Şimdi Ara

GM LER SORU SORUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SIZDE MUTLAKA GMLERIN MATEMETIK SORULARINI GORDUNUZ BEN ILK SASIRDIM HATTA AFFALADIM BU NE LAN FALAN OLDUM VEDE SU ANA KADAR HIC YANLIS CEWAP VERMEDIMM KUTTU VERDII HEPP

YANI NE KADAR HIZLI CEWAP VERIRSEK OKADAR IYIMI VERIYORR KUTULARI BILEN VARMI NEDEN SORUYORR BOYLE SEYLER OYUNUN BIR PARCASIMI KAFASINA GOREMI SORUYORR CUNKU ZOR SORSUN GUCUME GIDIYORR COK BASITT :d

• o senin için yaplmış yada beleşe bişiiler vermek için hazırlanmış bir sistem değil...

o bir çeşit BOT engelleme sistemi. cvp vermezsen seni otomatik olarak o sürenin sonunda köye ışınlar.
  • vallah ulan bendee nasıl sevınıyordumm hımmm ulan ne akkılı adamlar haa bu jepenler hehe
  • eger 5 kez cvp vermezsen de ya 30 gün ban yersin yada charini bütün itemleri + pranı alırlar
  • emınsın dımı 5 kezz vermesek ban falan oldugunaa ulan cok guzel yapmıslarr ozaman bottlara olummm ulan bırazda grafıklerı guzel olsaa cok guzel olacak oyun cok super yapmıslarr ama grafiklerı kottu pazarı berbatt cok fenesıı 2 gırafık modları en ust sevıyedeyken bıleee party dekı adam az ılerlıyorr kayboluyorr ben buna kılım ıstee ılerdekı adamı gorucen canavarlarıda yoksa zewkı cıkmıyor ama yınede sıkılere hasta kaldım bagıryor falan kopuyoum ben :D
  • 5 kez cvp verememek gibi bi şansın yok zaten uydurma lol

1 kere cvp vermediğinde seni köye yolluyor.. eğer köyde 10 dk dan daha fazla bi şekilde haraketsiz durusan gm sorusu sana gelmiyor zaten =) çünkü oyun senin köy içinde store açtığını varsayıyor..

ha pet kastırmak için atak peti ortaya salıp ( yaratıkların ortasında köyde değil ) store açanlar da var ( benim gibi mesela ) oyun bi şekilde ( lanet olsun ) store u nerde açtığını bilio galiba ki gm sorusu o durumda bile geliyor... ama köyiçinde açtığında soru gelmiyor yada köyde 10 dk dab fazka haraketsiz kalırsan....... yani kısacası bu oyunda AFK gidemiyosunuz ( petler için ) ve bildiğim kadarı ile de bot kullanamıyosnuz...
  • homesweetchaos aynı soruya 3 kez cevap verme şansın var.3ünde de yanlış cevap verirsen o zaman köye postalıyo(ben denediğimde öyleydi en azından).

Vallaa ben o soruları çok seviyom çünkü o 100 golda açılan sandıklardan bana silver bar çıktı bi kere :D
  • bende ilk gördüğümde GM sadece bana attı, yabanci dil sorun olmasın diye de matematik soruları yoneltiyo sanmıştım :D
  • oha silver bar çıkıomu ben ondan sadece uyduruk itemler sanıodum pet res şeyi garlic fln çıkıo mende bide gemlerden abooo o sorular ii evetde ben silver çıktıını bilmiodum vallaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.