 ekimden itibaren kullanmaya başlıyoruz 13 ekimde son gün
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi apple de cihaz sayısı bir elin 5 parmağını geçmez ama androidde çuvalla cihaz var..Birini ayarlarken diğerinide düşünüyorlar ondan dolayı devamlı bir yerlerde sıkışıp kalıyor... :) Görüşmeyeli iyisin değilmi..:)
  • metrodan daha önce alışveriş yapanlara bir sorum olacak. ben tlf bayrampaşa metrodan satış anlaşmasıyla aldım. ödemeyi de yaptım bonus kartımla. metrodan aldığım irsaliyeli faturada "bu alışverişte 49,98 tl indirim kazandınız diye bir ibare var bunun anlamı nedir. bilen varsa yardım bekliyorum. bize 49,98tl tutarında antivirüs programı verdiler. eğer indirimizi başka konuda kullanabiliyorsak ben antivirüs yerine başka şeyler alırım aynı tutarda. tlf nu almaya gidince ona göre bir bilgim olsun istiyorum. birde bonus kredi kartının 649,90 liralık çekildiğini gösteren 2. pos nüshasında 50 tl ye varan bonus fırsatı yazıyordu bu konu hakkında bilgisi olandan yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanboys

metrodan daha önce alışveriş yapanlara bir sorum olacak. ben tlf bayrampaşa metrodan satış anlaşmasıyla aldım. ödemeyi de yaptım bonus kartımla. metrodan aldığım irsaliyeli faturada "bu alışverişte 49,98 tl indirim kazandınız diye bir ibare var bunun anlamı nedir. bilen varsa yardım bekliyorum. bize 49,98tl tutarında antivirüs programı verdiler. eğer indirimizi başka konuda kullanabiliyorsak ben antivirüs yerine başka şeyler alırım aynı tutarda. tlf nu almaya gidince ona göre bir bilgim olsun istiyorum. birde bonus kredi kartının 649,90 liralık çekildiğini gösteren 2. pos nüshasında 50 tl ye varan bonus fırsatı yazıyordu bu konu hakkında bilgisi olandan yardımlarını bekliyorum.

Antivirüs programını hediye veriyorlar,indirim olarak başka bir alışveriş te kullanamazsınız.
    Slipte yazan bonusun okul kampanyası.Kayıt olmuşsanız her 75 liraya 5 TL bonus veriyor.

• Ankara Etlik Metrodan bugün ürünü aldım çokta iyi yaptım bonus kartımla aldığım için sabahtan tekno yazıp 3340 a msj attım hemen akabinde cvp geldi kampayaya katıldınız diye metroya gittim ürünü aldım çıktım. Kutudan telefon+batarya+beyaz şarj aleti+kullanma klavuzu+ekran koruyucu çıktı üründe herhangi bir sorun yok

ancak aklınızda olsn diye söylüyorum satış danışmanına herhangi bir sorun olduğunda muhattabımın kim olcağını sordum oda buraya getirirsiniz ürünü biz firmaya yollarız diye bilgi verdi öözellikle beni telpayla karşı karşıya bırakmazsınız umarım sorun olursa dediğimde hayır cevabını aldım umarım samimidirler :)

ürünüde çok beğendim pek hafif maşallah abileri ve çok akıcı menü ..
  • Sagolsun Forumdan bonusu olan bir arkadas sayesinde bende telefonu bir kac saat once aldim . Siyah 535 tl ye gayet uygun. Atrixten sonra canavar gibi geldi

• Arkadaslar bende bu kampanya ile telefonumu kampanyanin basladigi gun sabahtan aldim oncesindede kampanyayla ilgili mesaji yolladim ve onay mesaj geldi

Bu gun durumu teyit etmek amaciyla garantiyi aradim ancak yaptigim alis verisin kampanya ekraninda gozukmedigini soyledi bende kampanyayla ilgili tum sartlari yerine getirdigimi soyledim

Durumla ilgili bir kayit acildi ve yarin netice icin tekrar aramami soylediler

Ayrica donem ici islemlere baktigomda alis veris market alisverisi olarak gozukuyor

Boyle bir durumla karsilasan var mi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 13 Eylül 2013; 21:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaslar bende bu kampanya ile telefonumu kampanyanin basladigi gun sabahtan aldim oncesindede kampanyayla ilgili mesaji yolladim ve onay mesaj geldi

Bu gun durumu teyit etmek amaciyla garantiyi aradim ancak yaptigim alis verisin kampanya ekraninda gozukmedigini soyledi bende kampanyayla ilgili tum sartlari yerine getirdigimi soyledim

Ayrica donem ici islemlere baktigomda alis veris market alisverisi olarak gozukuyor

Al burdan yak
  • Eveet bende an itibariyle telefonu aldım.henüz açmadım bile.2 senelik nea v yi oğluma hediye ederim artık..birde bana telefonun yanında norton mobil security hediye verdikler.

