Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhnagi bonus kartı olan %18 bonus kazanabiliyor dimi??

Genç menç birşeylerden bahsedilmiş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspistool
    Hocam, hergelenin tekiyim ve metro'ya girebilmek için günlük kartı gişeden "-hergelene" veriyorlar. Ben, adam seçtiklerine şahit olmadım.
    Gitmek isteyenlerin kafasında hiç bir soru işareti kalmasın. Sadece vergi levhasını ve sektörü soruyorlar. Vergi levham yanimda degil deyin gunluk kartı alın. Problem yok.

O zaman son dönemde işler kesat olunca strateji değiştirmişler :) Eskiden mağazaya bile almıyorlardı.

Zaten Metro'nun avantajı eskidendi. Şimdi gidiyorum (aslında gitmiyorum), fiyatlar maşallah pahalı bilinen Migros'tan bile pahalı, pek cazibesi kalmadı.
  • anlasılan bırılerı telefonu toplayacak ve kendı satacak. Bolum fırsatcılarla doldu. Mıllet bunlar yuzunden paylasım yapmayacak yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.
    quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER
    az once konu basligi vardi hb da 574 tl 75 tl wp cok ucuza geliyordu baslik neden silindi anlamadim arkadaslar

Gereksiz gördü galiba gereksiz admin..

Bence abartıyorsunuz, yöneticiler gereksiz yere konu silmezler. Önce bölüm kurallarını okuyun, eğer kural dışı bir durum yoksa, herhangi bir mesaj üzerindeki Şikayet Et butonu ile yönetimden neden işlem yapıldığını sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER
    az once konu basligi vardi hb da 574 tl 75 tl wp cok ucuza geliyordu baslik neden silindi anlamadim arkadaslar

Gereksiz gördü galiba gereksiz admin..

Bence abartıyorsunuz, yöneticiler gereksiz yere konu silmezler. Önce bölüm kurallarını okuyun, eğer kural dışı bir durum yoksa, herhangi bir mesaj üzerindeki Şikayet Et butonu ile yönetimden neden işlem yapıldığını sorabilirsiniz.

Abarttığımız bi durum yok, amacımız herkesin faydalanması..

Konunun görünür olması..

• quote:

Konunun görünür olması..

Konuyu daha fazla bölmemek için kendi adıma kısa bir son mesaj yazayım.

Kuralların amacı bölümde düzeni sağlamak. Sizin istediğiniz kuralların hiçe sayılması oluyor.
    Abartmak derken, en ufak işlemde sebebi anlaşılmadan hemen yöneticilere tepki verilmesini, suçlanmalarını kastediyorum.
    Hata her zaman yapılabilir ama %99 ihtimalle yapılan işlemin haklı bir sebebi vardır.
    Yöneticiler kurallar konusunda daha dikkatliler, keyfi işlem kesinlikle yapmazlar, onlar da denetleniyorlar.
  • quote:

quote:

Konunun görünür olması..

Konuyu daha fazla bölmemek için kendi adıma kısa bir son mesaj yazayım.

Kuralların amacı bölümde düzeni sağlamak. Sizin istediğiniz kuralların hiçe sayılması oluyor.
    Abartmak derken, en ufak işlemde sebebi anlaşılmadan hemen yöneticilere tepki verilmesini, suçlanmalarını kastediyorum.
    Hata her zaman yapılabilir ama %99 ihtimalle yapılan işlemin haklı bir sebebi vardır.
    Yöneticiler kurallar konusunda daha dikkatliler, keyfi işlem kesinlikle yapmazlar, onlar da denetleniyorlar.

Bazı yöneticilerde gerçekten problem var,yanlış bir işlem yapıyorlar,yaptıklarının yanlış olduğunu belirtiyorsun ama yine de yanlışlarından dönmüyorlar.
    Daha önce benzer bir problem yaşamıştım,adam göz göre göre sıcak fırsatlar üzerinde faturasız satışa müsade ediyordu,kendince de bir kılıf bulmuştu buna,konuyu silmiyordu yani.
    Forum destek üzerinden kayıt açtırıp hatasını zar zor kabul ettirip sildirdim konuyu,silerken bile afra tafra yapmaya devam etti.Ve bu kişi hâlâ yöneticilik yapıyor ve ukala tavırlarına tam gaz devam ediyor.
    Kısacası yöneticiler hata yapmaz veya yaptığı %99 doğrudur diye bir şey yok,burnunun dikine giden o kadar kalın kafalılar var ki öyle kişilerin eline verilmemeli bu yöneticilik.

• Konuya yeni gelenlere bilgi :

Kozyatağı şubesinde şu an var, genelde mavi ve beyaz geliyormuş.
    Şu anki fiyatı 669 TL, Perşembe itibariyle 649 TL olacak ve %18 bonus veriliyor.

