Bu oyuna berbaer başladığım ve kospun k sini bile bilmeyen arkadaşımı banladı Gm.. Daha ben bu oyun için başka yorum yapmıyorum.
Bi yanlışlık olmasın öle olmamıştır o kadarda sapıtmamıştır gmler
kosplu partydedir belki. kendi yapmıyo olabilir.
Sdce kospdan banlamıyorlar ki!!
benim bir arkadaş bir partideyken partiden biri GM e küfür etmiş GM de tüm partiyi banlamış
quote:
Orjinalden alıntı: uzman21
benim bir arkadaş bir partideyken partiden biri GM e küfür etmiş GM de tüm partiyi banlamış
dostum biraz abartmadın mı _??
party de değildi ve yanımda oynuodu banlanan arkadaş ve hiç bir program kullanmadığı halde resmi sitede koxptan banlandığı yazıor ve adam emeği ile lvl 63 e kadar kastı fakat hala koxp ile kasanlar oyunda cirit atıor
VALLA BENINM CLAN BASKANINA BIRI KS YAPMIS KINIGHT NIN SITESINDEN SUPPORTA YAZMIS KS YAPIYOLAR DIE YANIMA BI ACAYIP BIRI GELDIADAMLAR TEK TEK YOK OLDU
HER KAFADAN AYRI BI SES CIKIO...
aga kesin bişey olmuştur gm neden durup dururken banlasın ki ama şöyle bişi war benim int. cafede herkes (Xigenon lular bilir) ELT clanındaydı bi adam wardı bize diyodu ben clandan çıkıyom yoksa banlar itemleri alır diyodu çıkıp geri giriyodu adamın itemler +10 du....
quote:
Orjinalden alıntı: twipy
HER KAFADAN AYRI BI SES CIKIO...
al benden de o kadar
sizin de haksız yere lvl 63 charınız ban yeseydi acaba yine böylemi düşünürdünüz
adaletsizlik !!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ozdeniz72
Bu oyuna berbaer başladığım ve kospun k sini bile bilmeyen arkadaşımı banladı Gm.. Daha ben bu oyun için başka yorum yapmıyorum.
belki TOS violation dan banlanmıştır
Tos viotalos = koxp benim bildiğim kadar paralı koxp alan banlanmıo o kanıtlanmıştır nasıl kanıtlıcam söliim beramus cz giriin en az 2kişi koxp cu cıkar. ve 1aydır banlanmıolar artık ne diim,
artık bu kospa bişii bulmaları lasım b*ku çıktı patchmi çıkarcaklar yoqs tumden kospları yoqmu edcekler napcaklarsa artık yapsınlarrr!!!!!bktım czde lufferde koxpla kasanadamları!!
yaf o zaman herkese koxp werilsin olmadı böle yapsınlar ya adaletsizlik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme