Şimdi Ara

GM Elite vs xperia Z

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ve başlıkta belirttiğim iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

Elite tokatlar.

O fiyata G2 düşünmez misininiz?

Edit: Tabii Elite'deki yazılım hataları düzeltilmeli.

hocam 1.300 tl bütcem var bildiğim kadarıyla elite ve z o fiyatlarda o yüzden bu seçimleri yapmıştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enfes Adam

quote:

Elite tokatlar.

O fiyata G2 düşünmez misininiz?

Edit: Tabii Elite'deki yazılım hataları düzeltilmeli.

hocam 1.300 tl bütcem var bildiğim kadarıyla elite ve z o fiyatlarda o yüzden bu seçimleri yapmıştım

G2 Akakçe gibi sitelerde paralel ithalat olarak bulunabiliyor. Fiyatları 1200₺-1300₺ değişiyor.

hocam g2 yi biraz inceledim arkadaşımda vardı lakin pek hoşuma gitmedi öneriniz için teşekkür ederim . Bu iki telefon arasından hangisini tavsiye edersiniz ?

• Peki hocam bende elite yöneleyim o zaman teşekkürler
  • kardeş elite muamma ama Z garanti ben Z alıcam hem donanımsal olarak kötü değil hemde tasarımı iyi ve sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenAxe

kardeş elite muamma ama Z garanti ben Z alıcam hem donanımsal olarak kötü değil hemde tasarımı iyi ve sağlam

nasıl yani hocam muamma derken ? açıklarmısınız
  • Yanyana koyup öyle karar verin. Ancak yanyana koyduğunuzda sony kasa kalitesi ağır bassa da ekranları yanyana açtığınızda tft ekranı nedeniyle bir anda sony den soğuyabilirsiniz. O bütçeye şu an donanım ve güncel olarak alınabilecek telefonlar nexus5 ve G2. Elite donanımı üst düzey ancak marka imajı ve yazılım eksikleri-yanlışları var. Artık tercih sizin ancak Z2 ye yakın donanımda performansta cihazlar varken iki model eski tft ekranlı Z ye bakmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nexus 5..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Yanyana koyup öyle karar verin. Ancak yanyana koyduğunuzda sony kasa kalitesi ağır bassa da ekranları yanyana açtığınızda tft ekranı nedeniyle bir anda sony den soğuyabilirsiniz. O bütçeye şu an donanım ve güncel olarak alınabilecek telefonlar nexus5 ve G2. Elite donanımı üst düzey ancak marka imajı ve yazılım eksikleri-yanlışları var. Artık tercih sizin ancak Z2 ye yakın donanımda performansta cihazlar varken iki model eski tft ekranlı Z ye bakmazdım.

hocam ortalama elit fiyatlarında bir telefon olarak ne önerirsiniz ?
  • gm elite
  • Enfes Adam kullanıcısına yanıt
    yav discoveryde sorun yaşayan bir çok arkadaşım vardı telefonu bende kullandım servis sorunu falan filan olunca tabikide soğudum GMden ama General Moblie Elite den yok şarj soketi bozuk ekranı pembe kasıyo diyeni hiç görmedim ben Discoveryden ötürü çekingendim ama araştırdım baktım bayağı o kadar sorun yaşayan yok ve HTC One M8 le aynı performans olarak ( inceleme izledim) Ben olsam GM elite alırdım ama 4.4 gelmesini beklerdim
  • Nexus 5 yada g2 varken bu telefonlara para kaptrma hele xperia z diyorsun bak z3 çıkacak artık g2 yi beğenmiyorsan nexus 5 hem güncellemede sorunsuz hemde donanımı ve fiyatı güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatta g2 alinir hocam en iyi

• quote:

yav discoveryde sorun yaşayan bir çok arkadaşım vardı telefonu bende kullandım servis sorunu falan filan olunca tabikide soğudum GMden ama General Moblie Elite den yok şarj soketi bozuk ekranı pembe kasıyo diyeni hiç görmedim ben Discoveryden ötürü çekingendim ama araştırdım baktım bayağı o kadar sorun yaşayan yok ve HTC One M8 le aynı performans olarak ( inceleme izledim) Ben olsam GM elite alırdım ama 4.4 gelmesini beklerdim

hocam güncelleme gelmeden önce alsam sıkıntı olur mu ?
  • hocam g2 hiç hoşuma gitmedi ama nexus düşünüyorum
  • Elite falan para kaptirma fason cin telefonuna kapaga marka basiyolar baskada bu cacik yok yine telpa servisi bakiyor,ki vukuatlari bini gecti,yinede para senin zevk senin adrenalin seviyorum dersen elite al.

• nexus 5 yazılım konusunda en güveniliri budur herhalde donanım olarakda diğerlerinden geri kalacağını düşünmüyorum
  • 2 telefon arasında tabikide elite derim
  • Enfes Adam kullanıcısına yanıt
    Cihazın şimdi ufak yazılımsal sorunları var 4.4 ile bunlar düzelir onu bekle bence baktın çıkmıyo başka telefon al
  • quote:

Cihazın şimdi ufak yazılımsal sorunları var 4.4 ile bunlar düzelir onu bekle bence baktın çıkmıyo başka telefon al

teşekürler hocam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.