Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.642
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: ImagınePerest

Bugün metrodan aldığım cihazda 1 tane ölü piksel çıktı,şimdi uğraş dur elin metrosuyla telpasıyla...

hocam 1 tane ölü piksel için uğraşmaya değmez kesinlikle. benim de monitörde vardı, daha önce gözüme batıyordu ama şimdi nerde olduğunu bile bulamadım.. kaldı ki 1 ölü pikselli telefonu telpa 'ya değiştirtemezsiniz..

Keşke piksel testi yaptırmasaydım ama şimdi sürekli gözüme batıyor ve kırmızı,yeşil,mavi,beyaz her arka planda belli oluyor siyah hariç.
    Bir diğer korkum ise bu ölü piksellerin artması,bundan önce benzer bir durumla karşılaşmıştım,tabi ölü pikseller zamanla artacağı için,yani zaman geçeceği için iade veya değişim yapacakları varsa da yapmazlar.
    Yarın mağaza müdürü dahil herkes ile konuşmaya çalışacağım,inşallah bir insan evladı ile karşılaşırız.

• Evet beyler bende gm discovery ailesine bu aksam itibari ile katildim Siyah renk aldim ve sunu söyleyebilirim ki telefona acaip derecede hasta oldum bu paraya boyle bir telefon gercekten yok almak isteyenler kacirmasinlar..

+ Olarak ben bursa izmir yolundaki metrodan aldım adamın birisi 15 bin liralık evet yanlis duymadiniz tam 15 bin liralık hemen yan kasamdaydı gm discovery aldi görevli bayan sabah almissiniz 2. kez veremeyiz dedi ama karti flexi mi neymiş insertu gosterdi 2 kez alabiliyor flexiler dedi ve oylece aldi gitti 20 kusur telefonu.. Bu ne abi ya nasıl bi karaborsacısın sen ayıptır dedim sabahta 15 bin liralık aldım dedi guldu gitti boyle insanlara nasıl musama gosteriliyor anlamıyorum bu resmen kul hakkıdır kisi bası 1 veriyosun hadi bilemedin 2 olmadı taş catlasin 3 tane ver arkadas metronunda hatası bir insana 50 tane nasıl satılır !!

• kocaeli de stoklar bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Evet beyler bende gm discovery ailesine bu aksam itibari ile katildim Siyah renk aldim ve sunu söyleyebilirim ki telefona acaip derecede hasta oldum bu paraya boyle bir telefon gercekten yok almak isteyenler kacirmasinlar..

+ Olarak ben bursa izmir yolundaki metrodan aldım adamın birisi 15 bin liralık evet yanlis duymadiniz tam 15 bin liralık hemen yan kasamdaydı gm discovery aldi görevli bayan sabah almissiniz 2. kez veremeyiz dedi ama karti flexi mi neymiş insertu gosterdi 2 kez alabiliyor flexiler dedi ve oylece aldi gitti 20 kusur telefonu.. Bu ne abi ya nasıl bi karaborsacısın sen ayıptır dedim sabahta 15 bin liralık aldım dedi guldu gitti boyle insanlara nasıl musama gosteriliyor anlamıyorum bu resmen kul hakkıdır kisi bası 1 veriyosun hadi bilemedin 2 olmadı taş catlasin 3 tane ver arkadas metronunda hatası bir insana 50 tane nasıl satılır !!

bu adamın bu işten ne kârı var anlamadım. zaten telefonu 650 liraya alıyorsun. telefonları tek kartla aldıysa 400, 2 kartla aldıysa 800 lira bonus yatar. 800 yatsa, 50 telefon için sadece 16 'şar lira kârı oluyor.. niye aldığını anlayamadım. acaba telefon piyasada yok diye, 750 liraya falan mı satmayı düşünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: 4ever_aJ

Evet beyler bende gm discovery ailesine bu aksam itibari ile katildim Siyah renk aldim ve sunu söyleyebilirim ki telefona acaip derecede hasta oldum bu paraya boyle bir telefon gercekten yok almak isteyenler kacirmasinlar..

bu adamın bu işten ne kârı var anlamadım. zaten telefonu 650 liraya alıyorsun. telefonları tek kartla aldıysa 400, 2 kartla aldıysa 800 lira bonus yatar. 800 yatsa, 50 telefon için sadece 16 'şar lira kârı oluyor.. niye aldığını anlayamadım. acaba telefon piyasada yok diye, 750 liraya falan mı satmayı düşünüyor

4 5 kartla alıyordu heralde cunku bayagı cekti kasadaki gorevli bayan artık orasını göremedim ama amacları ne olursa olsun şık bir hareket degil..

• Bugün Metro'dan telefonu aldım, mavi renk isterken sadece siyah rengi mağazada bulunduğundan dolayı siyah renk aldım..
  • İlk kez android kullanan 4-5 yıllık sadece Iphone kullanıcısından ilave görüşler :

Dün akşam biraz daha kurcaladım. Öncelikle yeniliği seven biri olaran Android'in bana cazip gelen tarafları oldu. Yıllardır Iphone ile standart IOS menülerinden sonra Android özelleştirmeler, widget'lar ilgimi çekti. Ekranın büyük olması da farklı işletim sistemi ile birlikte bir artı oldu.

