Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

Peki mesajı atan varmı yoksa yarinmi atalım

Teb bonus mesaj attım kampanya başlama dedi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 11 Eylül 2013; 21:29:19 >
  • Katolog nerde arkadaşlar bulamadimda..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 11 Eylül 2013; 21:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı bugün atmayın,sonuçta garanti bu bir pislik yapıp puanı yatırmazsa bir şey iddaa edemezsiniz.
  • Garanti Bankası mesaj attım hiçbir cevap gelmedi başka mesaj atıp cevap alabilen varmı

• Sanırım mesajla katılımı sağlayabilmek için, kampanyanın başladığı günü beklemelisiniz.
    Çok sabırsızsanız gece 00.01 den sonra, yok gece mesaj atmadan da uyurum derseniz yarın deneyin :)
  • Katalog ? Link verebilcek kimse yokmu ?

• Kardes isine yarar umarim. Katalog var bende hepsini yuklemek mumkun degil. Sorun varsa cevaplarim.
     GM  DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ

• Benim hem garanti hem deniz bonusum var,iki kart ile ayrı ayrı toplamda 2 kez kampanyaya katılabilir miyim acaba?
  • Bonus karti olmayana adana dan yardimci olurum.

• arkadaşlar bu telefonu aldığımızda yapılacak güncelleştirme vs..yada önerilen uygulamalar başlığı var mı forumda

alan arkadaşlar nerede paylaşım yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Kardes isine yarar umarim. Katalog var bende hepsini yuklemek mumkun degil. Sorun varsa cevaplarim.

12 Eylülde yani bugün (perşembe) ürünün fiyatı 649'a iniyor mu? Mağazaya gidenler daha pahalı fiyattan satılıyor yeni insert çıkana kadar demişti, yeni insert'te 649 gözüyor, 649 liraya 12 sinde mi 13 eylüde mi düşecek.. Kampanya bugün başladı gidip 649 liraya 117 lira bonus ile birlikte alabilecek miyiz?

Ek: Anlatım bozukluğu giderilmeye çalışıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 12 Eylül 2013; 1:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Kardes isine yarar umarim. Katalog var bende hepsini yuklemek mumkun degil. Sorun varsa cevaplarim.

12 Eylülde yani bugün (perşembe) ürünün fiyatı 649'a iniyor mu? Mağazaya gidenler daha pahalıydı insert'te 649 gözüyor, 649 liraya 12 sinde mi 13 eylüde mi düşecek.. Kampanya bugün başladı gidip 649 liraya 117 lira bonus ile birlikte alabilecek miyiz?

Yarın mağaza açılınca bu fiyattan satılacak.

• Kampanya'ya katılım başlamış,biraz önce mesaj gönderdim ve onay mesajı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

Kampanya'ya katılım başlamış,biraz önce mesaj gönderdim ve onay mesajı geldi.

Nasıl katıluyoruz hocam ayrıca aldığımız üründe direk bonus indirimini kullanabiliyor muyuz ya da 2 tane alsak birinde kullanabilirmmiyim?

• Bilgisi olan yok mu??

Kendi üzerime olan hem deniz bonus hem garanti bonus ile aynı kampanyaya katılabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

Kampanya'ya katılım başlamış,biraz önce mesaj gönderdim ve onay mesajı geldi.

onay mesajinda ne yaziyor ben gonderdim gelen mesajda kampanyaya katilim talebiniz alinmistir diye yanit geldi bu nedenek simdi burarada teb bonus

• Şu an güneşli metrodayım 30-40 adet stok olduğunu(siyah ve beyaz) bu gün kesin biteceğini söyledi

Görür görmez zaten discovery mi diye sordu :)

• kaçta açlıyor metro bilgi verebilir misin
  • 7:30

• Arkadaşalr alışverişi yaptım ama garantiden ekstra mesaj gelmedi alış öncesinde attığım mesajın onayı haricinde alışveirişi yaptıktan sonta ekstra mesaj gelmedi

Bu durum normal mi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.