Şimdi Ara

GM NEDEN BAŞKALARI PM ATMAYINCA 100M 200M VERİO ADA BİZE NEDEN VERMIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER GM MİLLETE HEP 100M 20M DAGITIO AMA BİZ PM ATIP İSTEYİNCE NEDEN VERMİO O YOLLADIGI ADAMLARIN BELKI HIÇ PARAYA İHTİYACLARI YOK BENİM PARAYA ÇOK İHTİYACIM VAR

• benimde paraya ihtiyacım var ne olcak şimdi
  • O dedğin KRAL Olmasın
  • GM BOLE YAPACAKSA OZAMAN HİÇ PARA DAGITMASIN DAHA İYİ İSTEDİGİNE VERİO PARAYA İHTİYACI OLANA VERMIO GM YE LUTFEN SEÇERKEN DIKKATLI OY KULANALIM ABİLER PLS GM DOLAŞIO ONUMUZDEN NORMALDEN PARA DİLENİOZ PM SI BLACK LU OLDUGU İÇİN ADAM VERMIO AMA OYSA ADAM BİRİNİN YANINDAN GEÇIO DİREK VERİO PARAYI BUNU BİÇİM ADELET NE BİÇİM İŞ BU

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForCZ

GM BOLE YAPACAKSA OZAMAN HİÇ PARA DAGITMASIN DAHA İYİ İSTEDİGİNE VERİO PARAYA İHTİYACI OLANA VERMIO GM YE LUTFEN SEÇERKEN DIKKATLI OY KULANALIM ABİLER PLS GM DOLAŞIO ONUMUZDEN NORMALDEN PARA DİLENİOZ PM SI BLACK LU OLDUGU İÇİN ADAM VERMIO AMA OYSA ADAM BİRİNİN YANINDAN GEÇIO DİREK VERİO PARAYI BUNU BİÇİM ADELET NE BİÇİM İŞ BU
    PARDON ARKADAŞLAR DUZELTEM KRAL HA GM HA KRAL NE FARKEDERKI

• quote:

GM BOLE YAPACAKSA OZAMAN HİÇ PARA DAGITMASIN DAHA İYİ İSTEDİGİNE VERİO PARAYA İHTİYACI OLANA VERMIO GM YE LUTFEN SEÇERKEN DIKKATLI OY KULANALIM ABİLER PLS GM DOLAŞIO ONUMUZDEN NORMALDEN PARA DİLENİOZ PM SI BLACK LU OLDUGU İÇİN ADAM VERMIO AMA OYSA ADAM BİRİNİN YANINDAN GEÇIO DİREK VERİO PARAYI BUNU BİÇİM ADELET NE BİÇİM İŞ BU
    ya adam sana vermek zorundamı verir vermez saçma sapan topik açmışın sen şimdi buraya yazdın bunu ne faydası oldu böyle gereksiz topik açanların alayına

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix01

ya adam sana vermek zorundamı verir vermez saçma sapan topik açmışın sen şimdi buraya yazdın bunu ne faydası oldu böyle gereksiz topik açanların alayına

Alıntıları Göster
    saçma topic
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ConsTanTine::

saçma topic

Alıntıları Göster
    niye buraya yazıyosun ki sanki kral bizim forumda da gelcek sana para wercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightS of ZB

niye buraya yazıyosun ki sanki kral bizim forumda da gelcek sana para wercek

Alıntıları Göster
    Walla şimdiye kadar hiçbir kralın 100m 200m dağıttığını görmedim.
  • quote:

PARDON ARKADAŞLAR DUZELTEM KRAL HA GM HA KRAL NE FARKEDERKI

Alıntıları Göster
    SİZCE BU KRAL NEDEN PARAYA İHTİYACI OLANLARA PARA VERMIO YORUMLARINIZI SOLEYIN PLS

• quote:

SİZCE BU KRAL NEDEN PARAYA İHTİYACI OLANLARA PARA VERMIO YORUMLARINIZI SOLEYIN PLS

Alıntıları Göster
    YA Bİ GİT İŞİNE PLS

• quote:

Orijinalden alıntı: JakameL

YA Bİ GİT İŞİNE PLS

Alıntıları Göster
    olimpiada human ların bi kralı bile yok biz ne yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion_heart_burak

olimpiada human ların bi kralı bile yok biz ne yapcaz

Alıntıları Göster
    ben 2-3 ay önce f9'u görmüştüm direk 50m pls yazdım trade attı hemen verdi daha lwl 38'dim adam moradandaydı.anvile gelmişti galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcan44

ben 2-3 ay önce f9'u görmüştüm direk 50m pls yazdım trade attı hemen verdi daha lwl 38'dim adam moradandaydı.anvile gelmişti galiba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yozcan44

:D adam comert işte elinin kiridir 50m zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: yozcan44

Alıntıları Göster
    bende bikere gm ye pm atmıştım 5k istedim 5k yı verdi bense fazla verecek sanmıştım şöle bi 50 m felan

• quote:

Orijinalden alıntı: baddogtr

bende bikere gm ye pm atmıştım 5k istedim 5k yı verdi bense fazla verecek sanmıştım şöle bi 50 m felan

Alıntıları Göster
    Belki de kral aga para plis dediğiniz için vermiyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 11 Temmuz 2006; 13:52:36 >

• yaw bunun ıcın acma topıc o vermeyen krala soyle bunları o zaten para deagıtmadan once yazar bana pm atın dıye sende para ısteme bu dedıklerını ver hem o hazınenın kasasın dan kendı arkdaslarına paara da aktarıyo olabıılır senden benden aldıgı vergılerle dolan kasayı vergıyı nerden alıyo dersen gate lerden gectıklerıın yeter aldıgın her mazemenın vergısı var heal pot mana pot LA BU KRALLAR SOYUYO BIZI SOYUYO HEM BIZ SECIYOZ HEM DE BIZI DOLANDIRIYO SECMEYEK KARDESIM BUNDAN SONRA KRAL MRAL

• quote:

Orijinalden alıntı: NervoUsKing

yaw bunun ıcın acma topıc o vermeyen krala soyle bunları o zaten para deagıtmadan once yazar bana pm atın dıye sende para ısteme bu dedıklerını ver hem o hazınenın kasasın dan kendı arkdaslarına paara da aktarıyo olabıılır senden benden aldıgı vergılerle dolan kasayı vergıyı nerden alıyo dersen gate lerden gectıklerıın yeter aldıgın her mazemenın vergısı var heal pot mana pot LA BU KRALLAR SOYUYO BIZI SOYUYO HEM BIZ SECIYOZ HEM DE BIZI DOLANDIRIYO SECMEYEK KARDESIM BUNDAN SONRA KRAL MRAL
    o dediğin GM deilde kral olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: JustForCZ

BEYLER GM MİLLETE HEP 100M 20M DAGITIO AMA BİZ PM ATIP İSTEYİNCE NEDEN VERMİO O YOLLADIGI ADAMLARIN BELKI HIÇ PARAYA İHTİYACLARI YOK BENİM PARAYA ÇOK İHTİYACIM VAR

İpini koparan Buraya geliyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orjinalden alıntı: JustForCZ

BEYLER GM MİLLETE HEP 100M 20M DAGITIO AMA BİZ PM ATIP İSTEYİNCE NEDEN VERMİO O YOLLADIGI ADAMLARIN BELKI HIÇ PARAYA İHTİYACLARI YOK BENİM PARAYA ÇOK İHTİYACIM VAR

İpini koparan Buraya geliyo...
    Ya beyler bu kadarda paylaşımcı olmayın plss

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.