Şimdi Ara

GM efsanesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GüzelAdam işini biliyo
  • Bi yere kadar doru olabilri ama bu algoritma ve matematiksel işlem mevzusu çok saçma.. e birader madem matematiksel bişe nie dark vane'di carttı curttu.. madem bu dark vane, shard matematiksel bi terim nie ben bunu 13 senelik öretim hayatımda görmedim.. ayrıca nası bi algortima ki bu ? :D
    Ben de vaktiyle moderatorluk yaptım yabancı bi firmada, o da bu k2network tarzı işleyen bişeydi, yanlıs böle milletin **tunden kan getirces die inim inim inlemioduk.Bizimdew kendimise ait serverlarımıs vardı ve hiyerarşik bişekilde yükselip yine hiyerarşik bi şekilde görevimise son veriliodu..ki bu geçen süre içersinde olayın cini oluoduk..bu yazan arkadasta bu tarz bi moderatorluk içinde head-gm, remote-gm mevzuları var.. gitmissin head-gm'in maili almıssın o head-gm olmadan öncede muhabbet var.E kardesim senin hala bilemediğin bişey olur mu ? Bana öle bi bilgi vermen lazım ki %100 kesin olsun ki işe yarasın..bende senin bi ara gm olduuna inanıyım deeemi ?

• SUPER OLMUS COK SAOL BIDE SEY SORCAKTIM KUNT ESKIDEN BERAMUSTA GM LIK GOREVI YAPTIMIII
  • quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

"oyunu cokkk ii bilen we cokkkkkk kalıtelı ınsanlarımızda forumumuzda we sacma topicler yuzunden onlarda gitti kim bilir my_moruk ne yapıcak my morukda en az onlar kadar ii bi insan we bunu msjlarındanda anlıorum "

teşekkür ederim.. birşey yapmıcam.. ben kurallara uyuyorum.. ben uyduğum sürece çekip gitmem başkalarının gitmesini sağlarım..(kurallara uymayanlar tabi)

sonner22,

haklısın ama hep aynı şey hep aynı şey biraz bıkkınlık vermezmi??
    mesela her hafta resim topici açılır herkes resmini koysun diye..
    bu ve bunun gibi ısıtılıp ısıtılıp tekrar önüme konan konuları sevmiyorum..

çok haklısın keşke herkes senin gibi düşünse gereksiz topic açılmasa sadece bize faydası olan topicler açılsa ama bu olmaz heryerde olur böyle şeyler ..
    neyse ben de ilk defa okuyorum güzelmiş adamla sohbet etmek isterdim pm me msj gönderirmisin burası hangi site bi bakim

• quote:

Orjinalden alıntı: SustaiNCntRL

Bi yere kadar doru olabilri ama bu algoritma ve matematiksel işlem mevzusu çok saçma.. e birader madem matematiksel bişe nie dark vane'di carttı curttu.. madem bu dark vane, shard matematiksel bi terim nie ben bunu 13 senelik öretim hayatımda görmedim.. ayrıca nası bi algortima ki bu ? :D
    Ben de vaktiyle moderatorluk yaptım yabancı bi firmada, o da bu k2network tarzı işleyen bişeydi, yanlıs böle milletin **tunden kan getirces die inim inim inlemioduk.Bizimdew kendimise ait serverlarımıs vardı ve hiyerarşik bişekilde yükselip yine hiyerarşik bi şekilde görevimise son veriliodu..ki bu geçen süre içersinde olayın cini oluoduk..bu yazan arkadasta bu tarz bi moderatorluk içinde head-gm, remote-gm mevzuları var.. gitmissin head-gm'in maili almıssın o head-gm olmadan öncede muhabbet var.E kardesim senin hala bilemediğin bişey olur mu ? Bana öle bi bilgi vermen lazım ki %100 kesin olsun ki işe yarasın..bende senin bi ara gm olduuna inanıyım deeemi ?

aslında çok doğru hiç aklıma gelmemişti ama ben inanıyorum adama upg. işinde bişeylik var ama o kadarını bilemiyeceğim upg. yapmak için yakmayı bende biliyordum yani