2008'den beri sadece Iphone kullanıyorum (şu an Iphone 5)
    Sırf meraktan ve nasılsa az bir zararla satarım diye alacağım. Bakalım android neye benziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 9 Eylül 2013; 13:41:46 >
  • merhaba bursa'daki metrolarda çalışan yada stoklar hakkında bilgisi olan var mı mavi,beyaz veya siyah olabilir ? birde bende deniz bonus var geçerli olur mu bilgisi olan var mı geçerli olursa eğer perşembe sabahı metro'yu personelleriyle birlikte açmak için orda olucam sabahtan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytark

merhaba bursa'daki metrolarda çalışan yada stoklar hakkında bilgisi olan var mı mavi,beyaz veya siyah olabilir ? birde bende deniz bonus var geçerli olur mu bilgisi olan var mı geçerli olursa eğer perşembe sabahı metro'yu personelleriyle birlikte açmak için orda olucam sabahtan :D

Bu gibi soruları doğrudan mağazaya sormanızda fayda var. Hem hızlı hem kesin bilgi alırsınız.

http://www.metro-tr.com/public/anasayfa/Magazalar

Santral'den telefon bölümünü istersiniz.

• insert in resmin felan yok mu yoksa benmi göremedim.ilk mesajda sadece böyle böyle denmiş resim link felan yok.
  • Şu an için, verilecek bonusların kullanım koşulları hakkında bir bilgimiz yok değil mi?
    Kampanya başlamadığından, bonusun sitesinde de bir bilgi yok, büyük ihtimal tarih limitli olur ama kazanılan bonuslar sadece Metro'da harcanabilir gibi kısıtlayıcı bir koşul olmaz umarım.
  • metro nun müşteri hizmetlerini aradım. kampanyayı teyit ettirdim. kısa mesajla katılmak gerektiğini söylediler. ben şekerbank bonus için tekno yazıp 7353 e yolladım. gelen sms te kampanyaya katılımınız alınmıştır şeklinde mesaj geldi. İndirimden faydalanmak için m. hizmetlerini arayıp kart durumunuza göre kampanya katılım koşullarını iyice öğrenin..
  • Selamlar, kampanya perşembe günü itibariyle başlıyor,çiğli mağazasına gelip telefonu kesin alacak olan arkadaşlar bana pm aracılığı ile ad soyad ve telefon numaralarını gönderirlerse perşembe günü öğlen saat 12'ye kadar telefonlarını ayırabilirim.Bugün itibariyle 12 adet stok var yarın kaç tane satılır bilemem, bu sebeple kimsenin hakkına mani olmamak adına lütfen gerçekten alacak olan arkadaşlar isim ve telefon bırakırlarsa pm sırasına göre ayıracağım.Renk olarak sadece beyaz var ancak yarın siyah rengi de gelebilir o yüzden sadece beyaz alabilecekmiş gibi düşünün ancak renk tercihinizi de belirtin.Eğer yarın siyah rengide gelirse ona göre ayarlarım.
  • n11 daha uyguna geliyor. 599 - 22 indirim çeki - 33 bonus - 6 avantajix -50 çek bu şekilde aldım eşime ben n11den.
  • hepsiburadadan aldık birane, ama kart takığımızda sim kilitli yazıyor.

bu tip bişey denk gelen oldu mu ? napmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

n11 daha uyguna geliyor. 599 - 22 indirim çeki - 33 bonus - 6 avantajix -50 çek bu şekilde aldım eşime ben n11den.

N11 de suanki en uygun fiyat 629 lira 22 lik indirim ceki tamam -33 bonus tamam 6- avantajix tamam hocam da 50 tl cekte ağustosta bitti diye biliyorum. suanki fırsat sıcakfırsat bonus avantajı olan metro
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanboys

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

n11 daha uyguna geliyor. 599 - 22 indirim çeki - 33 bonus - 6 avantajix -50 çek bu şekilde aldım eşime ben n11den.

N11 de suanki en uygun fiyat 629 lira 22 lik indirim ceki tamam -33 bonus tamam 6- avantajix tamam hocam da 50 tl cekte ağustosta bitti diye biliyorum. suanki fırsat sıcakfırsat bonus avantajı olan metro

3 saat önce 599du, gene 599dan satılır bence takip etmekte fayda var. 50 çek düşmüyor 50 çek sonra verecek onu kastettim.
  • metro bana 100 tl alışveriş için 15 tl hediye çeki yollamış bi tane discovery kapsammı ne yapsam.
  • quote:

Konuya yeni gelenlere bilgi :

Kozyatağı şubesinde şu an var, genelde mavi ve beyaz geliyormuş.
    Şu anki fiyatı 669 TL, Perşembe itibariyle 649 TL olacak ve %18 bonus veriliyor.

2008'den beri sadece Iphone kullanıyorum (şu an Iphone 5)
    Sırf meraktan ve nasılsa az bir zararla satarım diye alacağım. Bakalım android neye benziyor...

Androidi discovery demi yasamayi dusunuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.