Şimdi Ara

Gm Elite lolipop güncellemesi hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 gün sonra Mart ayına giriyoruz ve ortalıkta GM güncelleme yok. Bu telefonu anneme almıştım. Onun güncelleme ile sıkıntısı yok ama benim var. Bir daha GM mi aman aman. Bana uzak Mars'a yakın olsun. Hizmet denilen şey sıfırın sıfırı
  • Hala güncelleme yok ne bicim firma bu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi gm ye bulaştım
    gmd 2 kullancısıym telefonu alalı 1 sene oldu abi güncelllemeden eser yok yaa bi tane düzeltme gelir yok abi .
    telefnoda desen girerken yazılımsal hatta oluyo takılma hepsinde aynı onu bile düzeltecek güncelleme vermedi adamlar
    bida gm felan tövbe almam o zaman özellikleri güzel gelmişti almıştım demekki özellik her şey demek degilmiş :D

adamlar baktılar olmuyo android one projesini koydular ortaya :D

celal..
  • Böyle güzel telefonu güncellemesiz bıraktılar ya ayıptır bu donanım 4.4 demi bırakılır ya
  • Android One olan Gm alsaydınız böyle olmayacaktı. Gm bu yıl hiç bir telefonuna güncelleme vermedi. Hepsi ortada kaldı.

• 2016 Eylül geldi.
    Sonuç: Hüsran.

Android 7.1 çıktı biz 5'e hasretiz.
  • Android one harici GM cihaz alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

Hiç Bisi Bilmeden Geliyorsunuz Sınır Oluyorum GM Ekibi Eylül Ekim Ayları Arası Elite E Ve Air E Lollipop Getirecek ! şuanda üzerinde çalışıyorlar

Gelmedi

• Hay böyle işin :D
    Discovery serisi için bitmiştir. (%100 resmi) ayrıca bi güncelleme için birdaha almam gibi sözler son derece sacma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.