Ancak şunu farkettim. Iphone çok doğal, rahat, kafa yormadan kullanılıyor, fakat Android böyle değil. Hiç tecrübesi olmayan 60 yaş üzeri biri bile, Iphone'u ilk eline aldığında rahatlıkla kullanır, kafası karışmaz. Ancak Android'de uygulama içi komutlar, seçimler bile tecrübesiz kullanıcıya zor gelir. Yok geri tuşuna bas, yok sol alttaki ekstra menü tuşuna bas vs. Bu benim için sorun değil tabi. İlave özellik olduktan sonra karmaşık olması benim için sorun değil, ancak ortalama kullanıcılar rahat edemezler.

Ama yine de Android'in hakkını yemeyelim. Daha yolun çok başındayım ama, IOS'a göre hoşuma giden ve gördüğüm anda "hııı, bunu iyi düşünmüşler, böyle daha pratik olmuş" dediğim çok şey oldu. Şimdi Iphone 5 kullanıyorum. Nasılsa en kısa zamanda yurtdışından 5S alacağım için, 5'imi şimdi satıp Android'i daha yakından tanımak ve şans vermek için Samsung S4 bile almayı düşünüyorum.

Tekrar cihaza dönersem, birkaç saatlik izlenimden sonra, hala görüşüm olumlu ve almayı düşünenlere tavsiye ederim. En çok beğendiğim yönleri, ekranı, inceliği, internet hızı oldu. Cihaz gerçekten hızlı. Daha cihazın sınırlarını zorlamaktan çok uzağım ama, genel olarak performanslı olduğu belli. Tabi çok program kurunca Android'in ram ve stabilite sorunları patlak verir mi bilemem.

Fakat yine de, belli yaş üzerinde tecrübesiz kullanıcı için, eğer video izleyeyim, internette sörf yapayım, oyun oynayayım vs. derdi yoksa, bu telefon yerine Iphone 4/4S bence daha iyi bir seçim olabilir.

• tek pikselle vatanda değişmiştim, biraz uğraşmak gerekiyor
  • ıstanbulda ki stoklar tükenmiştir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aldıktan ne kadar sonra bonus geliyor.

bugün telefonu alıp 400km lik yola cıkacağım da, benzin lazım :)
  • 4ever_aJ kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen Metro marketi anlamamışsın. Orası zaten toptancı marketi. Esnaf toptan alıp satabilsin düşüncesiyle kurulmuş bir market. Sen oradakı kasalar gibi büyüğünü başka markette gördün mü? Ortada forklift, transpalet dolaşan başka market gördün mü? Hepsi toptan satış için. Pek çok ürünü zaten tek tek alamazsın orada. Boşuna çıkışmışsın adama
  • güneşli metro da hala on dört tane varmis. Bende gaza geldim aldım şimdi. Inşallah sıkınti çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Kardeş sen Metro marketi anlamamışsın. Orası zaten toptancı marketi. Esnaf toptan alıp satabilsin düşüncesiyle kurulmuş bir market. Sen oradakı kasalar gibi büyüğünü başka markette gördün mü? Ortada forklift, transpalet dolaşan başka market gördün mü? Hepsi toptan satış için. Pek çok ürünü zaten tek tek alamazsın orada. Boşuna çıkışmışsın adama

Genel olarak söylediğiniz doğru ama, elektronik bölümü için geçerli değil bence.

Hele ki böyle bir kampanya yapıldığı zaman amaç mümkün olduğunca fazla tekil müşterinin istifade etmesi olmalıdır. Zaten kampanya yapılan kart da daha çok şirketler tarafından değil, bireysel müşteriler tarafından kullanılıyor. Burada Metro'nun müşteri çıkarına hareket etmesi ve kişi başına ürün sınırı uygulaması gerekirdi.

• http://www.n11.com/general-mobile-discovery-telpa-garantili-stokta-P15084699
    599 liraya düşmüş biraz daha beklemek lazım galiba
  • Bu telefon neden bukadar tuttu anlayabilmiş değilim biri bana anlatsın
  • Hocam dayanikliligini bilemicem ama degil bu fiyata 750-800tlye bile bu ozelliklerde ve hizda bir telefon yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Hocam dayanikliligini bilemicem ama degil bu fiyata 750-800tlye bile bu ozelliklerde ve hizda bir telefon yok

Çok enteresan ben daha detaylı bir araştırayım çok teşekkür ederim kardeşim mesajıma cevap verdiğin için
  • ankaradan bonus kartı ile yardımcı olabilecek olan varsa elden 535 tl veriyim.
  • Ben Ümraniye İMES yanındaki metroya sabha uğradım. 10-15 kadar sadece siyah renk telefon vardı. Üstelik yanında kutulu Norton Mobile Security virüs koruma programı hediye... Alacak olanlar bir uğrasın.
    Ama bonus la alacaklar önce TEKNO yazıp 3340 sms atmaları gerekiyor..117 TL bonus veriyor...Şu an piyasanın en ucuzu orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-telpa-garantili-stokta-P15084699
    599 liraya düşmüş biraz daha beklemek lazım galiba

iyiymiş, puandır bonustur 520 çivarına geliyor degerlendirebilene, yakında dahada düşer dolar düşüyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.