Şimdi Ara

GM Discovery wifiden Sistem Güncelleme Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
73.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorundan müzdaribim 18 ay sonra açtım telefonumu ama güncelleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mudur arkadaşlar bunun çözümü?
  • Babamın telefonda denedim GmD 2mini. Aynı yazı çıkıyor ağ bağlantısı hatası...
  • Çözen varmi

• Arkadaşlar aynı sorun bende de var. 16 Gb'lik var bende. Son sürümü yükleyemiyorum. Kitkatın beta sürümü yüklü. Aynı şekilde ağ hatası veriyor,ağımda bir sorun olmamasına rağmen.

• İyi günler arkadaşlar az önce yaklaşık 7 dakikalık bir beklemeden sonra telpanın müşteri hizmetlerine bağlanabildim. telefonu formatladığım için kitkat'ın son sürümünü yüklediğimde neden böyle bir hata alıyorum dedim general mobile son güncellemeyi tüm discoverylerde kapatmış. çok fazla hata veriyormuş uygulamalar .yeni güncelleme haberi var mı dedim şu an yok dedi yani boşuna uğraşmayın son sürüme güncelleme diye bir şey artık yok
  • arkadaşlar bende de 16gb var. 2 gündür play store dan ne indirme yapıyor ne de güncelleme yapıyor. eşimde de aynı cihaz var onda da aynı sorun. dün telefon tamircisine gideyim dedim benle beraber 2 kişi daha geldi aynı şikayet onlarda da vardı. nedir bu sorun nerden kaynaklanıyor bilen var mı?
  • Ayni durum benim telefonumda da var discovery 2 mini dün akşam fark ettim acaba yanlış bir şey mi yaptım dedim bugün fabrika ayarlarına yükle dedim sorun yine aynı ne yapacağız?

• ALLAH KAHRETSİN BU G M yi play store hiçbir şey ne iniyor, ne güncelliyor... Bankacılık işlemlerini yapamadım, uygulama güncelleme istiyordu, hangi ayarı hangi çözümü denediysem olmadı, kaç kere sıfırladım bu sefer tüm uygulamalar gitti!!!
    Telpa cevap bile vermiyor...
    Foruma da açtım oradan da çözüm çıkmadı DELİRECEĞİM!!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_115594625/f_//tm.htm#115595080
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavumuratt

Ayni durum benim telefonumda da var discovery 2 mini dün akşam fark ettim acaba yanlış bir şey mi yaptım dedim bugün fabrika ayarlarına yükle dedim sorun yine aynı ne yapacağız?

Sorunu çözebildiniz mi, telefoncu ne dedi? bende yarın götürecektima ama buralarda bile çare yoksa onlar da buradan okuyup öğreniyor zaten!
  • venero V kullanıcısına yanıt
    4 Gün önce aynı olay benim discovery de oldu. Güncellemede pause takılıyor ve googleplay indirme yapmıyordu. Format attım telefona. Herşey silindi, yine olmadı. wifi bağlantısını kapattım mobil turkcell bağlandım. Mobil bağlantıyla sorun çıkmadı. Bu günde wifi bağlantısında sorun kalmadı,veri indiriliyor.
  • Ertesi gün kendiliğinden düzeldi sanırım telefonun güncellemesinden kaynaklı hiçbir şey yapmaya gerek yok.

• Westernmostup W kullanıcısına yanıt

• Bende de google play güncelleme sorunu vardi. İndiriyor yaziyordu başka birşey yapmıyordu. İnternetten eski jelly bean versiyonunu yukledim şuan bütün programları indirip guncelliyor fakat sistem guncellemede ağ hatasi diyor son guncellemeyi görmüyor. Ayrıca suanki eski sürümde ibb cep trafik açilmiyor. Playstore daki İBN cep trafik yorumlarına baktigimda eski sürümde calismadigini yazmislar.

• yuzcan Y kullanıcısına yanıt
    aynen. son güncelleme görünmuyor. ağ hatası veriyor. bitmedi yetmedi sorunları . allah 4g sini falan arkadaşlara yardımcı olsun :D
  • moralman M kullanıcısına yanıt
    Benim cihazimda 4 gb bendede aynı hatayı veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede ayni sıkıntı var çözüm ariyorum
  • evden 3g ile bağlanınca play store dan hiçbir şey inmedi ama dışarıda bağlandım ve indi! bu ne iştir anlamadım, evden ya da wifi den hiçbir şey inmiyor pla store dan, şuraya sayfa da açtımhttp://forum.donanimhaber.com/m_115594625//tm.htm#115695201

orada da bir sürü amğdur var, ne yaptıysam olmadı...
  • venero V kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de vardı.dnsleri opendnsin verdiği dnslerle değiştirdim.static ip atadım ve sorun çözüldü. Siz de deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr88 -- 6 Nisan 2016; 19:47:45 >
  • tam olarak herkesin sorununa çözüm olamayacak sanırım ama bazı problemlere çözüm olabilecek bir linke denk geldim.
    4 agustos 2016 tarihinden itibaren "youtube" uygulamasını güncellemeye calıstı fakat her seferinde "paused" yazdı devam etmedi. format attım düzelmedi, yukarıda bahsettiğim linki buldum. VPN ile çözüm önerisinde bulunmuş koca yürekli insan, umarım sizlerinde işine yarar.
    http://www.loggx.com/general-mobile-play-store-paused-uygulama-indirme-sorunu/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.