Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scanboys

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

n11 daha uyguna geliyor. 599 - 22 indirim çeki - 33 bonus - 6 avantajix -50 çek bu şekilde aldım eşime ben n11den.

N11 de suanki en uygun fiyat 629 lira 22 lik indirim ceki tamam -33 bonus tamam 6- avantajix tamam hocam da 50 tl cekte ağustosta bitti diye biliyorum. suanki fırsat sıcakfırsat bonus avantajı olan metro

22 tl indirm çeki nasıl alınıyor.bu arada n11 de bu telefonu kim satıyor.satıcı n11 in kendisi mi başka bir dükkan mı.şu ana kadar hiç alışverişim olmadı orayla
  • evet 22 tl indirim çeki nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

evet 22 tl indirim çeki nasıl oluyor

http://forum.donanimhaber.com/m_80504104/f_//tm.htm
  • Bonus almak için ne kaydı yaptırmamız gerek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Bonus almak için ne kaydı yaptırmamız gerek..

Aynen. Bilen biri anlatabilir mi nasıl nereye mesaj atiyoruz?

• hangi bonustan bahsediyorsunuz?
  • quote:

hangi bonustan bahsediyorsunuz?

Garanti flexi Bonus

• quote:

quote:

Garanti flexi Bonus

n11 diyorsun yani. Bugün aradım n11 mhsini normal bonus kartın varsa mesaj atmana gerek yokmuş, arkadaşınkinden gene de atmıştım nolur nolmaz diye aramadan önce, bu kart tanımlı değil demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

quote:

quote:

quote:

Garanti flexi Bonus

n11 diyorsun yani. Bugün aradım n11 mhsini normal bonus kartın varsa mesaj atmana gerek yokmuş, arkadaşınkinden gene de atmıştım nolur nolmaz diye aramadan önce, bu kart tanımlı değil demişti.

flexi bonus için mesaj atması lazım oyle yazmış acıklamalarda dikkatli okuyun

http://www.bonus.com.tr/pages/kart-cesitleri-bonus-flexi-card.aspx
    http://www.bonus.com.tr/pages/kart-cesitleri-bonus-card.aspx

• hocam 50tl çeki nereden bulabiliriz @terbüyesüzcanavar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

hocam 50tl çeki nereden bulabiliriz @terbüyesüzcanavar

k.bakmayın yanlış anlaşıldık. 50 çek gelecek onu diyorum

http://www.n11.com/kampanyalar/kat-kat-indirim?icid=200501_kat-kat-indirim
  • anladım hocam:)

• su an sahibinden.com da 112 tane Gmd var, hizlial dan alanlar panik satısında.

• neden panik satışı hocam telefonlarda bir sorun mu var

• şuan tekrar n11de 599dan satılıyor. 50 çek verilecek sonrasında, 22puanı olan kullanır avantajixi ve bonusla alıp 33 lira puan geleceğini de unutmayın

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-telpa-garantili-stokta-P15084699
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

neden panik satışı hocam telefonlarda bir sorun mu var

yok hocam, 470 e alıp 600 e satacaklardı, simdı daha ıyı fıyatlar ortaya cıkınca, satıs maksatlı alanlar elden cıkarma telasında

• arkadaşlar bir sorum olacak gm discovery icin bayrampaşa metromarkette hafıza kartı ve aksesuarlarını bulabilir miyiz?. varsa marka önerileriniz nedir. 16 gb class 10 un bana yeteceğini düsünüyorum. ins yarın bol bol stok buluruz. alacak arkadaşlar SMS göndermeye ve GARANTİ pos olmasına dikkat etsinler iyi aksamlar
  • ARKADAŞLAR SON DURUM NEDİR?

Yarın şimdi Kampanya başlıyormu ?
  • Metro'da Bonus'a özel tek seferde 500 TL ve üzeri seçili teknoloji ürünlerinde %18 bonus! Üstelik peşin fiyatına 12 taksit!

Kampanyaya katılmak için "TEKNO" yazıp; Garanti Bonus kart sahipleri 3340’a sms göndermelidir.

Kampanya Detayları:

12 - 25 Eylül 2013 tarihleri arasında METRO Toptancı Marketler'de seçili teknoloji ürünlerde yapılan harcamalarda geçerlidir.
    Kampanya dahilinde tek seferde 500 TL ve üzeri harcamalarda %18 bonuskazanılacaktır.
    Kampanyaya peşin ve taksitli harcamalar dahildir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, Bonus American Express, Deniz Bonus, Teb Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus,Burgan Bonus, Tekstilbank Bonus, ABank Bonus, PTT Bonus, Bonus Flexi, Bonus Genç, Flexi, Money Visa ve ticari kartlar dahildir.
    Paracard, Altınbonus, Türkiye Finans Happy kart, Miles&Smiles kredi kartları, American Express, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya katılmak için TEKNO yazıp; Garanti Bonus 3340'a, Deniz Bonus 3280'e, TEB Bonus 4616'ya, Şeker Bonus 7353'e, ING Bonus 2205'e, Burgan Bonus 8222'ye, Tekstilbank Bonus kart son 6 haneyle 05327524404'e sms gönderilmelidir.
    Abank ve PTT Bonus'a sms gerekmemektedir.
    Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç için EVET TEKNO yazıp, kart son 6 haneyle 3340'a sms gönderildikten sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    İşlemler Garanti Bankası pos'unda geçmelidir.
    Kampanya dahilinde seçili teknoloji ürünlerinde peşin fiyatına 12 taksit yapılacaktır.
    Kampanya müşteri bazındadır ve en fazla 1 kere yararlanabilir.
    Her müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilir.
    Flexi ile 2. katılımla ekstradan 200 TL daha kazanılabilir.
    Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç katılım ücreti 9,99 TL'dir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kazanılan bonuslar, 1 -13 Ekim 2013 tarihleri arasında kullanılabilir, kullanılmayan bonuslar geri alınır.
    Sms'ler, banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu no'dan gönderilmelidir.
    Katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir.

İyi Forumlar ..

• Peki mesajı atan varmı yoksa yarinmi atalım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.