Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaşalr alışverişi yaptım ama garantiden ekstra mesaj gelmedi alış öncesinde attığım mesajın onayı haricinde alışveirişi yaptıktan sonta ekstra mesaj gelmedi

Bu durum normal mi

gelen mesak neydi birde telefon son versiyonmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Nilufer Metrodaki stoklar hakkinda bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

quote:

Arkadaşalr alışverişi yaptım ama garantiden ekstra mesaj gelmedi alış öncesinde attığım mesajın onayı haricinde alışveirişi yaptıktan sonta ekstra mesaj gelmedi

Bu durum normal mi

gelen mesak neydi birde telefon son versiyonmu

Son versiyon kac bilmiyorum hocam ama sarj cihazi ufak olanlardan

Gelen mesajdada metro secili urunlerde kdv kadar bonus kampanyasina katiliminiz tamamlanmistir gibi birseyler yaziyordu

• arkadaşlar ilk şarj olarak kaç saat şarj edeyim telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adtemel

Bursa Nilufer Metrodaki stoklar hakkinda bilgisi olan var mi?

Sabah 09 30 gibi yalavo yolu metrodan aldim adet veya teshir yok elamana soyluyorsun arkadan depodan getiriyor soteli yani mal ayrica faturayi onaylatirken guvenlik arkadas abi bu neya sabahin korinde gelip bundan alanlar var bende dedimki adi ask bu eziyetin

• quote:

arkadaşlar ilk şarj olarak kaç saat şarj edeyim telefonu

İlk Sarji sonuna dibe kadar bitir sonra tak dolsun yuzde yuz ilubca vasla kullanmaya

• izmirden stok bilgisi edinen var mı?
  • arkadaşlar bende aldım fakat kampanyadan yalnızca 1 GM Discovery yararlanabiliyor. Kendime 650 ye geldi ama değer mi değer... Bilgilerinize....
  • sabah 8'de abime gaziemir metrodan gidip bir tane siyah gmd aldık. telefonu 1 saat inceleme fırsatı buldum. gerçekten bu fiyata bu ürün mükemmel. ürünü gidipte 1500-1400 tl'lik telefonlarla kıyaslama saçmalığına girip beğenmeyen arkadaşlar elbette olacaktır ama fp olarak değerlendirirsek bu ürün uzak ara önde gözüküyor. maddi durumum iyi değil ama kaliteli android kullanmak istiyorum diyen bence kaçırmasın telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaneo -- 12 Eylül 2013; 13:26:05 >
  • arkadaşlar gittim sabahın köründe almaya fakat bonus falan yok yani bende geri bıraktım. (istanbul-pendik) şu işi tam sorgularsanız akşam alma ihtimalim olur
  • Hocam forumdan bonusu olan bir arkadas bul yardimci olur sana bonus kadar indirim yapar telefonu 535tl'ye almis olursun

• Sabah mamak metrodan siyah discovery aldim. 533 e geldi

• Saat 12:30 gibi İçerenköy - Kozyatağı Metro'daydım.
    Üst katta bulunan elektronik reyon görevlisine sordum ve kendisi gidip depodan getirdi.
    649.90 a aldım. 12 taksit yapabiliyorlar. Görevli "Mesaj gönderdiniz mi?" diye hatırlatmak maksatlı sordu sağolsun.
    Ben oraya gitmeden önce 3340'a TEKNO diye mesaj atmış ve kampanya katılımı mesajını almıştım.
    Ben siyah renk aldım, görevliye de sizler için sordum yaklaşık 15 adet ( siyah - beyaz karışık ) strok daha var dedi.

Alacak arkadaşlar bu şekilde alabilirler.

Kampanyayı bildiren arkadaşa ayrıca teeşekkür ederim, şu an için alabileceğim en uygun fiyattan almış oldum.
    Hediye alacağım için bu hafta zorunlu olarak alacaktım, bu bonus işi fiyatı çok makule indirdi.

Bu fırsat konusunda bilgilendirici mesaj atan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Sizce hangi rengi alayım arkadaslar mavi simdi göze hos geliyor fakat zaman sonra goz asina oldugu icin bayabilir gibime geliyor siyah almayı dusunuyorum yorumunuzu merak ettim ?
  • Siyahi canli gordunuz mu bilmiyorum hocam ama cok şık duruyor

• Canli yayin, Kozyatagi.

Son 30 cihaz, hepsi siyah.

• Evet hocam gördüm bana daha asil ve karizma geldi beyaz ve mavinin albenisi var ama tereddütte kaldım o yuzden sizlerinde fikrini sormak istedim
  • ben de kardeşime almayı düşünüyorum.burada siyah çok iyi diyenler var ama çok mat bir siyah,güzel gözükmüyor diyenler de var.beyazla siyah arasında hangisini tercih edersiniz
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    hocam beyada şık duruyor siyahta

ancak siyah benim için bir tık daha önde beyaza göre daha az kir göstermesi vs...
  • arkadaşlat bende garanti bonus var ancak tekno yazdım 3340 a yolladım 3 4 defa yolladım hala cevap yok .müşteri hizmetlerini aradım bankanın bidaha deneyin dedi ilgilenmedi yani.aynı sorunu yaşayan varmı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.