• Faydalı bi topic ben az geck okudum benım gıbı baska okumamıs arkadaslar varsa lutfen okusunlar ....
  • walla belki bu bu alinti sey ile acilmis 4324242. topictir ama ben bugun ve ilk olarak burada okudugum icin benim icin orjinal :) guzel alinti saol
  • mymoruk kardes yanlıs anlamada ben bu foruma yaklasık 1 aydır uyeyım ama boyle konulara eskıdı felan dersen bu yenı uye olanlar nasıl gorcek.. ve tekrar yayınlandıgında yenı uyelere bılgı kazandırıyor.. bılmem anladınmı..
  • Çok faydalı bir topic
  • EWET. TÜRKÇE küfür edilebiliyor. oysa ingilizce küfür yazdığımızda **** çıkıyor. tabi bu sadece bir yazılım. ve ben bunu çözdüm. istediğim zaman ingilizce küfür edebiliyorum. türkler birbirini yesin düşüncesi. ama biz gm lere fuck you gm demeliyiz. dimi america nerde özgür düşünce? fuck yazdığınızda **** çıkar oysa
    alt+9(9 defa 9 a basılı tutarsanız alt basılı olcak tabi) fuck yazdığınızda bu iş biter. ve herkes görebilir. yazdığınız ingilizce küfürü. arkadaşın dediklerine katılıyorum. çünkü benim arkım gmlik yaptı xıgenon humanlarda ismi o kadar önemli değil. ewet küfrü böyle yazabilirsiniz. düşünce özgürlüğü....
    daha sonra bu bir yazılımdır yani çözülebilir. bunu TÜRKİYE de yapamayız bağlantı çok düşük en iyi bağlantımız 2048k bağlantıdır. oysa avrupada en düşük bağlantı 16000k ve yurtdışında bu yazılımı iyi bir hacker çözebilir. birde knightonlineworld.com hacklemiş diyorlar sizce bunu biri mi hackledi yoksa naoh system mi ? siteye üye girişi yapıldığında charlar soyuluyor. şifreler gidiyor. bu oyunda sivrildin mi işin biter. adamlar arkadaşın dediği gibi. hem para kazanıyorlar hem egolarını tatmin ediyorlar. YANİ SEN HİÇ BİRŞEYSİN DOSTUM.... HİÇ....

• aga bu çok uzunya ben bunu okursam kesin şair veya gm olurum
  • ty man
  • HERŞEY İÇİN SAOL KARDESŞ!!
  • KARDEŞ ELİNE SAĞLIK ÇOK GĞZEL BİR TOPİC OLMUS VE BİR ÇOK SORUYA YANIT VERMİŞSİN SANA TEŞEKKÜR EDERİM
  • ulan ne güzel topic olmuş hll ossun saa
  • Ne Zamandır oyynuonda 60 + olamadık diyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonner22

quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

cevap yazan arkadaşların çoğu yeni olduğu için bu forumda bu konunun 3 kere verildiğini bilmezler..

seninde dedigin gibi cevap yazan arkadaşların çogu yeni ve buyuzden bu konuyu görmemişler (yani benim gibi ) ben bunu forumda ne diye arattırayım ki bulayım madem daha önce 2 kez verilli konu kilitlenip belli bi süre üst konu olarak kalsaydı herkes görseydi . unutma sen bişeyi daha önce gördün veya biliyorsun ukalalık yapma... başkalarınada biraz saygın olsun......

+1
    Sana katılıyorum arkadaşım ve böyle ukalalık yapanlar yüzünde elimden geldiğince hiçbir konuda yazı yazmamaya gayret gösteriyom.
    Bazen sorulan sorunun cevabını bildiğimi düşündüğüm halde bu tür ukala insanlar yüzündün inan cevap yazma çekiniyorum. Post most meraklısı sanıyorlar herkesi.

• benim merak ettiğim konu gmler iki elinede silah alıyo
    okcunun tekinde 2tane +8iron bow
    magede 2tane +8elixir
    ?
    bunun anlamı var mıdır ?
    bilen sölesin
  • bakın arkadaşlar daha sinirlendirmeyin beni..
    bi önceki sayfada sonner22 dediki yeni üye olanlar görmemiştir dedi bende haklısın dedim..
    uzatmaya gerek yok...
    bu mesajdan sonra bana ukala diyecek her arkadaş 1 hafta ceza alır..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.