Şimdi Ara

Gm Elite lolipop güncellemesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz gibi gm Elite aslında elife e7
    Gionee facebook sayfası üzerinden elife lolipop güncellemesi vermeyeceğini açıkladı sizce gm kendi yazılım ekibi verebilir mi ben hiç zannetmiyorum ama
     Gm Elite lolipop güncellemesi hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samedl kullanıcısına yanıt
    Gionee vermezse GM'nin yapabileceği hiçbirşey yok.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bende hiç zannetmiyorum neyse kitkat stabil iyiki güncelleme konusunda ispatladı kendini gelmeyecek"

• Daha önceden gionee vereceğiz demişti ilginç belli olmaz bu işler ama bakalım hayırlısı

Discovery air lollipop alacak ama

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce vereceğiz dediler şimdi caydılar
    Air sanırım Gionee s6 oluyordu onada vercez diyolar s7 çıktı ya ondanda caymasınlar

• Telpa ya sordum Gionee facebook sayfasında böyle açıkladı dedim resmi bir açıklama yok dedi

• Güncelleme felan gelmeyecek beklemeyin beyler.
  • Vermez,eger custom roma karsi degilseniz Lollipop a gecebilirsiniz.

Daha Gm Discovery e duzgun Kitkat veremeyen bir firmadan bahsediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

Hiç Bisi Bilmeden Geliyorsunuz Sınır Oluyorum GM Ekibi Eylül Ekim Ayları Arası Elite E Ve Air E Lollipop Getirecek ! şuanda üzerinde çalışıyorlar

Eylul ekim arasi gibi diyosun o zmn ocak 2016 da gelir

Ahhahahahha Lollipop Un Bi İhtimali Var Geçen Gün 4.4.2 Ye Duzeltme Güncellemesi Geldi . Bakalım Kısmet xD

• quote:

Hiç Bisi Bilmeden Geliyorsunuz Sınır Oluyorum GM Ekibi Eylül Ekim Ayları Arası Elite E Ve Air E Lollipop Getirecek ! şuanda üzerinde çalışıyorlar

Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Kaynak?

Röportaj Yapılmış Air Ve Elite Geleceğine Dair. internette hemen çıkıyor Elite Lollipop diyince süreyle iletişime geçtim ama emin değilim ben daha 2 gün önce geldiğine gore düzeltme Güncellemesi .

• Kitkat gelene kadar ne laflarla oyaladırlar hiç sanmıyorum lolipop geleceğini. Gelsede heralde bi 5-6 sene sonra gelir
  • Elite, GMnin kullanıcılarına attığı en büyük kazıktır.
    SD800 işlemciye sahip olup da Lolipop almayan başka cihaz yok şuan. öyle ki 5.1.1 güncellemesini dahi aldı hatta Android M için de developer sürümü var SD800lü başka bir markanın cihazı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samedl

Bende hiç zannetmiyorum neyse kitkat stabil iyiki güncelleme konusunda ispatladı kendini gelmeyecek"

merhabalar son zamanlarda kitkat fix günc. geldi bunun hakkında görüşleriniz nedir acaba ?
    yanı sıze gore arkası gelırmı ? yoksa böyle kalırmı ?
    ki şahsen bana göre bu markanın güncellemeleri geç gelıyor 4g hariç.
  • quote:

quote:

merhabalar son zamanlarda kitkat fix günc. geldi bunun hakkında görüşleriniz nedir acaba ?

Son güncellemeyi çok iyi bi kitkata kavuştu
    Xda beta olarak lolipop verenler var ama ben Gionee vermesse gelmeyecegini düşünüyorum gelirse süpriz olur :)

• quote:

quote:

quote:

Son güncellemeyi çok iyi bi kitkata kavuştu
    Xda beta olarak lolipop verenler var ama ben Gionee vermesse gelmeyecegini düşünüyorum gelirse süpriz olur :)

hemde nasıl :))

• quote:

Şuan hangi aydayız ?
    Haklısın hocam millet birşey bilmiyor herkes kulaktan duyma haberlere inanıyor.
    Siz o lolipopu daha çooooook beklersiniz ben sattım kurtuldum daha gm almam ilgi alaka sıfır.
    bi casper bide bu
  • http://www.themobileindian.com/news/16869_Gionee-to-roll-out-Android-Marshmallow-for-phones-by-Mar-2016
    Mart ayında güncelleme verilecek diyor ne kadar dogru bilmiyorum

• mart dediğiniz doğru olabilr 3 kaynaktan duydum 2016 mart diye, kaynak : elifee facebook sayfası

• martta onlar yayımlar 6 ay sonra bizimkiler

The company will also release the update for some of its old devices which includes the E series devices – Gionee Elife E7, E7 mini and the new Elife E8 by March 2016. The Chinese company though did not reveal any other names which would get the update.

işaretli : Şirket ayrıca E serisi cihazlar içeren eski cihazların bazıları için güncelleme yayınlayacak

ama nee Marshmallow olmayacagı kesin millet 7 ye gecer gm 5 e belki anca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.