Şimdi Ara

GM Discovery wifiden Sistem Güncelleme Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
73.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RumeeL

04.04.2014 tarihi güncelleme yuklesim daha sonra ağ hattasi
    Halla Bu Konu Hakkinda Bilgis Olan Yok Mu
  • arkadaslar telefonla alakali degil bosa srrvise gondermeyin duzelir bendede ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

arkadaslar telefonla alakali degil bosa srrvise gondermeyin duzelir bendede ayni
    Arkadaşım bana yeni bir güncelleme geleceğini söyledi anladığım kadarıyla her güncelleme geleceği zaman bu sorun yaşanıyor demek ki telefondan kaynaklanan birşey değil bu server düzenleniyor yakında düzelir arkadaşlar telefonu servise göndermenize gerek yok.

Saygılarımla.
  • Arkadaşlar bendee aynı problem var 2 yada 3 gündür genel bi sorun sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: RottedoR

Arkadaşım bana yeni bir güncelleme geleceğini söyledi anladığım kadarıyla her güncelleme geleceği zaman bu sorun yaşanıyor demek ki telefondan kaynaklanan birşey değil bu server düzenleniyor yakında düzelir arkadaşlar telefonu servise göndermenize gerek yok.

Saygılarımla.

Eywallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: savaskoyuncu

Arkadaşlar bendee aynı problem var 2 yada 3 gündür genel bi sorun sanırım

Genel bi sorun yeni güncellemeler için belki

• Beyler gelişme var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44657B9C0

Beyler gelişme var mi
    Bndede ayni sorun var bakalim ne zaman duzelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: RottedoR

Saygılarımla.

saolun
  • Bende öyle bir sorun yoktu son güncelleme de hatasiz oldu fakat son bir hafta da aynısı yaziyor bndede

• quote:

Orijinalden alıntı: Detroit_90

Bende öyle bir sorun yoktu son güncelleme de hatasiz oldu fakat son bir hafta da aynısı yaziyor bndede

DuZelir genel bir sorynsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

Orijinalden alıntı: Detroit_90

Bende öyle bir sorun yoktu son güncelleme de hatasiz oldu fakat son bir hafta da aynısı yaziyor bndede

DuZelir genel bir sorynsa

Düzeltilme yok hala..

• Kimse şüphelenmesin bir dostumun bağlantısıyla öğrendiğim bilgiye göre 4.4.2 herkezin beklediği sürüm güncellemesi hazırlanıyor kötü olan en az 1 veya 2 hafta içinde gelicekmiş güncelleme yani boşa servise yollamayın herhangibi bi sorun yok sadece dediğim gibi yeni güncelleme hazırlanması için kapattılar 4.4.2 android sürümünde menümüzde değişecekmiş hayırlı olsun hepimize

• quote:

Orijinalden alıntı: narota999

Kimse şüphelenmesin bir dostumun bağlantısıyla öğrendiğim bilgiye göre 4.4.2 herkezin beklediği sürüm güncellemesi hazırlanıyor kötü olan en az 1 veya 2 hafta içinde gelicekmiş güncelleme yani boşa servise yollamayın herhangibi bi sorun yok sadece dediğim gibi yeni güncelleme hazırlanması için kapattılar 4.4.2 android sürümünde menümüzde değişecekmiş hayırlı olsun hepimize

Arkadaş ta galaxy s4 var ona 4.2.1 geldi bizim telde sorun neden var

• Sorun deyil diyorum yeni sürüm hazırlandığı için kapatmışlardır sistem güncellemeyi

• Sistem düzelmiş heralde bende son sürüm yüklü gözüküyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kötü oldu arkadaşım bile oha dedi güncelleme de bir kaç sorundan suamışlar bence 4.4.2 veya 4.4.3 gibi androidde bişeyde sorun çıkarmıştır arkadaşım general mobilede fabrikada çalışıyor güncelleme hazırlamışlardı dedi bence bi sorun çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: narota999

Evet kötü oldu arkadaşım bile oha dedi güncelleme de bir kaç sorundan suamışlar bence 4.4.2 veya 4.4.3 gibi androidde bişeyde sorun çıkarmıştır arkadaşım general mobilede fabrikada çalışıyor güncelleme hazırlamışlardı dedi bence bi sorun çıktı
    Şuanda son sürüm yüklü diyor telefonum ama sanırım güncellemeyi geri çektiler.

• BöcekBaşı kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

+1
    Arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sewinirim bende GM discovery 16 GB var Ağ hatası diyor sistem güncellemede bu birincisi bir diğer sıkıntım tarayıcıdan google ye bile giremiyorum sayfa görüntülenemiyo dio google play desen ona da girmiyor format attım gene nafile eski sürüm geldi şimdi güncellemede yapamıyorum bu arada wifiden bağlanıyorum ne yapmam gerek ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.