Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merter metro ya telefonla ulaştım. Ellerinde kalmamış...
  • riza_kiyak R kullanıcısına yanıt
    bende dün akşam saat 8 de gece 12.10 da birde sabah 6.20 de mesajlar attım ama herhangibir onay mesajı gelmedi müşteri hizmetlerini aradım aktif telefonun kullandığım telefon olduğunu onayladım ama müşteri hizmetleri onay mesajı gelmeyeceğini söyledi bende sabah telefonu aldım umarım bir yanlışlık olmaz yoksa bankayla çekeceğimiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

2009'dan beri ve halen Iphone kullanan, ilk kez android telefon kullanan biri olarak, 15 dakikalım görüşlerim :

Fiyatına göre gayet güzel. Hafifliğini, ekranını beğendim. Kamerası çoğu kişi için iş görür. Ekonomik ama özellikli telefon isteyenler için bence gayet için seçenek. Ekranın büyük olması farklı bir duygu ama, sürekli kullanımda benim için gereksiz büyük.

Şu an Iphone 5 kullandığım için onunla kıyaslamam haksızlık olur ama, Iphone olarak ancak 3GS'den iyi olduğunu söyleyebilirim. Çok basit programlarda bile (mesela facebook) görüntü kayarken takılmalar oluyor. IOS'taki akıcılığa alışmış biri için, sanki telefon sorunluymuş gibi geliyor :)

Renk olarak, beyaz eğer ön taraf dahil beyaz olsayı onu tercih edebilirdim. Ancak önü siyah, sadece kenarları beyaz olduğu için bence çirkin. Siyah kapak ise daha bütün duruyor. Ayrıca siyahın mat kapağının kolay çizileceğini sanmıyorum, teflon tava tabanı gibi. Yine de çizilse ne olur ki, altı üstü ince plastik kapak ve orijinali bile 10 TL'den fazlaya satılmaz herhalde.

hocam facebook çok basit gözükebilir ama facebookun android uygulaması hiç bir zaman iostaki gibi olmadı. hala da yanına yaklaşabilmiş değil. o kasma teelfondan değil programdan muhtemelen :)

• stoklar ne durumda arkadaslar ?? PENDIK METROYA GIDEN OLDUMU ?
  • Aramadığım zaman her yerde mavi olur , tam alıcağım zaman hiç bir yerde mavi yok
  • Pendik metro da stok sorunu yok ama sadece siyah renk kaldığını söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün metrodan aldığım cihazda 1 tane ölü piksel çıktı,şimdi uğraş dur elin metrosuyla telpasıyla...
  • Metro'nun, elektronik/cep telefon bölümü iade prosedürleri hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 12 Eylül 2013; 21:25:53 >
  • bu siyah olanlar elde terleme yapıyor arkası da çok kaygan olduğundan düşme riski yüksek oluyor deniyordu incelemelerde. Gerçekten var mi böyle şey yoksa siyah değil de diğer renklerde mi o kayganlik fazlaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

Metro'nun, elektronik/cep telefon bölümü iade prosedürleri hakkında bilgisi olan var mı?

İade almıyorlar,ürün ayıplı olsa bile iade almıyorlar,ilk önce telpa rapor verecekmişte o rapor ile mağazaya gidecekmişiz de uğraş babam uğraş.
    Telpa zaten ayrı bir sıkıntı,onların elinden raporu almak bile mucize olur.
  • Kendim için Kliksa 100 TL. paraf kampanyası ile 600 TL. ye almıştım. Eşimde beğendi onun içinde geçen ayki hızlıal kampanyasıyla 100 TL. worlpuan kampanyasıyla aldım. Telefondan fazlasıyla memnunum
  • Sabah 9'da Bayrampaşa metroya gittim,1 saat bekledim ürün gelmedi,renk hakkında bilgimiz yok dediler,çok boş bi firmaymış Metro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

Sabah 9'da Bayrampaşa metroya gittim,1 saat bekledim ürün gelmedi,renk hakkında bilgimiz yok dediler,çok boş bi firmaymış Metro.

Bu gibi durumları önlemek için, yola çıkmadan mağazaları arayıp bilgi almak gerekiyor.

metro-tr.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: geluzmanım

bu siyah olanlar elde terleme yapıyor arkası da çok kaygan olduğundan düşme riski yüksek oluyor deniyordu incelemelerde. Gerçekten var mi böyle şey yoksa siyah değil de diğer renklerde mi o kayganlik fazlaydı

Bende olmadı öyle bir sorun.Sihay en güzeli bence.Daha sonra beyaz , mavi ve pembe diye düşünüyorum.
  • quote:

2009'dan beri ve halen Iphone kullanan, ilk kez android telefon kullanan biri olarak, 15 dakikalım görüşlerim :

Fiyatına göre gayet güzel. Hafifliğini, ekranını beğendim. Kamerası çoğu kişi için iş görür. Ekonomik ama özellikli telefon isteyenler için bence gayet için seçenek. Ekranın büyük olması farklı bir duygu ama, sürekli kullanımda benim için gereksiz büyük.

