Bildirim
Türkiye'de neden Drag Queen showları yok TV'de?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
konsept nedir dans yarışması mı -
-
birbiriyle yarışan drag queenler var. her hafta mücadele ediyorlar. 4 tanesi sahneye çıkıp belirli şarkılara playback yaparak show yapıyorlar dans vb ve sonunda bir kişi kazanıyor aralarından. Bir de runway kısmı var kostümleriyle podyum yürüyüşü yaptıkları falan. Eğlenceli görsel bir show kısaca. Çok aşırı popüler yurt dışında bu program. Yaptıkları showlar ve danslar hala türkiyedeki en ünlü pop şarkıcılarının yapamadıkları seviyede. Gayet profesyonel ve eğlenceli.quote:
Orijinalden alıntı: cmea06
konsept nedir dans yarışması mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 12 Temmuz 2018; 23:25:25 > -
benzemez kimse sana diye bir yarışma vardı bir kaç yıl önce. o da bunun gibi bir şeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 12 Temmuz 2018; 23:26:35 > -
huysuz virjin vardı eskiden -
evet, huysuz virjin i severdim zaten. o sivri dilliği zekiliği falan harikaydı. Ama türkiye gibi yerde kıymeti bilinmedi tabi. Okumuş etmiş, eğitimli, yurtdışını görmüş kişiler genelde huysuz virjinin yaptığı işi anlayabiliyordu. Drag queen kültürünü yani. Kimisine göre "kadın kılığına giren erkek"den ibaretti sadece çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: cmea06
huysuz virjin vardı eskiden -
izlemedim. öyle bi programdan haberim bile yokquote:
Orijinalden alıntı: Shepherd.
benzemez kimse sana diye bir yarışma vardı bir kaç yıl önce. o da bunun gibi bir şeydi. -
bebek yaşta hormona başlatıyorlar, cinsel organı değişsin diye ameliyat yapıyorlar, feminismin gerçek yüzü bu -
troll mu değil mi anlayamadımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06
bebek yaşta hormona başlatıyorlar, cinsel organı değişsin diye ameliyat yapıyorlar, feminismin gerçek yüzü bu -
araştırmalısın batıda bu gerçekten yaşanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Dc5G0v02OMw
Şu konuşmadaki konuk sırf 3 yaşındaki çocuğa hormon verilmesini eleştirdiği için işinden olmuş -
Bunlar resmen sex.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida
Bunlar resmen sex. -
drag queenler ile ne alakası varquote:
araştırmalısın batıda bu gerçekten yaşanıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Dc5G0v02OMw
Şu konuşmadaki konuk sırf 3 yaşındaki çocuğa hormon verilmesini eleştirdiği için işinden olmuş -
ben başkasına cevap verdim ana konuya değil -
hee tamamquote:
ben başkasına cevap verdim ana konuya değil -
Ülke erkekleri arasında bir travesti/transseksüel merakı var aslında, yani böyle bir program yapılsa tutabilir. Ama tabii RTÜK böyle bir rezalete izin vermez.
Benzer içerikler
- gıdık nasıl gider yorumlar
- mall of istanbul"a metrobüsle nasıl gidilir
- selectra ve citoles arasındaki fark
- deniz tuzu spreyi saç döker mi
- aerius 5 mg kullananlar yorumları
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X