Şimdi Ara

GM efsanesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam gerçekten müthiş bir gm di keşke kalsaydı
  • kardesım helal olsun soluksuz okudun suppersınnnn aslında senın buyuklugun burada krallıgı bırakıp normal ınsanlıga cekılmes sana ne dıım ben helal olsunn
  • valla ne diyim helal olsun hepsini okudum güseldi upgrade hele
  • quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

cevap yazan arkadaşların çoğu yeni olduğu için bu forumda bu konunun 3 kere verildiğini bilmezler..

seninde dedigin gibi cevap yazan arkadaşların çogu yeni ve buyuzden bu konuyu görmemişler (yani benim gibi ) ben bunu forumda ne diye arattırayım ki bulayım madem daha önce 2 kez verilli konu kilitlenip belli bi süre üst konu olarak kalsaydı herkes görseydi . unutma sen bişeyi daha önce gördün veya biliyorsun ukalalık yapma... başkalarınada biraz saygın olsun......
  • quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

cevap yazan arkadaşların çoğu yeni olduğu için bu forumda bu konunun 3 kere verildiğini bilmezler..

+1
  • hepsi saçmalık...Böle bişey olsaydı bütün playboyu banlamazlardı
  • Gerçektende çok güzel olmuş bravo yazan arkadaşımıza
  • Bende yaklaşık 8-9 aydır bu forumdayım ve ilk defa gördüm bu yazıyı ama hakkatten soluksuz okudum ve acıdım adama yaf Bide bişey sorcam bu amcamın şimdiki nick i ney bilen varmı aranızda? Şu 67 lvl olan oyunda biras muhabbet etmek isterdim doğrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

hepsi saçmalık...Böle bişey olsaydı bütün playboyu banlamazlardı

hade be

bence %99 doğru çünkü hepsi mantıklı. sadece şu upgradedeki 9 kutu aklıma takıldı ama onun dışında başka sorun yok

o adamın msn'i bi alabilsek war ya. oyunun içini dışını iice öğrenirim
  • Umarım Gerekli Kisiler Okur Ellerine Saglık Kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

m_moruk hayatta atmaz gereksiz mesaj yaklasık geçen hazirandan beri üye sanırsam ve daha hatasını hiç gormedim bence ona iftira atan sizin gibi yeni üyeler utansın biraz sizin mesajlar çok mu gerekli forum 2ay önce direk çöptü şimdi azcık duzeldi geçen yazki kalite ise uçtu nerde shadow_vain nerde musakka nerde yvz_yavuz nerde erayyirik nerde alkoc nerde by_ram nerde crazy hepsi sizin gibiler yüzünden bu forumu terketti eskiden onlar sadece kaliteli muhabbet yapan insanlardı eskiden biri bu forumda abysse nası gidilir diye sorsa baslık silinirdi

+99999999999999999 eskıden ben bu foruma takılırdım ama hıc uye almayı dusunmemısdım uyelıksız bakardım hep :D ama o saydıgın kısıler oyunu cokkk ii bilen we cokkkkkk kalıtelı ınsanlarımızda forumumuzda we sacma topicler yuzunden onlarda gitti kim bilir my_moruk ne yapıcak my morukda en az onlar kadar ii bi insan we bunu msjlarındanda anlıorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 18 Nisan 2006; 12:48:53 >

• hepsi saçmalık gm ler trade atabilirler gm lere özel npc falanda yoktur artık bunu anlayın neotrs de n00b un tekiydi
  • Sanrım daha öncede verildi bu yazı ben öyle hatırlıyorum
  • "oyunu cokkk ii bilen we cokkkkkk kalıtelı ınsanlarımızda forumumuzda we sacma topicler yuzunden onlarda gitti kim bilir my_moruk ne yapıcak my morukda en az onlar kadar ii bi insan we bunu msjlarındanda anlıorum "

teşekkür ederim.. birşey yapmıcam.. ben kurallara uyuyorum.. ben uyduğum sürece çekip gitmem başkalarının gitmesini sağlarım..(kurallara uymayanlar tabi)

sonner22,

haklısın ama hep aynı şey hep aynı şey biraz bıkkınlık vermezmi??
    mesela her hafta resim topici açılır herkes resmini koysun diye..
    bu ve bunun gibi ısıtılıp ısıtılıp tekrar önüme konan konuları sevmiyorum..
  • Okumadm ßß
  • çok sağol yarısını bilmiyordum emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

Okumadm ßß

affrin sana istersen bi okuda sonra gelip foruma saçma sapan sorular sorma bide boşuna post kasma(hiç sevmesemde bunu yapmak zorundayım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

Okumadm ßß

Herkes komik

Ben Gm yazan konuları direk bakmadan geçtiimden(genelde saçma ve asparagas oluyor)ilk kez bu yazıyı okudum.bu konuyada tesadüfen girdim.aşağ yukarı tahminime göreymiş zaten çalışma prensipleri.şunu da söyliim bi ip ucu olsun : yardımcı gm lerden biri diez de oynamış çok çok ünlü biribu bilgiye isteyen istediğini söyler ama bu böyle eminim.

edit : isim vermiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 18 Nisan 2006; 19:06:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.