arkadaşlar ben cok gm videosu izledim adamların üzerindenki kıyafetlerin artılarını felan görseniz dudağınız ucuklar kıyafetler +250 felan silay +500 felan hepsi sun adam glavie + sheild alıyo uraciye sadece bi tane düz vuruyo urachi gidiyo GM lerde başka bi mod var ondan giriyolar oyuna manyanğın felan gainti cıkıyo onlara arkadaşlar gm hakkında bilginiz varsa yazın
+1907 sen bence hiç GM videosu izlememişsin Gm ler npc item takar!!Ama inventorylerinde sox doludur!
hergün gm lere pm atıp konuşmayı dene. teker teker tüm serverlara gir. yakalarsın gm i bir serverda. merak ettiklerinin hepsini sorarsın
quote:
Orjinalden alıntı: samet1541
sremu diye bişey demişmi, adam akıllı konuş bilgi vermıyo sonra sremuymuş
Problemlimisin
Bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarina bi gorun adam tek atiyor diyor manyangi giantini cikartiyor dior normal serverlerde olma ihtimali varmi bunun gordunmu hic
hee sen sremu nedir onu bi bana sole bilmiosun tabi hemen karsi cikion g.riii
YAŞ KAÇ ? NEYİN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEDEN OYNAMAYIN ŞU OYUNU ONLAR SREMU VİDEOLARI
Kardeşim [GM]nin urichi kesmediği doğru ama +250 kıyafet ve +500 silahlar olur. Ve aynı anda shield ile glavie,bow,Spearı da takabiLirler. [GM]Male ise female avatar giyebiLir. Urichiyi de şöyle kesmezler serverler açık oLduğunda kesmezler Serverler kapalı olduğunda keserler SS sini aLırlar silkroad sitesine koyarlar.Bu arada private serverde bende yapmıstım bunları +250 itemlerim vardı sword ile bow u takardım aynı anda [GM] nin oyunda yapamıcağı sey yok.
Kardeşim [GM]nin urichi kesmediği doğru ama +250 kıyafet ve +500 silahlar olur. Ve aynı anda shield ile glavie,bow,Spearı da takabiLirler. [GM]Male ise female avatar giyebiLir. Urichiyi de şöyle kesmezler serverler açık oLduğunda kesmezler Serverler kapalı olduğunda keserler SS sini aLırlar silkroad sitesine koyarlar.Bu arada private serverde bende yapmıstım bunları +250 itemlerim vardı sword ile bow u takardım aynı anda [GM] nin oyunda yapamıcağı sey yok.