ooof bu konu sıktı ama 1. si ingilizcede head-gm die bişi yoktur olursa anlamı kafa gm olur bu da çok komik olur o lead gm dir . si sundriesde 12. sayfa falan yok tur 3. sü upgrade oayında eleman tamamen saçmalamış 4. sü gm ler tradee atabilir 5.si neotrs hiç bi zaman basit bi duper olmaktan öteye gidemed yazı aştan sona saçmalıklarla dolu bunu daha öceki konudada yazmıştım bence hiçde iyi bi topic deil hatta insanları yanlış bilgilendiren bi topic bence silnmesi lazım
Onu bunu bilmemde k2 nin sahibine gıcık kaptım ben.Gebersede şu başa adam gibi biri gecse.Koxpu önlemek değil 2dk lık kodlama 1 dk bile sürmez milyonlarca insanın onuruyla emeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalıydı fikrim şu bunları insan hakları mahkemesine vericen haksızlığa uğrayanlar versin avukata yeter ya.
bismillah bu ne ya ta nisandaki konu hortlamış
Puahuha sallamış bayaa bi..
Bi kere GM lerin Msn ve benzeri prog kullanmaları işten atılma sebebi bunu herkes bilir (oyunu bilen)
İki adamın konuşma tarzı 23 değil 15 yaşında çocuk gibi
yararlı bi topic tşkler
saçmalamışın hepsini okudum.oynamayı bilicen sana diyeceğim YOL AL ve gereksiz yorumlarınla forumu kirletme.
helal olsun supersın cekemeynler var sıtede helal olsun sana okurken tuglerım urperdı delıkanlı adamın halı baska oluyoo cok guzeldı yazın
Hepsini okudum. Sonuç? Gözlerim yaşardı! Bize yapılan üçkağıtlar, üzerimizde oynanan oyunlar, Türklerin heryerde ezilmeye çalışılması! Bunlara birgün öyle bir cewap wereceğiz ki bir daha akıllarından bile geçiremeyecekler Türklerin kanını emmeyi!
gerçekten süper bi topic olmuş ... foruma geldiimden beri gördüüm en mantıklı ve en faydalı 3 topicten biri bu ... yazan arkadaşın eline , bizim bu yazıyı okumamızı sağlayan arkadaşın emeğine sağlık...
Güzel valla doğru sölüyo ben 3ay full dtslerde koxp kurdum günde 10 12 saat arası sadece lvl 65 olabildim peki bu adamlar nasıl 1ayda 70 oluyo allahala hala anlamadım ve bende silver pre aldım 3ay boyunca neyse sorna bi gün lvl 2bi adma geldi yanımıza parti istedi dedi size lvl kastırıcı bi program versem dedi nasıl yani dedim ya basbaya 1lvl atlıyosun ya dedi 1lvl değil onu 3le çarpıp lvl atlıyon dedi ve şaşırdım git işine dedim görürsün bu çarı 1 1.5 ay soran dedi takmadım soran aradan 2ay geçti adamı czde gördüm beni tanıdınmı dedi yok dedim hani dtslerde beni partiye almamıştın lvl aksıcı program sunmuştum sana dedi hee dedim adam bi sek açtı 48-80 şaşırdım nasıl yaptın la dedim ya sen dedi enayiliğine doyma trade attı soran adam +8shell set ve +8 ib ile geziyodu düşünün yani
...EmeğESaygI...
çokh gfüzel paylaşım
quote:
Orjinalden alıntı: THEONEFLY
Onu bunu bilmemde k2 nin sahibine gıcık kaptım ben.Gebersede şu başa adam gibi biri gecse.Koxpu önlemek değil 2dk lık kodlama 1 dk bile sürmez milyonlarca insanın onuruyla emeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalıydı fikrim şu bunları insan hakları mahkemesine vericen haksızlığa uğrayanlar versin avukata yeter ya.
16 nisanda açılmış bi topici hortlatmanınne anlamı var
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
Puahuha sallamış bayaa bi..
Bi kere GM lerin Msn ve benzeri prog kullanmaları işten atılma sebebi bunu herkes bilir (oyunu bilen)
İki adamın konuşma tarzı 23 değil 15 yaşında çocuk gibi
sallama değil hepsi gerçek
bu ne şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: __NeroN__
Okumadm ßß
saol kardeş yararlı bir topic olmuş her ne kadar alıntı da olsa saol
güzel sağol
Paylaşım için saolun.Ve de upgrade konusunda bence doğru çünkü;oyunda bize göre çok değerli olan itemlerin aslında onlardan düşük sandığımız fakat oyunun kurallarına göre daha değerli olduğu itemler var.Örneğin wreath of erenion,dark vane gibi itemler shard,raptor gibi itemlerden daha üstün.Shard gibi itemleri basarken öncelikle bunları yakarsak sonraki itemin geçme olasılığı fark edilebilecek şekilde yükseliyor.