Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her yerde öyle hocam ziyaretçi kartı alabiliyorsunuz.hiç olmadı girerken bulunduğunuz belediyenin adını verin belediye çalışanı kartı verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Orijinalden alıntı: bekir6168

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Metro da alış veriş nasıl oluyor. herkes alabiliyor mu? bunlarin alis veriş karti gibi birşeyleri oluyor hatırladığım kadarı ile.

Sadece metro kartlılar alabiliyor,metro kart için de vergi levhan olması gerekiyor,çevrenizdeki herhangi bi esnaf adına başvurabilirsiniz.

Dostum kesin konusmayin kesin konusmak insanlari yanlis yonlendirir gunluk kart cikartilabiliniyor metro da kimseye ihtiyacin yok anlican

Hadi ya çok teşekkürler,ben böyle bilmiyordum,kart çıkarttırdım,kart yetişmez diye üzülüyordum.

• Hadi iyisiniz gene , buyrun broşür

http://tinypic.com/view.php?pic=2yjoe1i&s=5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

Bursa metrodan bonusu olan varsa gidelim, siyah rengi varsa nakit 590 vereyim.

yarin sabah hizaldan aldigim siyah elimde olucak paketi acmadan almak istersen pm at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehirde bulunan arkadaşlara puan bende kalacak şekilde telefonu 600 TL'den alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

her yerde öyle hocam ziyaretçi kartı alabiliyorsunuz.hiç olmadı girerken bulunduğunuz belediyenin adını verin belediye çalışanı kartı verirler.

Takdir edersiniz ki her yeri bilemem.Sevgili bekir6168 nikli forumdaşımızın mesajına mukabil yazdım.Her yerde öyleyse kimse için sıkıntı yok demektir.
  • 590'lar 600'ler uçusuyor hala,ben 575'ten satabilceğimi bilsem 12000 limitimin hepsiyle alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir6168 -- 8 Eylül 2013; 23:11:36 >
  • quote:

590'lar 600'ler uçusuyor hala,ben 575'ten satabilceğimi bilsem 12000 limitimin hepsiyle alırım.

Kampanya kişi bazın da sadece 1 sefer yararlanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

590'lar 600'ler uçusuyor hala,ben 575'ten satabilceğimi bilsem 12000 limitimin hepsiyle alırım.

Nerde yazıyor bu?
    Ben yengeme ve kendime toplam 2 adet alacaktım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

quote:

Nerde yazıyor bu?
    Ben yengeme ve kendime toplam 2 adet alacaktım.

Mağazada ki elemanın söylediği bu.
    Zaten dediğim gibi olmasa bütün telefoncular toplar stokları.

• Arkadaşlar bütün bonus kartlara oluyor mu yoksa sadece garanti mi

• Ing bonus oluyor mu sahiden...
    Birde kazanılan puanın kullanımı ile ilgili bir bilgi var mi. ( mobilim ondan sordum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız Genç

Hadi iyisiniz gene , buyrun broşür

http://tinypic.com/view.php?pic=2yjoe1i&s=5

Metro'da ne zaman satışa çıkıyor 12 Eylül Perşembe mi?
  • Bonus Genç'e o %18 puanı verir mi çok merak ediyorum, veriyorsa, verecekse alacağım..
  • arkadaşlar kusura bakmayın şu bonus olayını birisi anlatabilir mi bana...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 9 Eylül 2013; 2:19:28 >
  • Günlük kart, aslinda metro karti olan ama yanında bulunmayanlara verilmiyor mu ? Benim metro kartım var, günlük kart dedikleri bir kağıda şirket musteri numaranızın yazılması oluyor.

İstanbul icerenkoy de girişte turnike var ve neredeyse girerken bile metro kart soruyorlar. Bana her gelene kart vermeleri biraz mantıksız geldi ama siz madem oluyor diyorsunuz, bir daha gittiğimde denemek icin ziyaretçi karti veya belediye çalışanı karti isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 9 Eylül 2013; 5:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Günlük kart, aslinda metro karti olan ama yanında bulunmayanlara verilmiyor mu ? Benim metro kartım var, günlük kart dedikleri bir kağıda şirket musteri numaranızın yazılması oluyor.

İstanbul icerenkoy de girişte turnike var ve neredeyse girerken bile metro kart soruyorlar. Bana her gelene kart vermeleri biraz mantıksız geldi ama siz madem oluyor diyorsunuz, bir daha gittiğimde denemek icin ziyaretçi karti veya belediye çalışanı karti isteyeceğim.

Gunluk kart herkes alabiliyor.ustundeki bumara da musteri numarasi degil tc kimlik numarasi yaziyorlar

• teb bonus oluyor mu arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Günlük kart, aslinda metro karti olan ama yanında bulunmayanlara verilmiyor mu ? Benim metro kartım var, günlük kart dedikleri bir kağıda şirket musteri numaranızın yazılması oluyor.

Hocam, hergelenin tekiyim ve metro'ya girebilmek için günlük kartı gişeden "-hergelene" veriyorlar. Ben, adam seçtiklerine şahit olmadım.

Gitmek isteyenlerin kafasında hiç bir soru işareti kalmasın. Sadece vergi levhasını ve sektörü soruyorlar. Vergi levham yanimda degil deyin gunluk kartı alın. Problem yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.