Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar balıkesirde metro yok bundan dolayı n11 yada vatandan alıcam gm discovery

kampanyayla çekle ne kadara geliyor acaba n11 de vatanda indirimli 650 tl
  • Siyah renk parlak olsaydi onu alacaktim ancak mat sanki hemen cizilecek gibi duruyor arka kapak. Beyaz renk daha hos geldi gozume parlak ve karizmatik ben beyaz aldim arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu pos cihazindan cikan extre de 50 tlye varan bonus firsati icn kampanya yaz 3340 a gonder diyor. Varmi dikkat edp gonderen.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Siyah renk parlak olsaydi onu alacaktim ancak mat sanki hemen cizilecek gibi duruyor arka kapak. Beyaz renk daha hos geldi gozume parlak ve karizmatik ben beyaz aldim arkadaslar.

nerden aldınız?
  • asterix64 kullanıcısına yanıt
    bence bu okula dönüş için verdiği 50 tl bonusu yazıyor. o yüzden ben doldurmayacağım için mesaj falan atmadım
  • bugün ankara etlik metrodan sabah 7:45 gibi aldım rengi siyah
    görevliye sordum bonus için ne yapmak lazım diye tekno yaz 3340 a mesaj atın dedi mesajı attım diğr arkadaşalrın dediği gibi kaydınız yapılmıştır gibi bişey mesajı geri geldi.
    görevliye sordum başka bi mesaj gelecek mi diye yok dedi telefonu aldım kredi kartını çektik.
    hala hiçbir mesaj gelmedi sanırım başka bir işlem yok
    ayrıca saat 11:00 gibi bi metrodan görevli daha vardı beni arayarak mesajınızı attınızmı diye sordu bende evet dedim tamam ozaman bonusunuz yüklenir dedi.(bu ilgileri için ayrıca teşekkür)
    birde kazanılan bonusu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz dedi
  • Siyah renk gayet güzel.
  • Selam arkadaşlar bnde bu sabah ist.güneşli metrodan aldm siyah ;) bonus flexi ile son sürüm önceki sürümlerdeki bazı çeviri sorunlarıda giderilmiş beyaz ve siyah olmak üzere çiftledik ailece :)) şarj makinası küçülmüş . fırsat başlğı için teşekkrlr.

• quote:

Orijinalden alıntı: srdlgrr

bugün ankara etlik metrodan sabah 7:45 gibi aldım rengi siyah
    görevliye sordum bonus için ne yapmak lazım diye tekno yaz 3340 a mesaj atın dedi mesajı attım diğr arkadaşalrın dediği gibi kaydınız yapılmıştır gibi bişey mesajı geri geldi.
    görevliye sordum başka bi mesaj gelecek mi diye yok dedi telefonu aldım kredi kartını çektik.
    hala hiçbir mesaj gelmedi sanırım başka bir işlem yok
    ayrıca saat 11:00 gibi bi metrodan görevli daha vardı beni arayarak mesajınızı attınızmı diye sordu bende evet dedim tamam ozaman bonusunuz yüklenir dedi.(bu ilgileri için ayrıca teşekkür)
    birde kazanılan bonusu istediğiniz yerde kullanabilirsiniz dedi

saat 16 itibarıyla ankara etlik metrodan telefonu aldım, 5 tl bonus kazandınız mesajı geldi.(aynı zamanda 50 tl bonusuna kayıtlı olduğum için) Umarım garanti çamura yatmaz 117 tl yi 5 tl ile geçiştirmezler.

• Aynen hocam bende ondan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Aynen hocam bende ondan korkuyorum

makromarketten daha önce yaptığım alışverişi-kasa bankada elektronik-göründüğü için kabul etmediler-haklı müşteri hattına şikayetimde kabul edilmedi,patates soğan alışverişime elektronik dediler, umarım telefon alışverişinide patates soğan saymazlar
  • 2009'dan beri ve halen Iphone kullanan, ilk kez android telefon kullanan biri olarak, 15 dakikalım görüşlerim :

Fiyatına göre gayet güzel. Hafifliğini, ekranını beğendim. Kamerası çoğu kişi için iş görür. Ekonomik ama özellikli telefon isteyenler için bence gayet için seçenek. Ekranın büyük olması farklı bir duygu ama, sürekli kullanımda benim için gereksiz büyük.

