Şimdi Ara

GM Elite vs xperia Z (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Daerohn

beyler satınalma maliyetinden ziyade bir de servis bakım maliyetini düşünün. Ben bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım. Sonay tabletin yazılımı bozuldu, evde soft ve hard reset attım sorun çözülmedi, servise gittim adam 40TL para istedi. Sony cihazlarda yazılım garantiye girmiyormuş, yandaki plastik güç düğmesi kırıldı 120TL istediler. Güç düğmesi yaklaşık 5mmx20mm gibi bir şey maliyeti en fazla 10krş filandır. Yani sizin anlayacağınız Sony alırsanız garantiyi unutun yada daha fazla para verip kasko filan yaptırın yoksa en ufak arızada telefon kadar parayı servise bayılırsınız benden söylemesi

hocam o kadar kötümü yahu
  • GM Elite tavsiye etmem malzeme kalitesi kötüdür

SONY Xperia Z tavsiyedir sonuçta japon malı
  • İkisi arasında xperia Z

Bence nexus 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enfes Adam kullanıcısına yanıt
    kardeş ben yerince olsam elite alırdım çünkü 2000-2500 liralık telefonla aynı performansı gösteriyor birde çin malı çin malı tutturmuş arkadaş ben o telefonu alıpta çok büyük sorun yaşayanı görmedim tabikide her telefonda var böyle sorunlar hiç biri mükemmel değil ayrıca malzemesi kötü diyor xperia Z kadar iyi değil malzeme kalitesi ama telefon sağlam sonuçta telefonla güreşmiyon cebinde taşıyon ha telefonu düşürdün kırabilir kırılmayabilir şans işi o da her telefonda böyle bir tehlike var ben olsam elite alırdım tabi param var falan diyosan iphone alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenAxe

kardeş ben yerince olsam elite alırdım çünkü 2000-2500 liralık telefonla aynı performansı gösteriyor birde çin malı çin malı tutturmuş arkadaş ben o telefonu alıpta çok büyük sorun yaşayanı görmedim tabikide her telefonda var böyle sorunlar hiç biri mükemmel değil ayrıca malzemesi kötü diyor xperia Z kadar iyi değil malzeme kalitesi ama telefon sağlam sonuçta telefonla güreşmiyon cebinde taşıyon ha telefonu düşürdün kırabilir kırılmayabilir şans işi o da her telefonda böyle bir tehlike var ben olsam elite alırdım tabi param var falan diyosan iphone alırdım

iphone'a para vermem ancak elite mantıklı geliyor

• Nexus5 o paraya bir inceleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 MP AutoFocus Selfie Kamera
    16 MP Flaşlı Ana Kamera
    5,5inç, 401ppi, LTPS, Gorilla Glass 3 Ekran
    Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz
    3GB GB Ram
    32 GB Hafıza
    Anroid 4.2 Jelly Bean(4.4.2 Kitkat güncellenebilir)

ön ve arka kamera prof. makinelerdeki gibi hissiyat veriyor. ilk haberi geldiğinde istanbulda aramadığım mağaza kalmamıştı bimeksten alabildim ayırtarak.
     GM Elite vs xperia Z

• quote:

Orijinalden alıntı: ByHpTeaM

8 MP AutoFocus Selfie Kamera
    16 MP Flaşlı Ana Kamera
    5,5inç, 401ppi, LTPS, Gorilla Glass 3 Ekran
    Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz
    3GB GB Ram
    32 GB Hafıza
    Anroid 4.2 Jelly Bean(4.4.2 Kitkat güncellenebilir)

ön ve arka kamera prof. makinelerdeki gibi hissiyat veriyor. ilk haberi geldiğinde istanbulda aramadığım mağaza kalmamıştı bimeksten alabildim ayırtarak.
     GM Elite vs xperia Z

eee banane hava mı atıyon

• şimdi baktım yukarıdaki yorumlara malüm başlığa göre yazınca seni görmemişim.
  • sen elite yi bırak giriş telefonlara bak bu model devreleri ni yakar
  • xperia z 4.4.2'yi aldıktan sonra çok güzel oldu.Telefon zaten şık anlatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHpTeaM

sen elite yi bırak giriş telefonlara bak bu model devreleri ni yakar

hemen laf sokmaya çalışma be, şaka
  • arasından elite. ama nexus 5 e bak ayrıyetten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.