Bildirim
Gm E-TAB4 Mobogeine bağlanma sorunu
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eset varsa devre dışı bırak mobogenieyi tekrar kur çünkü eset mobogenienin bazı dosyalarını virüs olarak algılayıp siliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim sağol çözdüm sorunu 3.sürümünü yükledim ordan root attım ve 2.sürümndede dosyaları kaldırdım fakat şimdide tabletin güç düğmesi ve ses kısmaya basıyom fakat recovery yeri gelmiyor direk açılıyor tablet bunu nasıl çözücem bi tyardım edermisiniz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat755 -- 22 Mart 2016; 18:44:52 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- return item from customs (inb) ne demek
- casper tablet açılmıyor
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- oneplus pad pro
- sms yönlendirme
- honor pad x8a
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X