Şu an Iphone 5 kullandığım için onunla kıyaslamam haksızlık olur ama, Iphone olarak ancak 3GS'den iyi olduğunu söyleyebilirim. Çok basit programlarda bile (mesela facebook) görüntü kayarken takılmalar oluyor. IOS'taki akıcılığa alışmış biri için, sanki telefon sorunluymuş gibi geliyor :)

Renk olarak, beyaz eğer ön taraf dahil beyaz olsayı onu tercih edebilirdim. Ancak önü siyah, sadece kenarları beyaz olduğu için bence çirkin. Siyah kapak ise daha bütün duruyor. Ayrıca siyahın mat kapağının kolay çizileceğini sanmıyorum, teflon tava tabanı gibi. Yine de çizilse ne olur ki, altı üstü ince plastik kapak ve orijinali bile 10 TL'den fazlaya satılmaz herhalde.

Kesinlikle,

Ben de 2009'dan beri android kullanırım. Sırasıyla kullandığım android telefonların hafızası kabaca şöyleydi : 384 MB, 512 MB, 1 GB, 1GB, 2 GB, 1 GB

2 GB olan 4 çekirdekli Nexus 4 idi. Ve diyebilirim ki kasmadan çalışan 'pure' bir android olduğu için başarılı idi. Ama dikkat 2 GB RAM,

2 ay önce ilk kez bir Apple cihaz aldım, ipad mini, alırken sırf meraktan aldım, teknik özelliklerine bile bakmadım. Kullanmaya başladım, kullandıkça hoşuma gitmeye başladı, ne takılma var ne kasma. Sonra dur bakayım şunun özellikleri neymiş dedim bir de ne göreyim, cihazda 512 MB RAM varmış :)))

Yani kesinlikle haklısınız, android ile IOS arasında koca bir OPTİMİZASYON sorunu var ve android tarafı bunu sürekli daha güçlü işlemci ve daha çok ram ile çözmeye çalışıyor (note 3, 3 GB RAM olacakmış sanırım, ÇÜŞ !)

Özellikle böyle 2. sınıf işlemcili ve 1 GB RAMli cihazların Iphone 4s'i bile yakalaması çok zor. Şu an kullandığım telefon da 4 çekirdekli 1 GB RAM li bir android ama bazen fırlatıp atasım geliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

Bugün metrodan aldığım cihazda 1 tane ölü piksel çıktı,şimdi uğraş dur elin metrosuyla telpasıyla...

hocam 1 tane ölü piksel için uğraşmaya değmez kesinlikle. benim de monitörde vardı, daha önce gözüme batıyordu ama şimdi nerde olduğunu bile bulamadım.. kaldı ki 1 ölü pikselli telefonu telpa 'ya değiştirtemezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Kesinlikle,

Ben de 2009'dan beri android kullanırım. Sırasıyla kullandığım android telefonların hafızası kabaca şöyleydi : 384 MB, 512 MB, 1 GB, 1GB, 2 GB, 1 GB

2 GB olan 4 çekirdekli Nexus 4 idi. Ve diyebilirim ki kasmadan çalışan 'pure' bir android olduğu için başarılı idi. Ama dikkat 2 GB RAM,

2 ay önce ilk kez bir Apple cihaz aldım, ipad mini, alırken sırf meraktan aldım, teknik özelliklerine bile bakmadım. Kullanmaya başladım, kullandıkça hoşuma gitmeye başladı, ne takılma var ne kasma. Sonra dur bakayım şunun özellikleri neymiş dedim bir de ne göreyim, cihazda 512 MB RAM varmış :)))

Yani kesinlikle haklısınız, android ile IOS arasında koca bir OPTİMİZASYON sorunu var ve android tarafı bunu sürekli daha güçlü işlemci ve daha çok ram ile çözmeye çalışıyor (note 3, 3 GB RAM olacakmış sanırım, ÇÜŞ !)

Özellikle böyle 2. sınıf işlemcili ve 1 GB RAMli cihazların Iphone 4s'i bile yakalaması çok zor. Şu an kullandığım telefon da 4 çekirdekli 1 GB RAM li bir android ama bazen fırlatıp atasım geliyor :D

s3 mü şu anki telefonunuz?

• Aynen 3 piksel hatasina kadar birsey yapmiyorlar..:(

• İstanbul haramidere metro

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

s3 mü şu anki telefonunuz?

Hayır, samsung galaxy win :)

Bir süre çift hatlı tel kullanmak zorunda olduğum için...

Yoksa nexus 4 satılıp s3 alınır mı yahu :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.