Şu an Iphone 5 kullandığım için onunla kıyaslamam haksızlık olur ama, Iphone olarak ancak 3GS'den iyi olduğunu söyleyebilirim. Çok basit programlarda bile (mesela facebook) görüntü kayarken takılmalar oluyor. IOS'taki akıcılığa alışmış biri için, sanki telefon sorunluymuş gibi geliyor :)

Renk olarak, beyaz eğer ön taraf dahil beyaz olsayı onu tercih edebilirdim. Ancak önü siyah, sadece kenarları beyaz olduğu için bence çirkin. Siyah kapak ise daha bütün duruyor. Ayrıca siyahın mat kapağının kolay çizileceğini sanmıyorum, teflon tava tabanı gibi. Yine de çizilse ne olur ki, altı üstü ince plastik kapak ve orijinali bile 10 TL'den fazlaya satılmaz herhalde.

• Samsun Metro dan gidip alıcam son gün neydi beyler?
  • Hocam ben durumu teyit etmek ici garantiyi aradim ancak harcama daha acik provizyondaprovizyonda pldugu icin bir sey diyemediler ama yarin tekrar arayip soruxam kampanyaya dahil edildimi harcamam diye

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

2009'dan beri ve halen Iphone kullanan, ilk kez android telefon kullanan biri olarak, 15 dakikalım görüşlerim :

Fiyatına göre gayet güzel. Hafifliğini, ekranını beğendim. Kamerası çoğu kişi için iş görür. Ekonomik ama özellikli telefon isteyenler için bence gayet için seçenek. Ekranın büyük olması farklı bir duygu ama, sürekli kullanımda benim için gereksiz büyük.

Şu an Iphone 5 kullandığım için onunla kıyaslamam haksızlık olur ama, Iphone olarak ancak 3GS'den iyi olduğunu söyleyebilirim. Çok basit programlarda bile (mesela facebook) görüntü kayarken takılmalar oluyor. IOS'taki akıcılığa alışmış biri için, sanki telefon sorunluymuş gibi geliyor :)

Renk olarak, beyaz eğer ön taraf dahil beyaz olsayı onu tercih edebilirdim. Ancak önü siyah, sadece kenarları beyaz olduğu için bence çirkin. Siyah kapak ise daha bütün duruyor. Ayrıca siyahın mat kapağının kolay çizileceğini sanmıyorum, teflon tava tabanı gibi. Yine de çizilse ne olur ki, altı üstü ince plastik kapak ve orijinali bile 10 TL'den fazlaya satılmaz herhalde.

,bu tür kanaatler önemli...Kararsızlara fikir veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bir sorum olacak.. Ben aksama gidip bu telefonu alıcam ayrıca araba icin 2 tanede lastik alıcam bu bonus islemi onlar icinde gecerli degil mi ? Toplam alısveris tutarım 900 tl civarı olacak ve bana bu 900 tl nin %18i bonus olarak geri dönecek ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Arkadaslar bir sorum olacak.. Ben aksama gidip bu telefonu alıcam ayrıca araba icin 2 tanede lastik alıcam bu bonus islemi onlar icinde gecerli degil mi ? Toplam alısveris tutarım 900 tl civarı olacak ve bana bu 900 tl nin %18i bonus olarak geri dönecek ???

Hayır alışveriş toplam tutarı üzerinden değil, sadece katalogta olan ve altında bonus ibaresi olan ürünler için geçerli olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Arkadaslar bir sorum olacak.. Ben aksama gidip bu telefonu alıcam ayrıca araba icin 2 tanede lastik alıcam bu bonus islemi onlar icinde gecerli degil mi ? Toplam alısveris tutarım 900 tl civarı olacak ve bana bu 900 tl nin %18i bonus olarak geri dönecek ???

Hayır alışveriş toplam tutarı üzerinden değil, sadece katalogta olan ve altında bonus ibaresi olan ürünler için geçerli olacak...

Tühh üzüldüm bu duruma ne güzel lastiklerde uygun fiyata gelecekti... Tesekkurler hocam bilgilendirdigin icin..
  • bayrampaşadaki metroda var midir acaba. Ayrıcac ürün nasıl arkadaşlar gerçekten içinize şimdimi. Benim nokia 5800 var hem performansı düştü hemde çağa ayak uydurma adına alayım diyorum bi tane. Iki bin tl telefona verip israf etmeye gerek yok

• bugün bayrampaşa metromarkete gittim. telin istanbuldaki diğer şubelere gelmiş olmasına rağmen bayrampaşa metroya gelmediğini söylediler. 10 tane geleceğini ve önsatışını yaptıklarını söylediler. biraz düşündükten sonra almaya karar verdim. hangi renk konusunda bilgileri yok. şansımıza artık.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.