• 2 adet bonus kartım var ing ve garanti.
    Kendime 1 adet alacağım.
    Bonus kartımla İzmirden 1 arkadasa yardımcı olabilirim.
    Stokları bilmiyorum ama.

İletişim:0.544.7166767
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolgeo

2 adet bonus kartım var ing ve garanti.
    Kendime 1 adet alacağım.
    Bonus kartımla İzmirden 1 arkadasa yardımcı olabilirim.
    Stokları bilmiyorum ama.

İletişim:0.544.7166767

Hocam açıklamaları iyi okuyun,kampanya kişi bazında diye biliyorum.Yalnızca 1 sefer yararlanabilirsiniz diye biliyorum.

• telefonu alırken dikkat edin ve ekranı kontrol edin arkadaşlar.
    metrodan yarım saat önce aldık geldik ekranda 3 adet ölü piksel hemen geri götürdük değiştirelim dediler.sıfır kutu açtık baktık ondada 2 adet var üçüncüde ancak sorunsuzu bulup aldık.o esnada orada olan bir çift bizde alacağız siz anlıyorsunuz bakar mısınız dediler yine sıfır kutu açtık ondada 1 adet ölü piksel vardı, ikinciyi açtık sorunsuz çıktı aldılar.
    sonuç olarak 5 adet sıfır kutu açtık ve ancak 2 tanesi sorunsuz çıktı.telefonu alırken ekrana mutlaka bakın tamamen siyah ve beyaz şekilde.
  • quote:

Arkadaslar bende bu kampanya ile telefonumu kampanyanin basladigi gun sabahtan aldim oncesindede kampanyayla ilgili mesaji yolladim ve onay mesaj geldi

Bankaların sistemine işlem bazen düşmüyor.
    Heleki böyle çok işlem yapılan kampanyalarda.
    Sakin ol en fazla gider iade verirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

telefonu alırken dikkat edin ve ekranı kontrol edin arkadaşlar.
    metrodan yarım saat önce aldık geldik ekranda 3 adet ölü piksel hemen geri götürdük değiştirelim dediler.sıfır kutu açtık baktık ondada 2 adet var üçüncüde ancak sorunsuzu bulup aldık.o esnada orada olan bir çift bizde alacağız siz anlıyorsunuz bakar mısınız dediler yine sıfır kutu açtık ondada 1 adet ölü piksel vardı, ikinciyi açtık sorunsuz çıktı aldılar.
    sonuç olarak 5 adet sıfır kutu açtık ve ancak 2 tanesi sorunsuz çıktı.telefonu alırken ekrana mutlaka bakın tamamen siyah ve beyaz şekilde.

OHA...
  • ADANA 2. gün ve sadece siyah var.
    Başka renkler hiç gelmedi sanırım gelir mi dediğimde cevap şu: Firma elindekileri yolluyor :)
    Beyaz yok mu arkadaşlar bu kampanyada hep siyah mı satılıyor...
  • quote:

iyi size kontrol ettirmişler, hatta bayağı bir musamaha göstermişler.. ama kontrol ettirmeyebiliyorlar.. şimdi o açılmış kutuları başkalarına satacaklar.

• quote:

Benimkide Market olarak geçiyor. Garanti MH ile iletişime geçmedim, geçmeyi düşünüyorum. Ancak sizinki hangi postan tahsilat yapıldı. Ben şimdi hatırlayamadım ama slip'e baktığımda karttaki puanlarım gözüküyor, en altta "garanti", en üstte "ı love bonus" yazıyor. Sanıyorum ki garanti bankası pos'undan çekildi..

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

iyi size kontrol ettirmişler, hatta bayağı bir musamaha göstermişler.. ama kontrol ettirmeyebiliyorlar.. şimdi o açılmış kutuları başkalarına satacaklar.

kutuları ayırıyorlar ve hepsi için bir yandanda iade yazıyorlar hocam başkasına satmıyorlar.ayrıca zaten ürünü açıp bataryayı takıyorlar felan o esnada isteyen herkese kontrol imkanı tanırlar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.